4K UHD Ohut LED-TV

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/43put4900_12/43put4900_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  4K UHD Ohut LED-TV

  Erittäin ohut 4K Ultra HD -LED-TV

  4900-sarjan 4K Ultra HD -television Pixel Plus Ultra HD -tekniikka ja Dual Core -suoritin tuottavat uskomattoman kuvanlaadun. Ohuet linjat, upea jalusta ja useat eri toiminnot tekevät katselukokemuksesta täydellisen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

4900 series 4K UHD Ohut LED-TV

108 cm (43"), 4K Ultra HD LED-TV, Dual Core, DVB-T/T2/C 43PUT4900/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Erittäin ohut 4K Ultra HD -LED-TV

ja Pixel Plus Ultra HD

 • Reunajalat luovat ilmavan ja kepeän vaikutelman

  Reunajalat luovat ilmavan ja kepeän vaikutelman

  Uuden television muotoilussa ja teknisessä suunnittelussa otetaan huomioon pienimmätkin yksityiskohdat. Uusien reunajalkojen ansiosta television alle jää tyhjää tilaa, kun perinteistä jalustaa ei tarvita. Näin reunajalat syventävät katseluelämystä ja antavat televisiolle modernin ilmeen.

 • 4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  Ultra HD -television tarkkuus on neljä kertaa perinteistä Full HD -televisiota parempi. Yli 8 miljoonan pikselin ja ainutlaatuisen Ultra Resolution -skaalaustekniikkamme ansiosta kuva on entistä laadukkaampi alkuperäisen sisällön laadusta riippumatta. Voit nauttia paremmasta terävyydestä ja syvyydestä, erinomaisesta kontrastista, pehmeästä ja luonnollisesta liikkeestä ja tarkemmista yksityiskohdista.

 • Micro Dimming -tekniikka optimoi televisiokuvan kontrastin

  Micro Dimming -tekniikka optimoi televisiokuvan kontrastin

  Erityinen ohjelmisto analysoi kuvan ja säätää sen 6 400 eri kuva-aluetta. Näin kuvien kontrasti tehostuu ja visuaalisesta elämyksestä tulee entistä todentuntuisempi.

 • Ultra Resolution muuntaa minkä tahansa sisällön Ultra HD -tarkkuuteen

  Ultra Resolution muuntaa minkä tahansa sisällön Ultra HD -tarkkuuteen

  Ultra Resolution muuntaa minkä tahansa sisällön terävään Ultra HD -tarkkuuteen. Edistynyt kuvanlaadun skaalaus ja Philipsin ainutlaatuiset viivanohennusalgoritmit muuntavat tavalliset pikselit paremmiksi pikseleiksi. Tuloksena on tarkempi kuva, ohuemmat ääriviivat ja enemmän yksityiskohtia.

 • Kolme HDMI-tuloa ja Easylink mahdollistavat tehokkaat yhteydet

  Kolme HDMI-tuloa ja Easylink mahdollistavat tehokkaat yhteydet

  Vähennä johtoviidakkoa käyttämällä HDMI-kaapelia kuva- ja äänisignaalin välittämiseen laitteista televisioon. Signaalit siirtyvät siinä pakkaamattomina, joten laatu pysyy samana lähteestä ruutuun. HDMI-liitännän ja Philips EasyLinkin ansiosta yksi kaukosäädin riittää useimpien television, DVD- ja Blu-ray-soittimen sekä digisovittimen ja kotiteatterin toimintojen ohjaamiseen.

 • USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  USB-liitäntä multimediatoistoa varten

  Jaa elämyksesi. Voit liittää USB-muistitikun, digikameran, MP3-soittimen tai muun multimedialaitteen television USB-porttiin ja avata valokuva-, video- ja musiikkitiedostoja helppokäyttöisessä sisältöselaimessa.

 • Pixel Plus Ultra HD: nauti Ultra HD -kuvanlaadusta

  Koe Philipsin huipputarkka 4K Ultra HD. Philips Pixel Plus Ultra HD optimoi kuvanlaadun ja tuottaa sulavia kuvia täynnä yksityiskohtia ja syvyyttä. Nyt voit nauttia terävästä 4K-kuvasta, jossa valkoinen on valkoisempi ja musta mustempi – kuvasignaalin lähteestä riippumatta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita