Enemmän kuin pelkkiä näyttöjä

Philipsin ammattilaisnäytöt.

Tietoja meistä


Philips Professional Display Solutions hyödyntää yrityksen innovaatioiden monipuolista historiaa. Meillä on yli 40 vuoden kokemus yrityksistä kaikilla toimialoilla, ja pyrimme jatkuvasti tuomaan markkinoille ensiluokkaisia tekniikoita ja palveluja keskittyen kestävyyteen.

tuotteemme

Tuotteemme

AV-alan johtavana voimana luomme ammattilaistason televisioita, informaatiotauluratkaisuja ja yritysnäyttöjä kaikille toimialoille. Innovaatioillamme haluamme auttaa asiakkaita osallistamaan yleisöä mahdollisimman luonnollisesti intuitiivisen käytettävyyden ja vaikuttavan suorituskyvyn avulla. Kun ryhdyt Philips Professional Display Solutionsin kumppaniksi, asiantunteva tiimimme voi valita haluamasi muotoisen ja kokoisen kokoonpanon, jonka käyttöönotto sujuu ripeästi ja integrointi ohjelmistoihin saumattomasti.

Visiomme


Philips Professional Display Solutionsin toiminnan ytimessä on visio pyrkiä parantamaan ihmisten elämänlaatua rajatonta tulevaisuutta varten. Teemme yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten kanssa eri puolilla maailmaa, ja olemme kehittäneet niin ohjelmisto- kuin laitteistotekniikoiden innovaatioita, jotka luovat optimoidun yhteyden yritysten ja niiden yleisön välille.
 

Visiomme

Tehtävämme


Parempi kuva parantaa maailmaa, niin yksinkertaista se on. Philips Professional Display Solutions inspiroi ihmisiä luomaan yhteyksiä sisältöön, jota tarvitaan positiivisiin kokemuksiin. Pyrimme kannustamaan tulevaisuutta määrittäviä innovaatioita yhdistämällä uudentasoisia yhteyksiä, mukaansatempaavaa kuvaa ja upeaa muotoilua.

Tehtävämme

Pilarimme


Kolme tukipilaria, kolme ohjaavaa periaatetta. Näin Philips Professional Display Solutions poikkeaa muista.

Vaikuttava historia


Jokaisen innovaatiomme taustalla on halu vaikuttaa positiivisesti. Alkaen ensimmäisestä Philips Hotel TV:stä yli 40 vuotta sitten olemme jatkuvasti kehittäneet tehokkaita televisioita ammattikäyttöön ja informaatiotauluratkaisuja, jotka luovat uusia alan standardeja, kuten monipuolisen kehyksettömän LED-videoseinän.

Vaikuttava historia

Innovatiivinen tekniikka


Inspiraatio johtaa innovaatioihin. Kuten kätevään CMND-järjestelmänhallintatyökaluun, joka soveltuu kaikkeen asentamisesta päivittäiseen käyttöön. Tai Android-järjestelmäpiirin (SoC) näyttöihin tai ammattilaisnäyttöjen analytiikkatoimintoihin. Luomme parempia tuotteita kuuntelemalla asiakkaitamme.

Innovatiivinen tekniikka

Merkityksellisiä ratkaisuja


Ostatpa sitten yhden tai tuhat Philipsin ammattilaisnäyttöä, se on vasta alkua. Valmistamme tuotteita, joilla on todellista merkitystä, tekemällä yhteistyötä ohjelmistotalojen kanssa. Kokonaisvaltaisilla, joustavilla ja luotettavilla ratkaisuillamme vastaat toimialasi vaatimuksiin.

Merkityksellisiä ratkaisuja

Strategiamme

Voimaannuttava strategia


Jos maailmaa haluaa muuttaa, on oltava itse muutos. Haluamme voimaannuttaa ihmisiä ja yrityksiä saavuttamaan tavoitteitaan teknisten edistysaskeleiden ja kestävän toiminnan kautta. Siksi Philips Professional Display Solutions on ylpeä voidessaan esitellä kattavan ratkaisupaketin kaikille.

Avoin ympäristö


Kaikki alat, kaikki alueet. Olemme kehittäneet avoimen ympäristön, jotta ohjelmisto- ja laitteistokumppanimme voivat integroida tuotteisiimme saumattomasti omia CMS-ratkaisujaan ja mukautettuja taustaratkaisujaan. Kaikki toimii suoraan liittämällä ilman lisämäärityksiä, joten asennus on tehokasta ja edullista.

Elinikäiset ratkaisut


Saumaton digitaalinen kokemus on vasta alkua. Kaikkia televisioitamme ammattikäyttöön ja informaatiotauluratkaisujamme voi päivittää tarpeisiisi lisälaitteilla ja -ohjelmistoilla. Takaisinosto-ohjelmamme avulla saat lisäksi käyttöösi uusimmat tekniikat mutta pidät kokonaiskustannukset pieninä.

Asiakasyhteys


Keskitymme loppuasiakkaaseen, jotta asiakkaamme ja kumppanimme voivat luoda räätälöidyn käyttökokemuksen kaikkiin tilanteisiin. Kansainvälisten Key account managerien ja erityisen kumppaniohjelmamme kautta ohjelmistojen integroijat voivat kehittää ja ottaa käyttöön luotettavia, palkittuja kaikenkokoisia ratkaisuja. 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.