X-tremeVision Moto

moottoripyörän ajovalopolttimot

  X-tremeVision Moto

  moottoripyörän ajovalopolttimot

  Feel safe, ride safe

  Philipsin tehokkaat X-tremeVision Moto -polttimot tuovat lisäturvaa tiellä liikkumiseen. Niiden edistyksellinen tekniikka tuottaa jopa 100 % enemmän näkyvyyttä, joten näet entistä pidemmälle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

X-tremeVision Moto moottoripyörän ajovalopolttimot

Polttimotyyppi: H4, Pakkauskoko: 1, 12 V, 60/55 W 12342XVBW Etsi samanlaisia tuotteita

Feel safe, ride safe

Jopa 100 % enemmän näkyvyyttä

 • Jopa 100 % enemmän näkyvyyttä tiellä

  Jopa 100 % enemmän näkyvyyttä tiellä

  X-tremeVision Moto -ajovalopolttimoiden parannettu hehkulanka ja ainutlaatuinen kaasuseos tuottavat jopa 100 % paremman näkyvyyden.

 • Philipsin moottoripyöräpolttimot on valmistettu laadukkaasta kvartsilasista

  Philipsin moottoripyöräpolttimot on valmistettu laadukkaasta kvartsilasista

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää räjähdysvaaraa. Philipsin kvartsilasiset polttimot (hehkulanka 2 650 ºC ja lasi 800 ºC) kestävät yhtäkkisiä lämpötilamuutoksia. Koska UV-kvartsilasi kestää korkeaa sisäistä painetta, polttimo tuottaa kirkkaamman valon.

 • Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

  Philips Automotive tuottaa luokkansa parhaita tuotteita ja palveluja alkuperäisosavalmistajien markkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotantomme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset.

 • Philips on suurimpien moottoripyörävalmistajien valinta.

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalojen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten autojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin polttimoilla.

 • Ainutlaatuinen hehkulanka ja optimoitu rakenne

  Philips X-treme Vision Moto -ajovalopolttimot ovat parannetun hehkulangan, erikoiskaasuseoksen ja optimoidun rakenteen ansiosta erittäin kirkkaita ja kestäviä.

 • Parempi kesto ja pidempi käyttöikä

  "Philips X-tremeVision Moto -ajovalopolttimoiden huipputekniikka parantaa kestävyyttä ja pidentää käyttöikää. Polttimoiden sisällä on kaasua, joka ehkäisee hehkulangan kulumista ja pidentää polttimon käyttöikää."

 • Parasta valotehoa tielle

  X-tremeVision Moto -polttimon hehkulanka ja muotoilu on suunniteltu tarkkaan. Sen edistyksellinen tekniikka takaa täydellisen suorituskyvyn ja kirkkaan, valkoisen valon ratkaisevan tärkeissä tilanteissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita