1
Kodin äänentoisto

 

Kodin äänentoisto

 

Herätä musiikki eloon

Tutustu kodin äänentoistolaitteiden valikoimaan

Musiikkia kaikille

Langattomilla kaiuttimilla voit suoratoistaa Bluetooth- tai AirPlay-tekniikalla musiikkia älylaitteista nopeasti ja vaivattomasti.

Tuotteet

Bluetooth®-kaiuttimet

Suoratoista laatumusiikkia älypuhelimista Bluetooth®-yhteyden välityksellä nopeasti, helposti ja äänenlaadusta tinkimättä.

Philips Fidelio

Philips Fidelio -tuotteet on luotu rakkaudesta musiikkiin. Jos todella rakastat musiikkia, kaikilla yksityiskohdilla on merkitystä.

Kannettavat äänentoistolaitteet

Philipsin kannettavat kaiuttimet ovat tyylikkäitä ja kevyitä, ja niiden äänentoisto riittää juhlintaan niin sisällä kuin ulkonakin.

PC-kaiuttimet

Pelaamiseen ja multimediasisällön toistoon räätälöityjen tehokkaiden PC-kaiuttimien tyylikäs ja moderni muotoilu sulautuu saumattomasti sisustukseen.

Kelloradio

Herää lempimusiikkiisi, radioon tai luonnon ääniin.

 

 

Hifijärjestelmät

Toista musiikkia useista lähteistä – ääni, joka sopii elämääsi, ja muotoilu, joka sopii kotiisi.

Telakointikaiuttimet

Philipsin telakointikaiuttimilla voit kuunnella musiikkia vaivattomasti älypuhelimista ja tablet-laitteista uskomattoman laadukkaalla äänentoistolla.

CD-äänilaite

Philipsin CD-äänilaiteilla voit nauttia erinomaisesta äänenlaadusta kaikkialla minne menet.

 

 

AirPlay-kaiuttimet

Suoratoisto AirPlay-tekniikkaa hyödyntävillä langattomilla kaiuttimilla tarjoaa upea äänentoiston.

Alalla palkittu ja tunnustettu

Tuotteidemme saamia palkintoja ja tunnustuksia.

Innovaatiopalkinto 2013

SHOQBOX SB7220 -kaiutin

Fidelio A3 AW3000 -kaiutin

Party Machine FWP3200D -äänentoistojärjestelmä

Muotoilupalkinto 2013

Langattomat Fidelio A9 AW9000 -kaiuttimet

Fidelio A5 AW5000 -Bluetooth-kaiutin

Langaton Fidelio A3 AW3000 -kaiutin

Kannettava SoundShooter SBT30 -kaiutin

SHOQBOX SB7220 -kaiutin

Tuotesuunnittelupalkinto 2013

Fidelio A9 kaiuttimet AW9000

Fidelio A5 kaiuttimen AW5000

Fidelio A3-kaiuttimen AW3000

Tuotesuunnittelupalkinto 2014

BR-1X SB5100/5200 -kannettava kaiutin

Fidelio P9X/P8 -Bluetooth-kaiutin

M1X-DJ DJ DS8900 -äänentoistojärjestelmä

SB2000 DOT -kannettava kaiutin

Ylivertaista äänenlaatua kotiisi

Philipsin Fidelio- kodin äänentoistojärjestelmässä yhdistyvät tinkimätön akustinen suunnittelu ja sitoumus noudattaa vaativia äänentoiston suorituskykystandardeja. Jokaisen Fidelio-äänentoistojärjestelmän tuottama ääni on laadultaan huippuluokkaa ja tuo kuulijoiden elämään uusia ja uskomattomia äänielämyksiä.

Golden Ears takaa täydellisen äänen


Philips Fidelio- kodin äänentoistojärjestelmät tunnetaan niiden luonnollisesta, selkeästä ja lämpimästä äänestä. Akustisessa suunnittelussamme tärkeimmässä osassa ovat koulutetut ääniperfektionistimme, "Golden Ears", jotka kuulevat äänen pienimmätkin vivahteet.

Muoto seuraa tarkoitusta

Tyylin ja äänenlaadun paras mahdollinen tasapaino on erittäin tärkeää kaikissa kodin äänentoistojärjestelmissä. Haluamme tarjota vain parasta. Philips Fidelion muotoilussa yhdistyvät asiantunteva ääni-, muoto- ja tuotesuunnittelu. Aidot ja ensiluokkaiset materiaalit, kuten puu ja lakkaus, antavat näille tuotteille selkeästi erottuvan ja nykyaikaisen tyylin.

Saumatonta liitettävyyttä

Dynaaminen akustiikka yhdistettynä saumattomaan äänentoistojärjestelmään tuovat laadukkaan äänentoiston elämääsi. Intuitiivisissa ja helposti asennettavissa tuotteissa on Bluetooth- ja AirPlay-toiminnot, joten uusin tekniikka ja langattomuus kohtaavat laadun ja autenttisen äänen.

Plug and Play

Yhdistä, lataa, toista – ilman katkoja! Telakointikaiuttimella suoratoistat nopeasti ja helposti musiikkia Apple-laitteestasi samalla kun sen akku latautuu. Tutustu täydellisen telakointiaseman kätevyyteen ja muihin ominaisuuksiin.

DualDock-innovaatiot

DualDock-mekanismi on Philipsin innovaatio, jossa eri telakointiasemia on yhdistelty erilaisiksi musiikkijärjestelmien kokonaisuuksiksi. Tarvitsitpa sitten kelloradiota, tyylikkäitä minikaiuttimia, klassista äänentoistojärjestelmää tai usean äänilähteen ratkaisua, voit yhdistää iPhone 4:n 30-nastaisella liitännällä tai iPhone 5:n Lightning-liitännällä Philipsin telakointiasemaan ja toistaa laadukasta ääntä älylaitteestasi joustavasti ja helposti.

Suoratoistoa Bluetooth®-kaiuttimilla

Musiikkia on saatavilla kaikkialla. Älypuhelimilla, tablet-laitteilla ja kannettavilla tietokoneilla voit suoratoistaa, ladata ja jakaa sitä. Philipsin kodin äänentoistotuotteiden joukossa on kymmeniä Bluetooth-yhteensopivia malleja. Voit siis suoratoistaa lempimusiikkiasi helposti ja vaivattomasti langattomien Bluetooth-kaiuttimien kautta – olipa käytössäsi sitten Apple-, Android- tai Windows-laite.

Erinomainen ääni langattomilla kaiuttimilla

Mikrosarjoja, seinään kiinnitettäviä järjestelmiä, klassisia stereoita, yksiosaisia kaiutinratkaisuja ja multimediajärjestelmiä – Philipsin langattomien kodin äänentoisto -kaiuttimien valikoimassa on jokaiseen tilaan sopiva muotoiluratkaisu.

 

 

Tärkeimmät ominaisuudet