1
Tuotteet

Kuorma-autojen 
valot

Philipsin kuorma-autovalot


Philips on sitoutunut kehittämään valoratkaisuja, jotka täyttävät suurten ja pienten linja- ja kuorma-autoliikennöitsijöiden, liikenneviranomaisten ja huollon ammattilaisten tarpeet. Tarjoamme kattavan valikoiman 24 voltin halogeeni-, ksenon- ja ledivaloratkaisuja kuorma-autoille, linja-autoille ja raskaille hyötyajoneuvoille. Tutustu Philipsin ksenonvalikoimaan. Jopa 150 % enemmän valoa tarjoava Xenon X-tremeVision Gen2 on yksinkertaisesti kirkkaampi kuin mikään aiempi valo. Xenon Vision -valot ovat erinomaisia vaihtolamppuja etenkin runsaasti ajoneuvoja omistaville liikennöitsijöille.

Philipsin uudet 24 voltin ajovaloratkaisut peittoavat kilpailijat suorituskyvyllään


Mikään muu lamppu ei pääse suorituskyvyssä lähellekään samaa tasoa. Philipsin uusi MasterLife on markkinoiden pitkäikäisin 24 voltin valo – se peittoaa suorituskyvyllään kaikki kilpailijat ja pitää linja-autot ja kuorma-autot tien päällä pidempään. MasterDuty ja MasterDuty BlueVision puolestaan kestävät erittäin hyvin tärinää ja ovat tyylikkäitä. Philipsin innovatiiviset 24 voltin valaistusratkaisut antavat lisäarvoa liiketoiminnallesi ja ihastuttavat asiakkaitasi.
Halogeeniratkaisut

Ksenonratkaisut


Tutustu täysin uudistettuun Philipsin ksenonvalikoimaan, joka on ksenonvalojen käyttäjien ykkösvalinta*. Uusi ksenonjärjestelmä valaisee tien entistä paremmin vaativimmankin kuljettajan tarpeiden mukaisesti OE-laadun kärsimättä. Lisäksi ne tarjoavat erinomaisen yhdistelmän turvallisuutta ja tyyliä.
Ksenonratkaisut

24 voltin merkkivalot ja sisälamput


Philipsin 24 voltin merkkivaloista ja sisälampuista löytyy laaja valikoima valaistusratkaisuja kuorma-autoihin, linja-autoihin ja muihin raskaisiin ajoneuvoihin. Tarjolla on sekä tavallisia valoja että ledivaloja ja etu-, sivu- ja takamerkkivaloja, pysäytysvaloja, sumuvaloja ja rekisterikilpivaloja. Philips tarjoaa ajoneuvosi tarvitsemat tehokkaat ja pitkäikäiset valot.
Merkkivalot

24 voltin vaihtopakkaukset


24 voltin MasterDuty-varaosapaketit pitävät ajoneuvosi liikkeessä mahdollisimman vähäisin huoltokatkoin. Kuorma-autojen, linja-autojen ja muiden raskaiden ajoneuvojen kuljettajien täytyy voida tarvittaessa vaihtaa ajoneuvonsa lamput. Juuri siksi Philips onkin suunnitellut varaosapaketteja liikenteen valaistusratkaisujen tarpeisiin.
Varaosapaketit

Autoteollisuuden työkalut

 

Philips Automotive tarjoaa ammattilaistyökalut ja -palvelut, kuten opastustyökaluja ja koulutuksia, joihin voit olla tyytyväinen.

Aiheet

 • Laatu

  Laatu

  Kaikissa Philipsin autovaloissa on alkuperäislaitteen merkintä. Se takaa, että Philips on maailmanlaajuisesti kaikkien merkittävien autovalmistajien valinta. Lue lisätietoja tästä laatutakuustamme.

 • LED-tarkastuslamput

  LED-tarkastuslamput

  Philipsin kestävät ja tehokkaat tarkastuslamput. Kätevä koko, hyödylliset ominaisuudet ja tehokas LED-valo - lamput valaisevat selkeästi myös kaikkien laajimmat ja kapeimmat tilat

 • Tärinänkestävyys

  Tärinänkestävyys

  24 voltin ajovalot on suunniteltu kestämään kovaa rasitusta ja tärinää, joille kuorma-autot ja raskaat koneet altistuvat. Epätasaiset tiet ja tärinä ovat ajovalovikojen yleisin syy.

 • Turvallisuus

  Turvallisuus

  Riittävä valo on erittäin tärkeää ajamisen kannalta – ja se myös auttaa ehkäisemään onnettomuuksia. Lue lisää siitä, miten edistämme aktiivisesti turvallisuutta