Julkiset toimitilat

Tee tapahtumastasi vieläkin isompi

 

Pidä ihmiset ajan tasalla ja varmista heidän viihtyvyytensä heti, kun he astuvat sisään urheiluhalliin tai stadionille. Monipuoliset sisällöt, elävät värit ja tarkat kuvat innostavat osallistumaan ja lisäävät mainoksiesi tehokkuutta. Opastetaulujen ansiosta osallistujat löytävät helposti omalle paikalleen.

 

Hospitality-TV:n edut:
✔   Helposti luettavia tietoja sisäänkäynteihin ja lipunmyyntiin.
✔   Tee odottamisesta miellyttävämpää viihdetarjonnalla.

✔   Kerro lisää tilaisuudesta ja tapahtumapaikasta.

✔   Opasta vierailijoita haettavilla kartoilla.

✔   Mainosta tulevia tapahtumia ja ennakkotarjouksia.

✔   Mainosta lisäpalveluita ja myy näyttötilaa mainostajille.
✔   Houkuttele vierailijoita tulemaan uudelleen.

Suositellut mallit

The Philips
Advantage


Philipsin näytöt on suunniteltu siten, että ne kiinnittävät yleisön huomion mahdollisimman hyvin julkisissa tiloissa. Ne tuovat tilaan vikaturvallista sisältöä ja terävän, suurikokoisen näytön.

Erittäin kapeat näytön reunat
 

Tee parempi vaikutus Philipsin ammattilaistason näyttöjen leijuvan vaikutelman avulla. Näytöissä on erittäin ohuet reunat ja edistykselliset kohdistusratkaisut, ja sisältö näkyy niissä suurempana ja terävämpänä. Voit luoda lähes minkä tahansa kokoisen saumattoman videoseinän lähes reunattoman muotoilun ansiosta.

Värien kalibrointi
 

Varmista tasaiset väritasot verkkosi kaikkiin näyttöihin. Lisävarusteena saatavan värien kalibrointisarjan avulla voit hallita helposti taustavalon luminanssia, standardisoida gammakäyriä ja kalibroida näytön harmaasävyjä.

Ultra HD
 

Tee vaikutus yleisöösi Ultra HD:n erinomaisen kuvan laadun avulla. Siinä on 3840 x 2160 pikseliä, joten sisältö näkyy neljä kertaa tarkempana kuin Full HD:ssä. Kuva näkyy terävämpänä ja tyylikkäämpänä suurikokoisessa näytössä.

Varavirtajärjestelmä
 

Sinun ei tarvitse olla enää huolissasi virhenäytöistä. Vallankumouksellisen FailOver-teknologian ansiosta varmuuskopioitu sisältö näytetään näytössä automaattisesti, jos mediasoittimessa ilmenee jokin häiriö. Se on nopea ratkaisu, jonka ansiosta liiketoimintasi näyttää aina hyvin hallitulta.

Yhteystiedot


Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa.