Uutiskeskus | Suomi

helmikuuta 25, 2016

Philips solmii uuden sopimuksen Tukholman läänin maakäräjien kanssa

Tukholma, Ruotsi  Royal Philips (NYSE: PHG; AEX: PHIA) on solminut Karoliinisen yliopistosairaalan kanssa sopimuksen potilasvalvontajärjestelmän toimittamisesta. Sopimus käsittää sairaalat sekä Huddingessa että Solnassa.

 

Philips toimittaa potilasvalvontalaitteet ja kliinistä päätöksentekoa tukevat sovellukset, joita voidaan käyttää muun muassa potilaiden hengitystiheyden, sykkeen, verenpaineen ja ruumiinlämmön valvontaan. 

 

”Potilaan tilan heikkenemistä edeltävät usein fysiologiset muutokset, joita voidaan havaita jopa 24 tuntia ennen vakavaa tapahtumaa. Poikkeukset elintoiminnoissa ovat usein merkki potilaan tilan heikkenemisestä ja kasvaneesta komplikaatioriskistä. Elintoimintojen jatkuvan valvonnan avulla mahdolliset poikkeukset voidaan havaita ja niihin voidaan puuttua hyvissä ajoin”, Philipsin asiakasvastaava Håkan Skytt kertoo.

 

Sopimus kattaa myös innovaatioyhteistyön, eli Philipsin ja Karoliinisen sairaalan kumppanuuden, jonka puitteissa innovoidaan älykkäitä hoitoratkaisuja.

 

”Philipsille tämäntyyppinen kumppanuus on tärkeä ja tehokas työkalu sellaisten uusien innovaatioiden kehittämiseen, jotka voivat sekä tehostaa hoitoa että parantaa sen laatua”, Ruotsin Philips Health Systemsin päällikkö Johan Folkunger toteaa.

Tietoa järjestelmästä

Uusi potilasvalvontajärjestelmä kerää tiedot potilaiden kaikista elintoiminnoista. Tiedot ovat potilaiden hoitoon osallistuvan henkilökunnan saatavilla ja käytettävissä, ja niiden avulla potilaat voivat saada oikeaa hoitoa hyvissä ajoin. Kerätyt tiedot tallennetaan digitaalisesti Karoliinisessa sairaalassa. Tietoja voidaan käyttää hoidon ja sen laadun kehittämiseen sekä tutkimukseen.

Näytä lisääNäytä vähemmän

Tietoa Karoliinisesta yliopistosairaalasta

Solnan uusi Karoliininen sairaala on parhaillaan rakenteilla ja avaa ovensa ensimmäisille potilaille vuoden 2016 viimeisellä neljänneksellä. Sairaalan päärakennus valmistuu vuoden 2017 aikana ja sen täysimittainen käyttöönotto tapahtuu vuonna 2018. Karoliininen yliopistosairaala on yksi maailman johtavista yliopistollisista sairaaloista, ja uusi sairaala vahvistaa sen asemaa erikoistuneen sairaanhoidon alalla entisestään. Solnan uuden Karoliinisen sairaalan lähestymistapa sairaanhoitoon on potilaskeskeinen, ja hoitoa kehitetään integroimalla potilashoito, kliininen tutkimus ja koulutus. Painopiste on yhteneväinen myös Philipsin tavoitteen kanssa kehittää tulevaisuuden sairaanhoitoa ja pelastaa ihmishenkiä tekemällä innovaatioita, joilla on merkitystä niin potilaille kuin hoidon antajille.

Näytä lisääNäytä vähemmän

Tietoa Royal Philipsistä

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) är ett ledande företag med högteknologiska produkter och tjänster inom hälsa och sjukvård. Fokus är att förbättra människors hälsa och att möjliggöra bättre resultat över hela hälsokedjan från en hälsosam livsstil och förebyggande, till diagnos, behandling och vård i hemmet. Philips avancerade teknik i kombination med kliniska kompetens såväl som konsumentinsikter gör det möjligt att leverera integrerade helhetslösningar. Philips är ledande inom bilddiagnostik, behandling via avancerad bildvisualisering, patientmonitorering, e-hälsa och informationsteknologi, såväl som inom personlig hälsa och vård i hemmet. Philips, med huvudkontor i Holland, hade 2016 en försäljning på 17,4 miljarder euro inom sin hälsoteknikportfölj och cirka 71 000 anställda med försäljning och tjänster i mer än 100 länder. Nyheter från Philips återfinns på www.philips.se/press.

Näytä lisääNäytä vähemmän

Aiheet

Yhteydet

Lina Faye

Lina Faye

Head of Communications

Tel: +46 708 32 21 37

Mediaresurssit

Jaa sosiaalisessa mediassa

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.