1
Hiusten hoito

Hiusten hoito

 

Vi på Philips tycker att det ska vara enkelt att laga hälsosam mat, och att du aldrig ska behöva kompromissa på smaken bara för att vara nyttig! Med Philips innovation Airfryer kan du laga dina favoriträtter som lammracks, helstekt kyckling eller krispiga pommes frites med lite eller ingen olja, du slipper dessutom att steka hårt i stekpanna för att få den där krispiga, goda stekytan. Nu behöver du inte längre välja mellan hälsosamt och gott.

Philipsin hiustenhoitotuotteilla stailaat hiukset helposti sekä turvallisesti. Kihartimet ja muut stylingtuotteet ovat kehitelty olemaan mahdollisimman hellävaraisia hiuksillesi - tuotteissa on keraamista keratiinia ja antureita, jotta hiuksiesi luonnollinen kosteus säilyisi mahdollisimman hyvin. Tämä on yksinkertaisesti parempi tapa muotoilla hiuksia.

Suoristusraudat

Hiustenkuivaajat

Suojaa hiuksia oikeilla tuotteilla

 

Kun stailaat hiuksiasi, on tärkeää pitää niistä hyvää huolta. Käytä aina lämpösuojaa ennen kuin käytät kiharrinta, kuivaajaa tai suoristusrautaa, jotta välttäisit kaksihaaraiset. Muista myös käyttää tuotteita, jotka ovat sopeutettu juuri sinun hiuksillesi ja hiushoitolaitteellesi. Saat kauniimman lopputuloksen ja olet samalla hellävaraisempi hiuksillesi.

 

 

Hiustenhoitoa luonnollisilla aineilla

 

Jos käytät hiustuotteita päivittäin tai muotoilet hiuksiasi usein, on tärkeää että pidät hiuksistasi hyvää huolta. Muista kosteuttaa hiuksia ja antaa niille proteiinia kotitekoisilla hoitoaineilla. Kun käytät luonnollisia aineita, niin sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä kemikaaleista.

 

Tiestikö, että avokado on tosi hyvä hiuksien ravitsemiseen ja kosteuttamiseen? Lisää avokadomuussiin hieman hunajaa ja nosta kuivat hiuksen taas eloon.

Tutustu MoistureProtect-sarjaan

Nämä hiustenhoituotteet säilyttävät hiusten luonnollisen kosteuden

Philipsin  hiushoitotuotteet