Koulutus

Opiskelun tulevaisuus

 

Digitaalisessa maailmassa oppilaat odottavat monipuolista ja vuorovaikutteista sisältöä. Philipsin näytöt tehostavat tiedonhakua ja toimivat opastetauluina sekä tukevat oppimista ja yhteydenpito. Suuren tarkkuuden valkotauluilla opettavat voivat esittää mukaansatempaavia ja vuorovaikutteisia sisältöjä. Monikosketusnäytöt ohjaavat oppilaat oikeaan paikkaan. Ambilight-näytöt tekevät vaikutuksen vierailijoihin jo vastaanotossa.

Education-ratkaisun edut:

✔   Jaa uutisia ja tietoja kaikille osallistujille.
✔   Lähetä päivityksiä ja kiireellisiä ohjeita nopeasti.
✔   Luo ja hallitse laajoja sisältöjä helposti.
✔   Opastaa oppilaat, opettajat ja vierailijat oikeaan paikkaan.

Suositellut mallit

The Philips
Advantage


Philipsin näytöissä yhdistyvät luovuus ja tehokkuus. Ne on suunniteltu koulutusmarkkinoiden tiukat vaatimukset huomioon ottaen. 

Monikosketus
 

Kannusta oppilaita osallistumaan interaktiivisen valkotaulun avulla. Kosketusnäytöissä on automaattinen kosketuksen tunnistus, plug and play -toiminto ja useita kosketuspistettä. Ne auttavat parantamaan osallistumista ja tehokkuutta. 

SmartPower
 

Paranna energiatehokkuutta ja vähennä kulutusta ja käyttökustannuksia. SmartPower on energiaa säästävä toiminto, joka hallitsee näyttöjen taustavaloa esiasetetun järjestelmän avulla. Tuloksena virrankulutus on jopa 50 % pienempi.

CMND & Control
 

Hallitse kaikkia liitettyjä näyttöjä yhdestä, keskitetystä paikasta. CMND & Controlin avulla voit päivittää kaikkien laitteiden ohjelmistot, asetukset, aikataulut ja sisällön nopeasti ja tehokkaasti.

CMND & Create
 

Mukauta sisältö CMND & Createn avulla. Tämä tehokas työkalu kuuluu Philipsin ammattilaistason näyttöihin. Sen avulla voit suunnitella ja luoda monipuolista ja houkuttelevaa sisältöä. Voit lähettää oppilaille ja henkilökunnalle minkä tahansa viestin yksinkertaisella ja huomion kiinnittävällä tavalla.

 

Yhteystiedot


Tarvitsetko lisätietoja? Me voimme auttaa.