1
Näytöt

Tehokkaat näytöt

Tehokkaat näytöt

Philips-näytöt  huipputuotteet

Valitse koko, joka  sopii sinulle parhaiten

monitor size
23" - 27" 
monitor size
17'' - 22" 
Momentum 4K HDR -näyttö ja Ambiglow

Momentum 4K HDR -näyttö ja Ambiglow

Momentum, 43 (halkaisija 42,51 tuumaa / 108 cm), 4K UHD (3840 x 2160)

  • C
436M6VBPAB/00

Ultra Wide-Color 

Ultra Wide Desaturated Ultra Wide Saturated
Ultra Wide-Color -tekniikka tuottaa entistä laajemman värispektrin ja eloisan, todenmukaisen kuvan. Tätä tekniikkaa sisältävät näytöt tuottavat merkittävästi tavallista laajemman värivalikoiman käyttämällä innovatiivisia värisirujen kemiallisen koostumuksen säätöjä ja LED-taustavaloja. Siten kuvan luonnolliset vihreät, eloisat punaiset ja syvät siniset sävyt näyttävät todenmukaisilta.

Ympäristö

EPEAT


EPEAT-ohjelma (Electronic Product Environmental Assessment Tool) perustuu IEEE 1680/2006 -standardiin, jonka mukaan elektronisten laitteiden ympäristövaikutus ja ympäristöystävällisyys voidaan arvioida. Tällä hetkellä EPEAT-ohjelma kattaa tietokoneet, kannettavat tietokoneet ja näytöt.

 

Koska tuotteiden ympäristövaikutukset ovat yhä keskeisempi seikka, sekä ostajat että valmistajat pyrkivät löytämään ympäristöstandardeja vihreiden tuotteiden määrittämiseen. EPEAT vastaa molempien osapuolten tarpeisiin. Sen vakioehtojen ansiosta ostajat voivat verrata tuotteita, ja valmistajat näkevät, miten tuotteista saadaan ympäristöystävällisiä. Tuotteet, joissa on EPEAT-logo, ovat turvallisia ympäristön kannalta ja vähentävät ympäristövaikutuksia.

 

Philips-näyttöjen pakkausten kartonki ja vaahtomuovin kierrätys on maksutonta EPEAT Gold -standardin mukaisesti. Kysy paikallisesta huoltokeskuksesta lisätietoja pakkausmateriaalien kierrätyksestä.

Kierrätys


Haluamme parantaa ihmisten elämänlaatua luomalla innovaatioita, joilla on merkitystä. Pyrimme saavuttamaan tavoitteemme käyttämällä planeettamme rajallisia resursseja kestävällä tavalla. Tämä vaatii jatkuvaa työtä tuotteidemme ympäristövaikutusten hyväksi. Käytetyt Philips-näytöt ja niiden pakkausmateriaalit kierrätetään ympäristölainsäädäntöä noudattaen. Tämän varmistaaksemme teemme yhteistyötä useiden eri organisaatioiden kanssa.