1
Äänentallennin

Äänentallennusratkaisut

Lisää tehokkuutta työskentelyyn

 

Lisätietoja

pocket-memo

Mobiilisanelulaite

 

Philipsin Pocket Memo-sanelutallennin vie sanelun aivan uudelle tasolle. Tallentimessa yhdistyvät ergonominen muotoilu ja tehokkaat toiminnot, kuten 3D Mic -tekniikka ja liiketunnistus. Kätevä mobiilitallennin on helppo ottaa mukaan ja sen korkealaatuinen äänentoisto on vertaansa vailla. Sanelukoneenakin tunnettu Pocket Memo on täydellinen valinta ammattilaisille, jotka haluavat käyttää ajan tehokkaasti hyväkseen myös ollessaan liikkeellä.

 

Tutustu Philipsin Pocket Memo-mallistoon

dictation-app

Sanelusovellus

 

Älypuhelimille suunniteltu sanelutallenninsovellus parantaa tuottavuuttasi entisestään liikkeellä ollessasi. Ammattitason saneluratkaisu on täysin yhteensopiva Philips SpeechLive- ja Philips SpeechExec -ohjelmistojen kanssa. Kätevän sanelusovelluksen avulla voit tallentaa, muokata ja lähettää sanelutiedostoja missä ja milloin tahansa, mikä lisää työskentelyn joustavuutta ja vähentää asiakirjojen käsittelyyn kuluvaa aikaa.

 

Tutustu sanelusovellukseen

desktop

Pöytäsanelulaite

 

Äskettäin julkistettu Philips SpeechMike on pöytäsanelulaitteiden ehdoton ykkönen. Irrotettavalla mikrofonilla varustettu SpeechMike Premium on ensimmäinen pöytäsanelulaite, jossa on liiketunnistin. Innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta laitteen äänenlaatu on ensiluokkainen, joten se sopii erinomaisesti puheentunnistukseen.
 

Tutustu Philipsin SpeechMike-mallistoon

audio-recorder

Äänentallennin

 

Helppokäyttöisissä Philips Voice Tracer -äänentallentimissa on luokkansa paras äänentallennus, jota voi käyttää missä tahansa tilanteessa. Laite sopii nopeiden äänimuistiinpanojen lisäksi erinomaisesti myös keskusteluiden, luentojen, haastattelujen, musiikin tai kokousten tallentamiseen. Meiltä löydät aina juuri sinun tarpeitasi vastaavan digitaalisen äänentallentimen.

 

Tutustu Philipsin Voice Tracer-mallistoon

transcription-sets

Puhtaaksikirjoitus

 

Philipsin puhtaaksikirjoitussarjat on suunniteltu erityisesti litteroinnin helpottamiseen. Puheen kirjoittaminen tekstiksi on nyt entistäkin nopeampaa. Saat nyt äänentallentimeen ja sanelusovellukseen tallennetut äänitiedostot tekstiksi hetkessä.

 

Tutustu puhtaaksikirjoitussarjoihimme

speechlive

Työnkulkuratkaisut

 

Philipsin sanelulaitteille suunnitellut työnkulun hallintaratkaisut, kuten Philips SpeechExec ja pilvipohjainen Philips SpeechLive -ohjelmistoratkaisu tehostavat merkittävästi työnkulkua. Yhdistämällä sanelijat puhtaaksikirjoittajiin hallinnoit työnkulkua helposti ja keskitetysti. Philipsin äänentallentimille ja sanelusovelluksille suunnitellut työnkulun hallintaratkaisut säästävät aikaa ja rahaa.

 

Tutustu työnkulun hallintaratkaisuihin

start-trial-image

   

Tutustu ilmaiseksi

 

Tutustu tuotteeseen niin näet, miksi sanelulaitteemme on ammattilaisten ykkösvalinta. Aloita 30 päivän ilmainen kokeilujakso jo tänään.

 

Aloita kokeilujakso

Asiakkaidemme mielipiteitä

 

     

 

 

En tiedä, miten voisin kiittää teitä tarpeeksi. Ammattitaitoinen henkilökuntanne otti tarpeeni välittömästi huomioon ja suoriutui tehtävästään yli odotusten. Täyden kympin suoritus.”

 

Karen Vasquez
Executive & Personal Assistant

Congress Point Financial, Florida

 

Tutustu tapaustutkimuksiimme