1
Hammashoito

Philips Sonicare huolehtii koko suusta


Terveydenhuollon asiantuntemus 100 vuoden ajalta – hammaslääkäreiden ja suuhygienistien suunnittelemat ja hyväksymät sähköhammasharjat.

  Suositelluin sähköhammasharja, jossa on Sonic-tekniikka

   

  Sonicare-sähköhammasharjat ohjaavat hellävaraisesti vettä ja hammastahnaa hammasväleihin ja ienrajaan tekemällä 62 000 harjanliikettä minuutissa, jotta suu puhdistuu perusteellisesti.

  Philips Sonicare -sähköhammasharjat

  Miten se toimii

  Hammasväleihin kohdistuva kevyt vesisuihku irrottaa ja poistaa plakkia.

  Valitse tarpeisiisi sopivin harjaspää

   

  Jos haluat valkaista hampaat, poistaa plakkia, parantaa ikenien terveyttä tai saada raikkaamman hymyn, kaikkiin tarpeisiin löytyy sopiva Sonicare-harjaspää.

  Helpompi tapa puhdistaa hammasvälit

   

  AirFloss puhdistaa hammasvälit nopeasti, etkä joudu käyttämään hammaslankaa. AirFloss poistaa 99 % plakista 60 sekunnissa puristamalla mikroskooppisen pieniä määriä ilmaa, vettä ja suuvettä hammasväleihin suurella paineella, mikä puhdistaa ja poistaa plakkia tehokkaasti.

  Philips Sonicare Airfloss

  Näin se toimii

  Ohjaa vettä ja suuvettä hammasväleihin ja puhdistaa tehokkaasti.

  Tee hampaiden pesusta odottamisen arvoista

   

  Lapsesi odottaa hampaiden pesua Sonicare for Kids -sähköhammasharjan ja interaktiivisen sovelluksen ansiosta. Liity joukkoon: 98 % vanhemmista kertoo, että Sonicare innostaa lapsia harjaamaan paremmin ja kauemmin.

  Reaaliaikaiset henkilökohtaiset neuvot ja DiamondClean Smart

   

  Yhdistämällä Sonicare DiamondClean Smart -sähköhammasharjan ja Sonicare-sovelluksen saat henkilökohtaisia ohjeita ja vinkkejä tekniikan parantamiseen. Sovellus seuraa harjaustottumuksiasi ja antaa hammaslääkärin hyväksymiä suosituksia.

  Sisäpiiriohjeita hammashoitoon

  Sonicare-tukikeskus

  Onko sinulla kysyttävää?

  Haluamme auttaa sinua