1
Kannettava äänentoisto

Kannettava äänentoisto

Pieni on kaunista
 

Tutustu kannettavien äänentoistolaitteiden valikoimaan

Pieni on kaunista

Pieni koko, erinomainen ääni. Anna Philipsin Bluetooth-kaiuttimien tehokkuuden ja yksinkertaisuuden yllättää. Musiikki luo tunnelman. Jokaiseen hetkeen löytyy oikea musiikki, olitpa sitten töissä, kotona tai vapaalla – tarvitset vain sopivan kannettavan kaiuttimen. Kaiuttimen tyylikäs ja kevyt rakenne on suunniteltu loistavan soundin luomiseen: yhdistä lempimusiikkisi täydelliseen kannettavaan kaiuttimeen.

Kannettavat Bluetooth-kaiuttimet

Helposti mukana kuljetettavaksi suunnitelluilla Philipsin kannettavilla Bluetooth-kaiuttimilla voit tuoda musiikin mukanasi kaikkialle. Tyylikkäästä ja minimalistisesta eloisaan ja energiseen – muotoja ja ratkaisuja löytyy moneen tyyliin ja makuun. Yhdistä kannettavat kaiuttimet älypuhelimeen tai -laitteeseen helposti pariliitoksella ja nauti langattomasta, kuuluvasta äänestä – missä vain haluat.

Tärkeimmät ominaisuudet

Vapauta musiikki kannettavalla äänentoistolla

Tuo musiikki mukanasi minne menetkin Philipsin kannettavilla äänentoistolaitteilla. Kattava valikoima vastaa tarpeisiisi ja mieltymyksiisi, joten voit nauttia musiikista juuri niin kuin haluat. Etsitpä sitten MP3- tai MP4-soitinta päivittäisille työmatkoille, retromuotoiltua radiota kotiin, kannettavaa kaiutinta tai kannettavaa telakointiasemaa, joka lataa laitteesi toiston aikana, Philipsin kannettavien äänentoistolaitteiden valikoimassa on sopiva ratkaisu jokaiselle.

Tuotteet

Langattomat kannettavat kaiuttimet

Saumatonta äänentoistoa innovatiivisilla liitäntäominaisuuksilla.

Kannettava johdollinen kaiutin

Ota mukaan minne tahansa ja yhdistä plug & play -toiminnolla MP3-soittimeen, älypuhelimeen tai kannettavaan.

Kannettavat telakointiasemat

Yhdistä iPhone tai iPod ja toista musiikkia laitteistasi.

Kannettavat kasetti- ja CD-soittimet

Upeaa ääntä kaikista kaseteista ja CD-levyistä.

Kannettava radio

Kuuntele suosikkiradio-ohjelmiasi.

MP3- ja MP4-soittimet

Digitaalinen musiikki aina taskussasi.