0

Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tällä hetkellä yhtään tuotetta.

    Philipsin asiakastuki

    Miten jääkahvin valmistaminen Philips-espressokeittimellä eroaa muusta jääkahvin valmistuksesta?

    Julkaistu 21. lokakuuta 2024

    Philipsin espressokeittimissä, joissa on jääkahvireseptejä, on mahdollisuus käyttää erilaisia kahvinsuodatustekniikoita. Lisätietoja on seuraavassa artikkelissa.

    Jääkahvin suodatus

    Ainutlaatuinen suodatusjärjestelmämme mukautuu täydellisesti valitun juomatyypin mukaan. Jääkahvi uutetaan matalammassa lämpötilassa, jotta saadaan aikaan virkistävä kahvijuoma, jota ei ole sävytetty vedellä.

    Siksi uuttamisaika on pidempi tavalliseen espressoon verrattuna, jotta kahvin vahvuus ja maku on juuri oikea.

    Kun uuttamisaikaa pidennetään, myös pumppu kuulostaa erilaiselta alhaisen virtausnopeuden vuoksi.

    Tuleeko jääkahvi kylmänä annostelunokasta?

    Ei. Voit valmistaa jääkahvin välittömästi yhdellä painikkeen painalluksella, jolloin uutamme kahvin alhaisemmassa lämpötilassa ja tavallista espressoa hitaammin, jotta papujen aromit saadaan täydellisesti talteen. Kahvi on siis lämmintä, kun se tulee ulos suuttimesta.

     

    Perinteisessä Cold Brew -menetelmässä kahvijauhetta haudutetaan pitkään ympäristön lämpötilassa olevassa vedessä. Haudutus voi kestää jopa 12 tuntia tai enemmän.

     

    Vastasiko tämä kysymykseesi? Jos ei, ota meihin yhteyttä ja pyydä lisäohjeita.

    Ota yhteyttä Philipsiin

    Autamme sinua mielellämme

    Ota yhteyttä Philipsiin

    Autamme sinua mielellämme

    Etsitkö jotain muuta?

    Tutustu kaikkiin Philipsin asiakastuen vaihtoehtoihin

    Sivustomme sopii parhaiten uusimmille Microsoft Edge-, Google Chrome- ja Firefox-selaimille.