1
0

Shopping cart

There are currently no items in your shopping cart.

  Tärinänkestävyys

  Tärinän-
  kestävyys

  Philipsin tärinänkestävyys


  24 voltin ajovalot on suunniteltu kestämään kovaa rasitusta ja tärinää, joille kuorma-autot ja raskas koneisto altistuvat. Epätasaiset tiet ja tärinä ovat ajovalovikojen yleisin syy.

  Edut

   

  Jäykempi kotelorakenne ja asennusalusta suojaavat ajovaloja mekaanisilta iskuilta.

  Vankka kaksinkertainen kierretty hehkulanka kestää monien eri taajuuksien tärinää vakaasti.

  tärinänkestävyyskuvake

  Kestää kellon ympäri

   

  24 voltin ajovalopolttimot altistetaan erittäin vaativille testeille. Ensiasennusosille tehtävien säännönmukaisten testien lisäksi niiden tärinänkesto testataan vaativissa olosuhteissa, jotka vastaavat todellista käyttöä. Parempi kestävyys takaa pitkän käyttöajan ja tehokkuuden!

   

  Tärinänkestotesteissä polttimot kiinnitetään tärisevälle alustalle, joka jäljittelee äärimmäisiä ajo-olosuhteita. Sen jälkeen ne altistetaan eri taajuiselle tärinälle ja useista eri suunnista kohdistuvalle moninkertaiselle painovoimalle. Polttimoille tehdään jatkuvia testejä useiden päivien ajan sekä niiden palaessa että ollessa sammutettuina. 

  Tärinäkaavio

  Aiheet

  • Turvallisuus

   Turvallisuus

   Riittävä valo on erittäin tärkeää ajamisen kannalta – ja se myös auttaa ehkäisemään onnettomuuksia. Lue lisää siitä, miten edistämme aktiivisesti turvallisuutta

  • Laatu

   Laatu

   Kaikissa Philipsin autovaloissa on alkuperäislaitteen merkintä. Se takaa, että Philips on maailmanlaajuisesti kaikkien merkittävien autovalmistajien valinta. Lue lisätietoja tästä laatutakuustamme.

  • LED-tarkastuslamput

   LED-tarkastuslamput

   Philipsin kestävät ja tehokkaat tarkastuslamput. Kätevä koko, hyödylliset ominaisuudet ja tehokas LED-valo - lamput valaisevat selkeästi myös kaikkien laajimmat ja kapeimmat tilat