1
Kuulokkeet

Kuulokkeet

Ensiluokkainen kuuntelukokemus

 

Tutustu kuulokevalikoimaamme

Yksinkertaisesti ensiluokkainen

Ensiluokkaisen äänen tuottaminen on intohimomme. Philips Fidelio -kuulokkeet syntyvät tinkimättömän äänisuunnittelun sekä tiukimpiin ääni- ja ergonomiastandardeihin sitoutumisen tuloksena. Kehitämme ja uudistamme laadukkaita kuulokkeitamme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen kuuntelukokemuksen.

Tunnistettava Fidelio

Herkkäkorvaiset asiantuntijamme ovat määrittäneet huippulaadukkaille kuulokkeille optimaalisen ääniprofiilin, joten Philips Fidelion tunnistettava ominaisääni – syvä basso, kirkas diskantti ja luonnolliset keskiäänet – syntyy kattavien tutkimusten tuloksena. Voit käyttää Fidelio-kuulokkeita kodin rauhassa, ulkona tai Bluetooth-yhteydellä tinkimättä äänenlaadusta, ja voit todella sulauttaa puhtaan äänentoiston osaksi elämäntyyliäsi.

Tyyli on yksityiskohdissa

Philips Fidelion muotoiluperiaate on yksinkertainen: muoto seuraa tarkoitusta. Fideliossa yhdistyvät funktionaalinen muotoilu, merkittävät innovaatiot ja ennen kaikkea erinomainen äänentoisto. Äänenlaatu on otettu huomioon kaikessa: rakenteessa, ergonomiassa, suunnittelussa ja jopa lisävarusteissa.

Viimeistelty miellyttäväksi

Philips Fidelio -kuulokkeiden materiaalit on valittu toimivuuden ja käyttömukavuuden ehdoilla. Olitpa ääniammattilainen tai kiireinen työmatkalainen, tai halusitpa vain nauttia puhtaasta äänentoistosta kotioloissa, Fidelio-kuulokkeet on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi käyttää, joten kuuntelukokemuksesi on täydellinen.

Alallaan palkittu ja tunnustettu

Tuotteidemme saamia palkintoja ja tunnustuksia.

Philips Fidelio NC1 -vastamelukuulokkeet

IF-muotoilupalkinto 2015

Philips Fidelio NC1 -vastamelukuulokkeet

RedDot-muotoilupalkinto 2015

 

Philips Fidelio S2 -kuulokkeet

T3 Awards 2014: Vuoden kuulokkeet

 

Bluetooth-kuulokkeet Philips Fidelio M2BT

What Hi-Fi Awards 2014: Parhaat langattomat kuulokkeet

 

Korvalehtien päälle tulevat Philips Fidelio M1BO -kuulokkeet

What Hi-Fi Awards 2014: Åarhaat kannettavat korvalehtien päällä käytettävät kuulokkeet hintaluokassa 100–200 puntaa

 

Tärkeimmät ominaisuudet

Liiku elämäsi ääniraidan tahdissa

Philips CitiScape – ääni kohtaa muodin. Philips CitiScape -kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan syvällinen äänikokemus kaupungin sykkeessä eläville muodin edelläkävijöille.

Intuitiivinen ja helppokäyttöinen

intuitiivisten painikkeiden ansiosta voit vaihtaa helposti musiikista puheluihin. Muodosta NFC-pariliitos mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen yhdellä kosketuksella ja nauti selkeästä äänestä langattomasti. Multipair-toiminnolla voit toistaa musiikkia ja puheluita kahdesta laitteesta samanaikaisesti ja aktivoida Sirin ja Google Now'n kuulokkeen painiketta painamalla. Voit jatkaa musiikin kuuntelua myös akun virran loppuessa – liitä vain johto ja anna musiikin soida.

Kuulokkeet jokapäiväiseen käyttöön

Liiku musiikin tahdissa. Valikoimaamme kuuluu monenlaisia kuulokkeita pienistä ja kevyistä malleista aina litteäksi taitettaviin kuulokkeisiin, jotta sinä voit kuunnella rakastamaasi musiikkia vapaasti.

Hae motivaatiota musiikista

Philips ActionFit -urheilukuulokkeet toimivat sparrauskaverinasi kovimmissa treeneissä ja antavat motivaatiota ja tukea urheilusuorituksen aikana. ActionFitin mallit on suunniteltu antamaan puhtia treeniisi ja kannustamaan sinut huippusuorituksiin.

Vahva basso

Philips ActionFit -kuulokkeet on luotu aktiivista urheilua varten. Kuulokkeet ovat mukavat käyttää ja pysyvät tukevasti päässä, samalla kun voimakkaat bassot motivoivat sinua pysymään liikkeessä.

Liikkumisen vapaus

Philips ActionFit -kuulokkeet ovat erittäin kevyitä, ja ne on tehty kestämään. Tukevat ja ergonomiset kuulokkeet kestävät kovaakin hikoilua ja ne voi pestä. ActionFit -kuulokkeet ovat oiva treenikaveri aktiiviselle liikkujalle.

Philips ActionFit -urheilukuulokkeiden valikoima 2015

RedDot-muotoilupalkinto 2015

Philips yhteistyössä Armin van Buurenin kanssa

Philipsin DJ Pro -mallisto on suunniteltu yhteistyössä Armin van Buurenin kanssa. Mallisto tarjoaa laadukkaita työkaluja niille, jotka elävät musiikille. Philipsin A5-PRO-DJ-kuulokkeet on valmistettu Arminin kattavan kokemuksen pohjalta, ja alansa parhaimmistona ne ovat jokaisen DJ:n toivelistalla. Kuulokkeiden ansiosta esiintyminen sujuu täydellisesti missä ja milloin tahansa. Tutustu Philipsin ja Arminin suunnittelemaan mallistoon täällä.

DJ-kuulokkeet


Philipsin DJ-kuulokkeet ovat huippumukavat päässä ja tuottavat erittäin laadukkaan ja voimakkaan äänen ja dynaamisen basson. Monipuoliset kuulokkeet sopivat täydellisesti sekä tavalliseen musiikin kuunteluun että DJ-käyttöön.

Philips A5PRO -DJ-kuulokkeet

IF-muotoilupalkinto 2015

Philips A5PRO -DJ-kuulokkeet

RedDot-muotoilupalkinto 2015