1
Laatu

Philips ja 
laatu

Philipsin tiukat valmistusvaatimukset


Laadukkaat valomme ovat tehokkaita ja luotettavia niiden innovatiivisen rakenteen ja tarkan valmistusprosessin ansiosta. Tuotantoamme valvotaan tarkasti Euroopan talouskomission tiukkojen vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tuotteillamme on ISO 9001-, ISO 14001- ja QSO 9000 -sertifioinnit.
OE-logo
ECE R37

Alkuperäislaitelaatu


Kaikissa Philipsin halogeeniautovaloissa on alkuperäislaitteen merkintä. Se takaa, että Philips on maailmanlaajuisesti kaikkien merkittävien autovalmistajien valinta. Tästä puolestaan on seuraavat seuraukset:

 

 • Laadukkaat tuotteet parantavat turvallisuutta.
 • Philips hyödyntää uusinta tekniikkaa.
 • Tuotteillamme on Euroopan talouskomission sertifiointi ja hyväksyntä.
 
Philips on ollut autovalojen markkinoiden kärjessä jo vuodesta 1914. Nykyään joka toisessa euroopplaisessa autossa on Philipsin valot.

Philipsin UV-kvartsilasi takaa parhaan mahdollisen valaistustehon


UV-kvartsilasi valaisee tietä tehokkaammin ja takaa parhaan mahdollisen tärinän ja äärilämpötilojen kestävyyden. Se poistaa räjähdysvaaran käytännössä kokonaan. UV-säteilyä estävä Philipsin kvartsilasi suodattaa haitalliset ultraviolettisäteet, jotka saattavat vahingoittaa nykyaikaisia muovisia ajovaloyksiköitä.

Kvartsilasin edut

 
 • Tehokkaampaa valoa: kvartsilasin erinomaisen kestävyyden ansiosta lampun sisälle voi muodostua enemmän painetta, jolloin se voi tuottaa valoa tehokkaammin.
 
 • Parempi kestävyys: Philipsin kvartsilasilamppu (hehkulanka 2 650 celsiusasteessa ja lasi 800 celsiusasteessa) kestää erittäin kovia lämpötiloja.

 • Paras mahdollinen suoja ultraviolettisäteitä vastaan: Philipsin kvartsilasilamppujen erityinen UV-suojapinnoite suojaa haitallisilta ultraviolettisäteiltä. UV-suojapinnoite estää muovisten ajovalokoteloiden kellastumisen.
quartz
resistance against humidity

Philipsin huipputekniikka on ympäristöystävällistä


Ledivalojen mullistavan käyttötavan ja uuden ksenonvalikoimamme ansiosta valoa saadaan enemmän ja energiaa kuluu vähemmän. Tavoitteenamme on vähentää kaikista toimistamme aiheutuvaa ympäristöjätettä. Valmistamme luotettavia ja pitkäkestoisia tuotteita, jotka vähentävät jätettä EU:n sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivin mukaisesti. Vähennämme valaisinalalla eniten vaarallisten aineiden määrää ja ylitämme EU:n elektroniikkaromudirektiivin vaatimukset elohopean osalta.

Philipsin halogeenilamput eivät sisällä lyijyä, kadmiumia eivätkä elohopeaa.

pb free

Aiheet

 • LED-tarkastuslamput

  LED-tarkastuslamput

  Philipsin kestävät ja tehokkaat tarkastuslamput. Kätevä koko, hyödylliset ominaisuudet ja tehokas LED-valo - lamput valaisevat selkeästi myös kaikkien laajimmat ja kapeimmat tilat

 • Tärinänkestävyys

  Tärinänkestävyys

  24 voltin ajovalot on suunniteltu kestämään kovaa rasitusta ja tärinää, joille kuorma-autot ja raskaat koneet altistuvat. Epätasaiset tiet ja tärinä ovat ajovalovikojen yleisin syy.

 • Turvallisuus

  Turvallisuus

  Riittävä valo on erittäin tärkeää ajamisen kannalta – ja se myös auttaa ehkäisemään onnettomuuksia. Lue lisää siitä, miten edistämme aktiivisesti turvallisuutta