CityVision Moto

moottoripyörän ajovalopolttimot

  CityVision Moto

  moottoripyörän ajovalopolttimot

  Feel safe, ride safe

  Philipsin CityVision Moto -ajovalopolttimot tuovat lisäturvaa kaupunkiliikenteeseen. Niiden ainutlaatuinen oranssi tehoste lisää näkyvyyttäsi, minkä lisäksi ne tuottavat 40 % enemmän valoa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

UUTUUS

CityVision Moto moottoripyörän ajovalopolttimot

Polttimotyyppi: HS1, Pakkauskoko: 1, 12 V, 35/35 W 12636CTVBW Etsi samanlaisia tuotteita

Feel safe, ride safe

40 % enemmän näkyvyyttä

 • Ajovalopolttimossa tyylikäs oranssi väritehoste

  Ajovalopolttimossa tyylikäs oranssi väritehoste

  Philips CityVision Moto -ajovalopolttimot on suunniteltu erityisesti kaupunkikäyttöön. Philipsin moottoripyöräpolttimoiden erottuva oranssi väritehoste kiinnittää huomion ja parantaa turvallisuutta liikenteessä.

 • Suunniteltu kaupungissa ajaville

  Suunniteltu kaupungissa ajaville

  Philips CityVision Moto -ajovalopolttimot parantavat kuljettajan turvallisuutta kaupunkiajossa. Ajaminen liikenteen keskellä on turvallisempaa huomiota herättävän oranssin värin ja 40 % suuremman valotehon ansiosta.

 • Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

  Täyttää ECE-tyyppihyväksynnän tiukat vaatimukset

  Philips Automotive tuottaa luokkansa parhaita tuotteita ja palveluja alkuperäisosamarkkinoille sekä jälkimarkkinoille. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja testataan tiukimpien vaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata asiakkaidemme turvallisuuden ja ajomukavuuden. Koko tuotantomme on testattu, valvottu ja sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001 ja QSO 9000), ja se täyttää ECE-vaatimukset.

 • Philipsin moottoripyöräpolttimot on valmistettu laadukkaasta kvartsilasista

  Philipsin moottoripyöräpolttimot on valmistettu laadukkaasta kvartsilasista

  UV-kvartsilasi on vahvempaa kuin kova lasi. Se kestää hyvin äärimmäisiä lämpötiloja ja tärinää, mikä vähentää räjähdysvaaraa. Philipsin kvartsilasiset polttimot (hehkulanka 2 650 ºC ja lasi 800 ºC) kestävät yhtäkkisiä lämpötilamuutoksia. Koska UV-kvartsilasi kestää korkeaa sisäistä painetta, polttimo tuottaa kirkkaamman valon.

 • Tärinänkesto jopa 10 G

  Tärinänkesto jopa 10 G

  Philips CityVision Moto -polttimoiden huippuluokan tekniikka takaa jopa 10 G:n tärinänkeston ja pidemmän käyttöiän. Moottoripyöräpolttimoissa on äärimmäisen kestävä kaksoishehkulanka, joka kestää hyvin tärinää ja fyysisiä iskuja.

 • 40 % enemmän näkyvyyttä tiellä

  Philips CityVision Moto -ajovalopolttimoiden 40 % parempi näkyvyys lisää kuljettajan turvallisuutta. Philipsin moottoripyöräpolttimot ehkäisevät onnettomuuksia parantamalla näkyvyyttä ja esteiden havaitsemista.

 • Philips on suurimpien moottoripyörävalmistajien valinta.

  Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalojen edelläkävijä. Se on luonut teknisiä innovaatioita, joista on tullut nykyaikaisten ajoneuvojen vakiovarusteita. Nykyään joka toinen auto Euroopassa ja joka kolmas auto maailmanlaajuisesti on varustettu Philipsin valoilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita