BlueVision Moto

moottoripyörän ajovalopolttimot

  BlueVision Moto

  moottoripyörän ajovalopolttimot

  Aja tyylillä

  Tutustu Philipsin BlueVision Moto -polttimoihin ja niiden upean siniseen Xenon-efektiin. Philipsin edistyksellinen Gradient Coating™ -tekniikka luo ajovaloihin tyylikkään Xenon-efektin ja tuottaa voimakkaan ja kirkkaan 3 700 kelvinin valkoisen valon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

BlueVision Moto moottoripyörän ajovalopolttimot

Polttimotyyppi: H4, Pakkauskoko: 1, 12 V, 60/55 W 12342BVUBW Etsi samanlaisia tuotteita

Aja tyylillä

upea Xenon-efekti

 • Philipsin moottoripyöräpolttimot on valmistettu laadukkaasta kvartsilasista

  Philipsin moottoripyöräpolttimot on valmistettu laadukkaasta kvartsilasista

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää räjähdysvaaraa. Philipsin kvartsilasiset polttimot (hehkulanka 2 650 ºC ja lasi 800 ºC) kestävät yhtäkkisiä lämpötilamuutoksia. Koska UV-kvartsilasi kestää korkeaa sisäistä painetta, polttimo tuottaa kirkkaamman valon.

 • Täysin tieliikenteeseen hyväksytty polttimo

  Täysin tieliikenteeseen hyväksytty polttimo

  Philips BlueVision Moto -polttimot ovat turvallisia ja tieliikennekäyttöön hyväksyttyjä.

 • 3 700 kelvinin kirkasta valkoista valoa

  BlueVision Moto -polttimoiden kirkas 3 700 kelvinin valkoinen valo parantaa näkyvyyttä ja kuljettajan erottuvuutta liikenteessä.

 • Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

  Philips Automotive tuottaa luokkansa parhaita tuotteita ja palveluja alkuperäisosavalmistajien markkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotantomme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset.

 • Philips on suurimpien moottoripyörävalmistajien valinta.

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalojen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

 • Ajovalopolttimoissa tyylikäs sininen Xenon-efekti

  Philips BlueVision Moto -polttimo on suunniteltu ajovalon tyyliä arvostavalle kuljettajalle. Moottoripyörien polttimoissamme käytetään ainutlaatuista Gradient Coating™ -tekniikkaa, joka tuottaa tyylikkään sinisen Xenon-efektin, jollaiseen muut halogeenipolttimot eivät kykene.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita