1
Mediasoittimet

Mediasoittimet

Paras viihde-elämys

Tutustu mediasoittimien valikoimaan

Kotivideolaitteet

Philips Mediasoittimet takaavat kotiviihde-elämyksen, jossa yhdistyvät tyylipuhtaus ja äärimmäinen teho sekä intuitiiviset ja helpot asetukset ja käyttö. Blu-ray-soittimet tuottavat terävän, kirkkaan ja värikkään Full HD -laatuisen kuvan, kun taas DVD-soittimet herättävät elokuvat eloon ennennäkemättömällä tavalla. Uppoudu elokuvien maailmaan oman kotisi rauhassa Philipsin soittimen kanssa.

Valikoima

Fidelio Blu-ray -soittimet

Koe elävät ja kristallinkirkkaat kuvat sekä erittäin laadukas ääni Fidelio Blu-ray -soittimella.

Blu-ray-soittimet 

Nauti kirkkaasta, selkeästä ja todentuntuisesta HD-videosisällöstä.

DVD-soittimet

Herätä DVD-elokuvasi eloon ja nauti tarkoista yksityiskohdista, pehmeistä liikkeistä ja kirkkaista kuvista.

Kannettavat DVD-soittimet

Kannettavalla DVD-soittimella katsot elokuvia missä ikinä oletkin.

 

Blu-ray-soittimet

Uppoudu elokuvan taianomaiseen maailmaan ja nauti Philips Blu-ray -soittimen tuottamasta kirkkaasta ja realistisesta kuvanlaadusta. Tyylikäs muotoilu, reilusti tehoa ja ongelmaton ja elokuvateatterimainen elämys. Olemme Blu-ray-tekniikan johtava toimija ja pystymme tarjoamaan hämmästyttävän todentuntuista äänen- ja kuvanlaatua.

Miracast™

Miracast™ on Blu-ray-soittimille kehitetty langaton peer-to-peer-standardi sisällön jakamiseen WiFi Direct -yhteyksillä. Yksinkertaistettu käyttöliittymä peilaa kannettavan laitteen näytön suuremmalle näytölle Miracast™-sertifioidun laitteen kautta (ei koodinpurkurajaa).

HDMI 1080p

HDMI 1080p -parannustekniikka takaa kristallinkirkkaan kuvanlaadun. Käytä Blu-ray-soitinta DVD-elokuvien katseluun ja nauti astetta paremmasta resoluutiosta. Tuloksena on yksityiskohtainen ja todentuntuinen kuvamaailma.

 

USB-mediatoiminnot

Blu-ray-soittimeen on helppo liittää mobiilitallennuslaitteita, kuten USB-muisteja ja -kiintolevyjä, ja katsella rajattomasti videoita ja kuvia eri codec-muodoissa TV-näytöltä.

Paljon levyformaatteja

Philips Blu-ray -soittimet tukevat useita levyformaatteja: DVD, DVD +R/+RW, DVD -R/-RW, BD, BD R/BD RE, CD, CDDA, CD-R/CD-RW, SVCD, VCD ja AVCHD

Tuotteen ominaisuudet

DVD ja kannettavat DVD-soittimet

Herätä DVD-elokuvasi eloon Philipsin DVD-soittimella, joka toistaa yksityiskohdat tarkasti, liikkeet pehmeästi ja kuvat kirkkaina sekä takaa ensiluokkaisen katseluelämyksen. Pienellä ja helposti mukana kulkevalla DVD-soittimella katsot elokuvia missä vain.

DVD-soitin kotiin

ProReader-laite

ProReader-laitteella voit nauttia elokuvista ja videoista DVD-soittimella täysin ongelmitta. Se lukee likaiset ja naarmuuntuneetkin levyt alusta loppuun asti, etkä edes huomaa ongelmia. ProReader-laite muuntaa uusimman tekniikan avulla heikot analogiset signaalit voimakkaiksi digitaalisiksi signaaleiksi, minkä ansiosta vahingoittuneet levyt toistetaan virheettömästi.

USB Media Link

USB (Universal Serial Bus) on yhdyskäytävästandardi, jonka avulla liitetään toisiinsa tietokoneita ja muita elektronisia laitteita. Kun käytössä on USB Media Link, riittää USB-laitteen liittäminen DVD-soittimeen, elokuvan, valokuvan tai musiikkikappaleen valinta ja toisto.

Kannettava DVD-soitin matkalle

Roiskeenkestävä malli

Kannettava DVD-soitin kestää roiskeita. Roisketiivis rakenne ja kumipinnoite estävät nesteitä vahingoittamasta soittimen sähkö- ja mekaniikkaosia. Lisäksi pinta on helppo puhdistaa.

Kaksi näyttöä automatkojen iloksi

Voit näyttää samaa elokuvaa tai kuvaa kannettavalta DVD-soittimelta molemmissa näytöissä. Näytöt on helppo kiinnittää autonpenkkien niskatukeen. 

Tuotteen ominaisuudet