Philipsin espressokeittimissä, joissa on jääkahvireseptejä, on mahdollisuus käyttää erilaisia kahvinsuodatustekniikoita. Lisätietoja on seuraavassa artikkelissa.
Miten jääkahvin valmistaminen Philips-espressokeittimellä eroaa muusta jääkahvin valmistuksesta?
Jääkahvin suodatus
Ainutlaatuinen suodatusjärjestelmämme mukautuu täydellisesti valitun juomatyypin mukaan. Jääkahvi uutetaan matalammassa lämpötilassa, jotta saadaan aikaan virkistävä kahvijuoma, jota ei ole sävytetty vedellä.
Siksi uuttamisaika on pidempi tavalliseen espressoon verrattuna, jotta kahvin vahvuus ja maku on juuri oikea.
Kun uuttamisaikaa pidennetään, myös pumppu kuulostaa erilaiselta alhaisen virtausnopeuden vuoksi.
Tuleeko jääkahvi kylmänä annostelunokasta?
Ei. Voit valmistaa jääkahvin välittömästi yhdellä painikkeen painalluksella, jolloin uutamme kahvin alhaisemmassa lämpötilassa ja tavallista espressoa hitaammin, jotta papujen aromit saadaan täydellisesti talteen. Kahvi on siis lämmintä, kun se tulee ulos suuttimesta.
Perinteisessä Cold Brew -menetelmässä kahvijauhetta haudutetaan pitkään ympäristön lämpötilassa olevassa vedessä. Haudutus voi kestää jopa 12 tuntia tai enemmän.
Vastasiko tämä kysymykseesi? Jos ei, ota meihin yhteyttä ja pyydä lisäohjeita.