1
Turvallisuus
Philips ja
turvallisuus

Philips ja
turvallisuus

Philipsin turvallisuusvisio


Liikenneturvallisuus perustuu näkemiseen ja nähdyksi tulemiseen. Tavallaan se siis alkaa laadukkaista autovaloista.

Onnettomuuksien ehkäiseminen


Riittävä valo on erittäin tärkeää ajamisen kannalta – ja se auttaa ehkäisemään onnettomuuksia. Philips pyrkii aktiivisesti parantamaan liikenneturvallisuutta tarjoamalla valoja näkyvyyden ja tievalaistuksen parantamiseen. Niiden ansiosta kuljettajat näkevät kauemmas – ja he myös itse näkyvät kauemmas – mikä tietysti auttaa vaaratilanteiden välttämisessä. Philipsin aktiiviset ja turvalliset valaistusratkaisut sekä ajoneuvojen passiiviset turvaominaisuudet parantavat kuljettajien itseluottamusta ja edistävät liikenneturvallisuutta.
Noudata kuutta turvavinkkiä, joiden avulla voit välttää onnettomuuksia

Olosuhteet


Pimeässä ajaminen ja huonot sääolot ovat merkittäviä tekijöitä yli 60 prosentissa kaikista auto-onnettomuuksista. Ihmissilmä soveltuu huonosti pimeässä näkemiseen: nuori ja terve kuljettajakin menettää kaksi kolmasosaa näkökyvystään pimeällä. Lisäksi pimeänäön terävyys heikkenee nopeasti iän myötä. Esimerkiksi 45-vuotiaana ihmissilmä tarvitsee neljä kertaa enemmän valoa kuin 25-vuotiaana samojen asioiden näkemiseen.
Kaaviot, joista näkyvät prosenttiosuudet pimeässä ja huonossa säässä ajamisesta

Pimeänäön terävyyden heikentyminen johtaa seuraaviin haittavaikutuksiin:

 • Värit ja kontrastit näkyvät heikommin.
 • Silmä reagoi herkemmin häikäisyyn.
 • Etäisyyksien arviointi vaikeutuu.
 • Silmät väsyvät nopeammin.
Kaavio, jossa näkyy nuorien kuljettajien suuremmat onnettomuusmäärät


Philipsin tehokkaat halogeeni- ja ksenonvalot auttavat näiden vaikeuksien ehkäisemisessä – ja ne takaavat parhaan mahdollisen pimeänäön kaikenikäisille kuljettajille. Philipsin valot ovat tarkkoja ja tehokkaita, joten kuljettajat näkevät vaaratilanteen helpommin – ja saavat näin enemmän aikaa reagoida niihin.

 

Valmistamme erittäin laadukkaita autovaloja, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen valovirran sekä pitkäikäisen ja tehokkaan valaistuksen. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisia valaistusratkaisuja, jotka saattavat pelastaa ihmishenkiä.

Aiheet

 • LED-tarkastuslamput

  LED-tarkastuslamput

  Philipsin kestävät ja tehokkaat tarkastuslamput. Kätevä koko, hyödylliset ominaisuudet ja tehokas LED-valo - lamput valaisevat selkeästi myös kaikkien laajimmat ja kapeimmat tilat

 • Tärinänkestävyys

  Tärinänkestävyys

  24 voltin ajovalot on suunniteltu kestämään kovaa rasitusta ja tärinää, joille kuorma-autot ja raskaat koneet altistuvat. Epätasaiset tiet ja tärinä ovat ajovalovikojen yleisin syy.

 • Laatu

  Laatu

  Kaikissa Philipsin autovaloissa on alkuperäislaitteen merkintä. Se takaa, että Philips on maailmanlaajuisesti kaikkien merkittävien autovalmistajien valinta. Lue lisätietoja tästä laatutakuustamme.