1
Valoterapia

Philipsin valoterapia

Nuku paremmin, herää helpommin ja pirteämpänä

Valitse tuote

 

Tarvitsemme auringonvaloa, joten sen puute pimeään vuodenaikaan voi aiheuttaa meille ongelmia. Philipsin kehittämillä valoterapiatuotteilla saat energiasi takaisin ja voit herätä miellyttävämmin myös talviaikaan.

Herää levänneenä
Philips Wake-Up Lights

Saat energiasi takaisin
Philips EnergyLights

ladda batterierna med vila

Tarvitsemme
auringonvaloa

 

Kehomme on luotu olemaan aktiivinen päivän aikana ja nukkumaan yöllä. Luonnollinen vuorokausirytmimme perustuu suurelta osin valoon. Siksi auringonvalon puute pimeään vuodenaikaan aiheuttaa ongelmia kehon luontaiselle rytmille täällä Pohjoismaissa. Nukumme huonommin, meidän on vaikeampi herätä, ja tunnemme olomme väsyneemmäksi kuin valoisampaan aikaan. Kaikki tämä johtuu siitä, että kehon luonnollinen yhteispeli päivänvalon kanssa sekoittuu.

Paranna hyvinvointiasi
Philipsin valoilla

 

Philips on kehittänyt yhteistyössä tutkijoiden ja terveydenhoidon asiantuntijoiden kanssa valoterapiatuotteita, joilla saadaan aikaan auringonvaloa vastaavia myönteisiä vaikutuksia. Niiden avulla saat energiasi takaisin ja voit herätä miellyttävämmin pimeään vuodenaikaan.

124 vuoden kokemus 
valaistusinnovaatioista

 

Philipsin valaistukseen liittyvä kokemus alkoi ensimmäisestä hehkulampusta. Siitä alkaen olemme tehneet kaikkea kodin älykkäistä valaistusratkaisuista suurten areenojen ja ikonisten rakennusten valaisuun.

Philips EnergyLights

Saat energiasi takaisin

Philips Wake-Up Lights

Nukahda ja herää paremmin

Artikkeleita