Suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen

  Suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen

  Suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen

  Upea suorituskyky takaa vangitsevan katselukokemuksen. Huippuohut muotoilu ja korkealaatuinen alumiinikuori kätkevät sisäänsä nerokasta LED-tekniikkaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen

107cm (42"), Full HD 1080p, digitaalitelevisio 42PFL6805H/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen

mukana aurinkoenergialla toimiva kaukosäädin

 • Kirkas LED-kuva ja pieni virrankulutus

  Kirkas LED-kuva ja pieni virrankulutus

  Tässä televisiossa yhdistyvät markkinoiden kehittynein LED-valaisutekniikka, näyttävä minimalistinen muotoilu, uskomaton kuvanlaatu ja luokkansa alhaisin virrankulutus. LED-valaisutekniikassa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia materiaaleja. LED-taustavalon ansiosta voit nauttia alhaisesta virrankulutuksesta, erittäin kirkkaasta kuvasta, uskomattomasta kontrastista ja terävyydestä sekä elävistä väreistä.

 • Yhdistetty seinäteline ja jalusta tekee ylimääräiset lisävarusteet tarpeettomiksi

  Yhdistetty seinäteline ja jalusta tekee ylimääräiset lisävarusteet tarpeettomiksi

  Tämän mullistavan 2-in-1-pöytäjalustan avulla voit helposti sijoittaa televisiosi myös seinälle. Patentoitu muotoilu mahdollistaa 4 erilaista kiinnitystapaa: kääntyvä pöytäjalusta, kääntyvä seinäteline, erittäin ohut seinäteline ja Vesa-yhteensopiva seinäteline. Yksinkertaisen kiinnityksen ja nerokkaan säädön avulla saat asetettua television täysin suoraan.

 • Aurinkoenergialla latautuvaan kaukosäätimeen ei tarvitse koskaan vaihtaa paristoja

  Aurinkoenergialla latautuvaan kaukosäätimeen ei tarvitse koskaan vaihtaa paristoja

  Kun kaukosäätimesi latautuu aurinkoenergialla, sinun ei enää tarvitse vaihtaa paristoja ja hävittää niitä. Ympäristöystävällisen aurinkokennon ansiosta kaukosäätimen energia saadaan päivänvalosta. Synkimpinäkään talvipäivinä ei kuitenkaan ole syytä huoleen, sillä laitteen sisäisen akun energiavaraston ansiosta kaukosäädin pysyy pitkään toiminnassa ja sinä toiminnan tasalla!

 • Täysin kierrätettävän pakkauksen ansiosta tuotteen ympäristövaikutus on pienin mahdollinen

  Jotta ympäristövaikutus on mahdollisimman pieni, käytämme täysin kierrätettäviä pakkauksia. Pakkauksen innovatiivisessa suunnittelussa on panostettu yksityiskohtiin. Poistamalla styroksilevyt ja muovipussit tuotteesta saatiin vieläkin ympäristöystävällisempi. Toisin kuin useimmissa tämän kokoluokan televisioissa, tuotteen innovatiivisessa pakkauksessa on käytetty vain paperia ja pahvia, minkä ansiosta pakkaus on helppo kierrättää kokonaisuudessaan.

 • Ohut ja korkealaatuinen, valmistettu kierrätetystä alumiinista

  Tämä TV on profiililtaan markkinoiden ohuimpia. Korkealuokkaisesta kierrätetystä alumiinista valmistettu tukeva runko on täynnä laatua, josta esimerkkinä toimii uusinta tekniikkaa hyödyntävä, todella ohut LED-näyttö. Tuotteen ulkomuoto todistaa, että kestävä kulutus voidaan yhdistää huippulaadukkaaseen tuotteeseen. Valmistuksessa käytetyn alumiinin kierrätysaste on yli 60 %, mikä on paljon tavallisesti käytettyä alumiinia korkeampi.

 • Nollan watin virtakytkin

  Nollan watin virtakytkimellä virrankulutus saadaan nollaksi

 • Luonnollinen kuva ja ääni tuovat elokuvakokemuksen kotiisi.

  Pixel Precise HD perustuu palkittuun Pixel Plus -tekniikkaan. Se nostaa kuvanlaadun uudelle tasolle 4 biljoonalla värillä. HD Natural Motion tekee elokuvien liikkeistä sulavia ja äärimmäisen teräviä. Supertarkka Pixel Precise HD takaa parhaan kuvanlaadun, katsotpa sitten internet-videoita tai hyvälaatuisia Blu-ray-elokuvia. 20 W kaiutinjärjestelmä tuottaa puhtaan äänen ja viimeistelee täydellisen elokuvaelämyksen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 8 päivän elektroninen ohjelmaopas ei ole käytettävissä kaikissa maissa
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Tyypillinen virrankulutus virran ollessa kytkettynä, toimintatilan mittaamiseen käytetty testausmenetelmä IEC62087 Ed 2.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Tässä televisiossa on lyijyä vain tietyissä osissa, joissa lyijyä ei ole teknisistä syistä voitu korvata muilla materiaaleilla. Lyijyn käyttö näissä osissa on RoHS-standardin (Restriction of Hazardous Substances) poikkeuskohdan mukainen.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita