WhiteVision

Perinteiset sisä- ja merkinantovalopolttimot

  WhiteVision

  Perinteiset sisä- ja merkinantovalopolttimot

  Turvallisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

  WhiteVision-polttimot lisäävät autosi sisä- ja merkinantovaloihin voimakkaan valkoisen Xenon-efektin, joka parantaa ajokokemusta yöllä. WhiteVision-polttimon kirkkaampi ja huomattavasti valkoisempi valo on tyylikäs ja turvallinen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

WhiteVision Perinteiset sisä- ja merkinantovalopolttimot

Polttimotyyppi: H6W, Pakkauskoko: 2, 12 V, 6 W 12036WHVB2 Etsi samanlaisia tuotteita

Turvallisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

Voimakkaan valkoinen Xenon-efekti

 • Luokkansa paras käyttöikä takaa miellyttävän ajokokemuksen pidempään

  Luokkansa paras käyttöikä takaa miellyttävän ajokokemuksen pidempään

  Philips WhiteVision -ajovalopolttimot (saatavana H1, H3, H4, H7, T4W ja W5W) on suunniteltu kestämään. Niiden pitkä ja luotettava 450 tunnin käyttöikä* on huomattavasti pidempi kuin muilla valmistajilla. Vaihtoja tarvitaan harvemmin, joten pidemmät vaihtovälit säästävät kustannuksia. (*H4 ja H7 testattiin 13, 2 V:n vakiojännitteellä)

 • Selkeä valokeila ja huomattavasti valkoisempi valo

  Philipsin WhiteVision-ajovalopolttimoiden jopa 3 700 kelvinin voimakkaan valkoinen, selkeä valokeila valaisee tien ja karkottaa pimeyden välittömästi. Ensiluokkainen valokeila ensiluokkaiseen ajokokemukseen.

 • Erittäin tyylikäs valkoinen Xenon-efekti

  WhiteVision antaa autosi ajovaloille huippuluokan autojen korkealaatuisen tyylikkyyden.

 • 60% enemmän näkyvyttä – näe ympäristö selkeästi

  Valoteho on 60 prosenttia parempi, joten muut tienkäyttäjät näkevät sinut selvemmin. Tämä parantaa turvallisuutta ja kaikilla osapuolilla on enemmän aikaa reagoida mahdollisissa vaaratilanteissa.

 • Philips on suurimpien autonvalmistajien valinta

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalojen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

 • Philipsin autopolttimot ovat erittäin kestäviä

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää rikkoutumisen riskiä. Philipsin UV-kvartsilasisten polttimoiden sisällä on myös enemmän painetta, minkä ansiosta ne tuottavat voimakkaamman ja kestävämmän valon.

 • Ensiluokkainen ajokokemus voimakkaan valkoisella Xenon-efektillä

  Philips WhiteVision -polttimot päihittävät markkinoiden kaikki siniset ajovalopolttimot ja ovat oikea valinta kuljettajille, jotka haluavat ajaa tyylillä tinkimättä turvallisuudesta. WhiteVisionin polttimoissa on Xenon-ajovalojen värilämpötila ja tyylikäs valkoinen kupu, joten ne uudistavat merkinanto- ja sisävalot kertaheitolla. Philipsin patentoitu kolmannen sukupolven pinnoitetekniikka viimeistelee tämän mullistavan taidonnäytteen.

 • Parempi kontrasti lisää näkyvyyttä ja ajon turvallisuutta

  Seisonta- ja pysäköintivalopolttimoiden valkoisempi valo luo paremman kontrastin ja erottaa ajoneuvosi muista, joten ajokokemuksesi on miellyttävämpi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita