1
0

Shopping cart

There are currently no items in your shopping cart.

  LED-tarkastuslamput

  Ledi- 
  ratkaisut

  Philipsin lediratkaisut


  Tavoitteenamme on vähentää kaikkien valmistamiemme tuotteiden aiheuttamia ympäristöjätteitä. Valmistamme entistä pidempikestoisia tuotteita, jotka pienentävät energiankulutusta ja vähentävät jätettä EU:n sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivin mukaisesti.
  pientuotemoduuli

  Lediajovalot päiväkäyttöön


  Tehokkaita ja laadukkaita Luxeon®-ledilamppuja käytetään monissa ledipäiväajovalojen valikoiman (LDR-valikoima) tuotteissamme, esimerkiksi Daylight 9 -ledilampuissa sekä uusissa DaylightGuide-ledilampuissa, joissa on uusi ja ainutlaatuinen lediratkaisu ilman pisteitä.
  tarkastuslamppuvalikoima

  Leditarkastuslamput


  Ammattikäyttöön suunniteltujen leditarkastuslamppujemme valikoimaan kuuluu tehokkaita ledilamppuja, joiden ansiosta näet paremmin ja voit työskennellä paremmin missä tahansa työympäristössä. Leditarkastuslamppumme tarjoavat luonnollisen ja silti erittäin tehokkaan valon 6 000–10 000 K:n värilämpötila-alueella tarpeidesi mukaisesti.
  X-tremeVision-ledilampun ja normaalin valon vertailu
  X-tremeVision-ledilampun ja normaalin valon vertailu

  X-tremeVision-ledilamput


  Autojen (12 V) ja kuorma-autojen (24 V) sisätilojen ja merkkivalojen X-tremeVision-ledilamppuvalikoiman ansiosta voit hyödyntää tulevaisuuden tekniikkaa jo tänään. Sen lamput tarjoavat valaisevat viisi kertaa enemmän** – ja kestävät jopa 12 vuotta. Täydellisen geometrisen muotoilunsa ansiosta lamput valaisevat tehokkaasti juuri valaisua kaipaavia alueita häikäisemättä kuljettajia. 4 000–6 700 K:n värilämpötiloissa saatavilla olevat, erittäin tehokkaat ledimerkkivalot mahdollistavat nopeammat reaktiot ja parantavat turvallisuutta.

  Aiheet

  • Turvallisuus

   Turvallisuus

   Riittävä valo on erittäin tärkeää ajamisen kannalta – ja se myös auttaa ehkäisemään onnettomuuksia. Lue lisää siitä, miten edistämme aktiivisesti turvallisuutta

  • Laatu

   Laatu

   Kaikissa Philipsin autovaloissa on alkuperäislaitteen merkintä. Se takaa, että Philips on maailmanlaajuisesti kaikkien merkittävien autovalmistajien valinta. Lue lisätietoja tästä laatutakuustamme.

  • Tärinänkestävyys

   Tärinänkestävyys

   24 voltin ajovalot on suunniteltu kestämään kovaa rasitusta ja tärinää, joille kuorma-autot ja raskaat koneet altistuvat. Epätasaiset tiet ja tärinä ovat ajovalovikojen yleisin syy.