1
Sähköhammasharjat

Philips sähköhammasharjat

Enemmän raikkautta. Enemmän suunterveyttä.

Philips Sonicare on suositelluin sähköhammasharja, jossa on sooninen teknologia. Suunterveydellä on tärkeä yhteys yleiseen terveyteen - sen takia on tärkeää että käytät hammasharjaa joka puhdistaa perusteellisesti myös hammasvälit ja ikenet. Philipsillä on 20 vuotta kokemusta suunterveystuotteiden tutkimuksessa ja kehityksessä. Sooninen teknologia on suunterveyden innoittama ja sillä on jo yli 25 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää ympäri maailmaa.

Sähköhammasharja lapsille

Sonicare for Kids

 • Pelejä sovelluksessa
 • Motivoi lapsia harjaamaan
 • 2 harjausasetusta eri ikäisille
Suositushinta: 49,99 €

Vaihda sähköhammasharjaan

ProtectiveClean

 • Poista 7x enemmän plakkia1
 • 100% terveemmät ikenet
 • Älykäs paineanturi
Suositushinta: 79,00 €

Sähköhammasharja sovelluksella

FlexCare Connected

 • Vinkkejä sovelluksessa 
 • 3 harjaustilaa
 • Älykäs paineanturi
Suositushinta: 159,00 €

Meidän myydyin sähköhammasharja

DiamondClean 

 • Tyylikäs latauslasi
 • 5 harjaustilaa
 • Matkakotelo, ladattava
Suositushinta: 229,00 €
Clean-puhdistustilassa Plaque Defense-harjaspään kanssa, verrattuna tavalliseen hammasharjaan.

Lapsille

Sonicare for Kids

 • Pelejä sovelluksessa
 • Motivoi lapsia harjaamaan
 • 2 harjausasetusta eri ikäisille
Suositushinta: 49,99 €

Uusille

ProtectiveClean

 • Poista 7x enemmän plakkia1
 • 100% terveemmät ikenet
 • Sisäänrakennettu paineanturi
Suositushinta: 79,00 €

Sovelluksella

FlexCare

 • Vinkkejä sovelluksessa 
 • 3 harjaustilaa sekä 3 tehoasetusta
 • Sisäänrakennettu paineanturi
Suositushinta: 159,00 €

Suosikki

DiamondClean 

 • Tyylikäs induktio latauslasi
 • 5 erilaista harjaustilaa
 • Ladattava matkakotelo
Suositushinta: 229,00 €
1  Clean-puhdistustilassa Plaque Defense-harjaspään kanssa, verrattuna tavalliseen hammasharjaan.

Uutuus 
ProtectiveClean

ProtectiveClean -sähköhammasharja poistaa 7x enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja ja puhdistaa hampaat ja ikenet perusteellisesti. Sisäänrakennettu paineanturi tunnistaa kun painat liian kovaa. Hampaiden harjaus on hellävaraista mutta samalla tehokasta.

Suunterveys artikkeleita

Hitta bästa eltandborsten för dig

Etkö ole varma mikä sähköhammasharja sopii juuri sinulle?

 

Autamme sinua lyötämään sen.

Lisää sähköhammasharjoista

Kuinka usein harjaspää pitää vaihtaa?

Suosittelemme että vaihdat harjaspään kolmen kuukauden välein. Jos käytät BrushSync -harjaspäätä ProtectiveClean- tai DiamondClean -sähköhammasharjan kanssa, saat automaattisen signaalin kun harjaspää pitää vaihtaa. Jos sinulla ei ole BrushSync -harjaspäätä, huomaat että harjaspää alkaa kulumaan loppuun kun siniset harjakset alkavat haalistumaan valkoisiksi.

Poistaa enemmän plakkia

Philips Sonicare on muotoiltu poistamaan plakkia. Se poistaa jopa 10 kertaa enemmän plakkia1 kuin tavallinen hammasharja. Sykkivien- ja sivuttaisliikkeiden ansiosta, harjaspää tekee 62 000 harjausliikettä minuutissa. Saat huomattavasti tehokkaamman puhdistuksen verrattuna tavalliseen hammasharjaan.

Yhteensopivat harjaspäät

Kaikki Sonicare-harjaspäät ovat yhteensopivia Sonicare-sähköhammasharjojen kanssa. Harjaspäitä löytyy lähes joka lähtöön, oli se sitten plakin poistoa, herkkiä ikeniä tai värjäytymien poistoa varten. Kaikissa harjaspäissä on Sonicaren ainutlaatuinen teknologia joka käyttää värähtelyjä laajalla alueella. Harjaspää vaihtuu helposti, kun irrotat tai napsautat sen paikoilleen.

Sähköhammasharja vai tavallinen hammasharja?

Hammaslääkärit suosittelevat sähköhammasharjaa, koska se poistaa enemmän plakkia ja nopeammin verrattuna tavalliseen hammasharjaan. Philips Sonicare sähköhammasharjat työntävät vettä ja hammastahnaa syvälle hammasväleihin ja ienrajaa pitkin, jolloin se puhdistaa paikkoja jonne tavallinen hammasharja ei yllä. Sähköhammasharjan ja hammaslangan (tai jonkun vastaavan hammasvälien puhdistus tuotteen) käyttö on paras tapa poistaa plakkia ja pitäämään ikenet terveinä.

Tekeekö sähköhammasharja hampaista valkoisia?

Ajan mukaan on vaikeampaa pitää hampaat valkoisena. Tämä johtuu osittain huonosta harjauksesta, tupakoimisesta, ruoasta ja juomasta. Mitä näemme värjäytyminä, on vain emalin päällä oleva kerros. Sähköhammasharjan avulla, voit putsata pois kerroksen ja saat näkyvästi valkoisemmat hampaat. Kun harjaat hampaat päivittäin (vähintään 2 minuuttia, 2 kertaa päivässä!) Philips Sonicare -sähköhammasharjalla voit poistaa jopa 100% enemmän tahroja3.

Pyörivän ja soonisen sähköhammasharjan ero

Pyörivässä sähköhammasharjassa on pyöreä harjaspää joka pyörii ja värähtelee puhdistaen yhden hampaan kerralla. Soonisessa sähköhammasharjassa on timantinmuotoinen harjaspää joka värähtelee ja harjaa erittäin nopeasti, samalla työntäen vettä ja hammastahnaa hammasväleihin. Soonisella sähköhammasharjalla käytät samaa liikettä kuin tavallisella hammasharjalla, joten yletyt joka paikkaan varmasti.

Miksi hammaslangan käyttö on tärkeää?

Melkein puolet hampaan pinta-alasta on hammasvälissä, joten jos et käytä hammaslankaa, tai jotain toista puhdistus tapaa hammasväleihin, sinulta jää iso osa hampaasta puhdistamatta. Päivittäinen hammasvälien puhdistus on oleellista terveille hampaille sekä raikkaalle hengitykselle. Se putsaa plakkia ja bakteereita pois ylettämällä sinne, minne tavallinen harja ei yllä. Se on myös tärkeää ikenien terveydelle. Jos sinusta hammaslangan käyttö on hankalaa, suosittelemme että otat AirFloss Ultran kokeiluun - yhtä tehokas kuin hammaslanka, mutta huomattavasti helpompi ja nopeampi käyttää.5

Milloin lapset voivat aloittaa sähköhammasharjan käytön?

Hammaslääkärit suosittelevat samaa lapsille sekä aikuisille - hampaiden harjausta kaksi kertaa päivässä, kaksi minuuttia per kerta. Lapset voivat opetella sähköhammasharjan käyttöä jo kolmevuotiaana vanhemman opastuksella. Ennen kolmenvuoden ikää, ikenet ovat liian herkät. Sähköhammasharjan avulla on helppo säätää harjaustehoa, jotta se olisi hellävarainen mutta samalla puhdistaa hampaat perusteellisesti.

 

Philips Sonicare for Kids -sähköhammasharjan avulla saat lapset innostumaan hampaiden harjauksesta helpommin. Harjausasetukset, harjaspäät ja sähköhammasharjan muotoilu ovat kehitelty juuri lapsia varten. Sähköhammasharjan kanssa tulee myös peli Android tai iOS käyttöjärjestelmiä varten. Voit yhdistää sähköhammasharjan Sonicare for Kids -sovellukseen, jossa lapset palkitaan hyvästä harjauksesta. Voit pitää nuorta hammasharjaajaa silmällä, kun hän kehittyy ja oppii harjaamaan perusteellisesti ja säännöllisesti.

Kuinka välttää ientulehdus ja ienverenvuoto

Vaikka yleensä puhutaan "hampaiden harjauksesta", on myös tärkeää että ikenet puhdistetaan oikein. Jos sinulla on ienverenvuotoa hammasharjauksen yhteydessä, tämä voi todennäköisesti johtua ientulehduksesta. Tavallisin syy ientulehdukseen on, että bakteereita jää ienrajoihin hammasharjauksen jälkeen. 

 

Tehokkain tapa ehkäistä ja hoitaa ienverenvuotoa on säännöllinen hampaiden, hammasvälien ja ienrajojen puhdistus. Philipsin sähköhammasharjojen nopeat ja värähtelevät harjausliikkeet painavat hammastahnaa ja vettä hammasväleihin ja ienrajoja pitkin, jotta bakteerit puhdistuvat niistä paikoista, jonne tavallinen hammasharja ei yllä. Saat terveemmät ikenet ja suunterveys paranee.²

5 Kun lievää ientulehdusta kärsivät potilaat käyttivät tavallista hammasharjaa ja antibakteeri suuvettä.
FAQs, Symbol
Onko sinulla kysyttävää?
Auf dem Laufenden, Symbol

Rekisteröi
tuotteesi

Zahnärzte, Symbol
For deg som jobber med tannhelse