Kaareva 4K UHD-LED-TV, jossa on Android™-järjestelmä

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus8909c_12/55pus8909c_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Kaareva 4K UHD-LED-TV, jossa on Android™-järjestelmä

  Kaareva 4K UHD-LED-TV, jossa on Android-järjestelmä

  Tutustu ensimmäiseen kaarevaan televisioon, jossa on Android-käyttöjärjestelmä. Philips 8900 -sarjan televisioilla koet aivan uudenlaisen katselukokemuksen, jossa yhdistyvät upea 4K Ultra HD-kuvanlaatu ja kolmelle sivulle valoa heijastava Ambilight-ratkaisu. Anna ensiluokkaisen viimeistelyn ja kaarevan muotoilun hivellä silmiäsi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

8900 Curved series Kaareva 4K UHD-LED-TV, jossa on Android™-järjestelmä

140 cm (55"), 4K Ultra HD LED-TV, Hex Core, Kaksi viritintä DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS8909C/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Kaareva 4K UHD-LED-TV, jossa on Android-järjestelmä

Ambilight kolmella sivulla

 • 4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  4K Ultra HD: ennennäkemätöntä tarkkuutta

  TV-kuva on neljä kertaa tavanomaista Full HD TV -kuvaa tarkempi. Tarkat ja elävät 3840 x 2160 pikselin kokoiset kuvat avaavat näkymän kokonaan uuteen maailmaan.

 • 1000 Hz PMR Ultra HD tuottaa erittäin sulavasti liikkuvan kuvan

  1000 Hz PMR Ultra HD tuottaa erittäin sulavasti liikkuvan kuvan

  Pelit, urheilulähetykset ja toimintaelokuvat ovat paras valinta kiihkeän jännitysviihteen ystäville Ultra HD -televisiolla. Philipsin televisiossa käytetään 1000 Hz:n Perfect Motion Rate Ultra -tekniikkaa, joka näyttää nopealiikkeiset kuvat täydellisen sulavina Ultra HD -tarkkuudessa.

 • Google Play™ Store – maailma käden ulottuvilla

  Google Play™ Store – maailma käden ulottuvilla

  Valitse Google Play™ Storen monipuolisesta sovellus- ja pelivalikoimasta parhaat palat suoraan Android™-televisiostasi. Valikoimassa myös muita ominaisuuksia, kuten Chrome™-selain, YouTube™, Google Movies, Google Music, yhteisöpalveluiden sovelluksia ja paljon muuta.

 • Kahden virittimen avulla voit katsoa tai nauhoittaa useita ohjelmia

  Kahden virittimen avulla voit katsoa tai nauhoittaa useita ohjelmia

  Kahden virittimen ansiosta perheenjäsenten suosikki-tv-sarjat ja urheilu eivät enää kilpaile keskenään. Voit katsoa toista kanavaa ja tallentaa samalla toista myöhempää katselua varten.

 • Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Ambilight muuttaa tapasi katsoa televisiota

  Koti on erityinen paikka, jossa vietät suuren osan elämääsi. Mikset valitsisi televisiota, joka sopii hyvin kotisi lämpimään ja kutsuvaan tunnelmaan? Philipsin uuden Ambilight-tekniikan ansiosta kuva on entistä laajempi ja sykähdyttävämpi. Televisio heijastaa valoa kolmelta reunalta ympäröiviin seiniin ja tuo näin televisio-ohjelman värit, eloisuuden ja jännityksen koko olohuoneeseen. Voit ottaa hyvän asennon ja nauttia vangitsevasta katseluelämyksestä.

 • Erotu Philipsin kaarevan television avulla

  Elät elämääsi omalla tavallasi… olisiko aika hankkia myös televisio, joka sopii tyyliisi? Kaareva televisiomme venyttää perinteisen muotoilun rajoja. Rohkean muotoilun lisäksi kuvanlaatu on tuttua Philipsiä.

 • Hienostunut viimeistely – suorituskykyä ja upeaa muotoilua

  Kotisi edustaa tyyliäsi. Suunnittelijamme ovat valinneet hienostuneet värit ja viimeistelleet television ulkoasun alumiinilla ja muilla aidoilla, laadukkailla materiaaleilla. Lopputulos on tyylikäs ja sopii saumattomasti sisustukseesi.

 • Kaareva jalusta: suunniteltu erottumaan

  Suunnittelijamme hioivat huolella kaarevan televisiomme jokaisen yksityiskohdan – myös sen kaarevan jalustan. Laadukkaasta kiillotetusta kromista valmistettu jalusta luo hienostuneelle ja poikkeukselliselle televisiolle arvokkaan alustan.

 • Perfect Pixel Ultra HD – uskomaton kuvanlaatu

  Olemme vieneet Philipsin palkitun Picture Quality -tekniikan täysin uudelle tasolle. Perfect Pixel Ultra HD -tekniikan kuvankäsittelyalgoritmit muuntavat minkä tahansa kuvasignaalin 4K Ultra HD -tarkkuuteen kuvaruudullasi. Lopputuloksena saat erinomaisen UHD-kuvanlaadun lähteestä riippumatta ja voit nauttia uskomattomasta tarkkuudesta, liikkeestä, selkeydestä, väreistä ja kontrastista.

 • Käytä televisiota joustavasti – osoita, kirjoita, puhu tai käytä eleitä

  Television käyttäminen on nyt helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan. Helppokäyttöisessä kaukosäätimessä on tavallisten pikapainikkeiden, hiiritoimintojen ja taustapuolen näppäimistön lisäksi käteviä lisätoimintoja. Voit pienentää äänenvoimakkuutta kaukosäätimeen koskematta pyyhkäisemällä kädelläsi. Sisäänrakennettu kamera tunnistaa eleen ja säätää voimakkuutta. Jos näppäimistön käyttö tuntuu raskaalta, voit puhua kaukosäätimeen ja nähdä tulokset TV-ruudulla. Television käyttö on nyt aidosti joustavaa.

 • Sovellukset ja Cloud TV: enemmän viihdettä kuin koskaan aiemmin

  Voit nyt nauttia television mahtavista Smart-sovelluksista YouTubesta musiikkipalveluihin ja Video On Demandiin. Voit itse valita ohjauspaneeliin lisättävät sovellukset. Haluatko vielä enemmän viihdettä? Cloud TV tuo saatavillesi satoja kansainvälisiä kanavia, joten voit helposti tutustua maailman eri kolkkien viihdetarjontaan. Cloud Explorerin avulla pääset käsiksi Dropbox™-tiedostoihin ja voit katsella suosikkikuviasi ja -videoitasi isolla ruudulla ja jakaa niitä ystävillesi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lisätietoja maakohtaisista Smart TV -palveluista on osoitteessa www.philips.com/TV
 • Käytettävissä olevat Android-sovellukset vaihtelevat maittain. Lisätietoja on paikallisessa Google Play Storessa.
 • USB-tallennus toimii vain digikanavilla. Tallennusta voi rajoittaa lähetyskopiointisuojaus (CI+). Maa- ja kanavakohtaisia rajoituksia saattaa olla.
 • Vanhempien on tarkkailtava lapsiaan 3D-katselun aikana ja varmistettava, että he eivät kärsi edellä mainituista oireista. 3D-kuvan katselemista ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt.
 • TV tukee maksuttomien kanavien DVB-vastaanottoa. Kaikkia DVB-operaattoreita ei ehkä tueta. Ajantasainen luettelo on Philips-tukisivuston FAQ-osassa. Jotkin operaattorit saattavat edellyttää CA-moduulia ja tilausta. Kysy lisätietoja operaattorilta.
 • Energiankulutus ilmoitetaan kilowattitunteina vuodessa, ja se perustuu virrankulutukseen, jossa televisiota käytetään 4 tuntia päivässä 365 päivän ajan. Todellinen energiankulutus riippuu television käytöstä.
 • Ohjelmaoppaan sisältö (enintään 8 päivää) vaihtelee maittain ja palveluntarjoajan mukaan.
 • Cloud TV -valikoima riippuu maan tarjonnasta ja lainsäädännöstä
 • (Philips) yhteensopiva vain tietyn Philips-soittimen kanssa.
 • Philipsin kaukosäädinsovellus ja siihen liittyvät ominaisuudet vaihtelevat TV-mallin, maan/alueen, älylaitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.philips.com/TV.
 • Wi-Fi Miracast -yhteensopivuus: Android 4.2 tai sitä uudempi. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeissa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita