Fidelio

Philips Fidelio

langaton SoundAvia-kaiutin

  Philips Fidelio

  langaton SoundAvia-kaiutin

  Koe luonnollisen äänen rikkaus

  Langattoman Philips Fidelio AD7000W/12 -kaiuttimen avulla voit toistaa kappaleita iPod Touchista, iPhonesta, iPadista ja tietokoneen iTunesista - langattomasti AirPlayn kautta. Elegantti ja kompakti laite täyttää kotisi upealla musiikilla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Koe luonnollisen äänen rikkaus

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio langaton SoundAvia-kaiutin

jossa AirPlay, USB-portti toistoa/latausta varten, 10 W AD7000W/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe luonnollisen äänen rikkaus

tällä langattomalla kaiuttimella

 • SoundAvia vaikuttavien ja tilan täyttävien äänten luomiseksi

  SoundAvia vaikuttavien ja tilan täyttävien äänten luomiseksi

  Vaativimmille musiikin harrastajille suunniteltu SoundAvia täyttää huoneesi kompaktin laitteen tuottamalla vaikuttavalla äänellä. Täyden kantaman eteenpäin suunnatut kaiutinelementit ja taaksepäin suunnatut bassoputket optimoivat äänibalanssin, kun taas hieman kaareva kaikulevy laajentaa optimaalista kuuntelualuetta elegantisti.

 • FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  Philipsin patentoitu FullSound-tekniikka käyttää uuden sukupolven digitaalista signaalinkäsittelyä (Digital Signal Processing) äänentoiston parantamista varten. Musiikin sisältö analysoidaan dynaamisesti ja optimoidaan, minkä ansiosta musiikin kuuntelu on yksityiskohtaista ja pehmeää.

 • Suoratoista musiikkia langattoman AirPlay-tekniikan avulla

  Suoratoista musiikkia langattoman AirPlay-tekniikan avulla

  AirPlayn avulla voit suoratoistaa koko iTunes-musiikkikokoelmasi Philips Fidelio -telakointiasemiin. Se toistaa langattomasti tietokoneesi iTunes-ohjelmasta, iPhonesta, iPadista tai iPod Touchista – kotisi mihin tahansa AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen. Sinun on vain varmistettava, että kaiuttimet on liitetty Wi-Fi-verkkoon. AirPlay mahdollistaa myös samanaikaisen suoratoiston kaikkien huoneiden kaikkiin kaiuttimiin. Suosikkikappaleesi seuraavat sinua kaikkiin huoneisiin.

 • SoundStudio-sovellus kaikkien ääniasetusten hallitsemista varten

  SoundStudio-sovellus kaikkien ääniasetusten hallitsemista varten

  Nauti musiikista haluamallasi tavalla. SoundStudion ansiosta vallan kahva musiikkisi suhteen siirtyy sinun käteesi. Sen avulla voit muuttaa kaikkia ääniominaisuuksia iPhonen avulla. Säätimet ovat intuitiivisia ja yksinkertaisia. Voit hienosäätää, mukauttaa ja luoda haluamiasi äänikokemuksia ja herättää mielimusiikkisi uuteen eloon. SoundStudion avulla voit kuunnella tuhansia internet-radiokanavia kaikkialta maailmasta ja laajentaa musiikkikokemustasi entisestään.

 • Toista ja lataa iPod/iPhone/iPad USB-portin kautta

  Toista ja lataa iPod/iPhone/iPad USB-portin kautta

  Tässä kaiuttimessa on USB-portti, joten iPodin, iPhonen, iPadin lataaminen on helppoa. Kytke Apple-laite laitteen USB-kaapelilla kaiuttimen takaosaan. Voit toistaa musiikkia Apple-laitteesta latauksen aikana.

 • Helppo AUX-tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  Helppo AUX-tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  AUX-in-liitäntä mahdollistaa MP3-sisällön toistamisen suoraan kannettavista mediasoittimista. Sen lisäksi, että voit kuunnella lempimusiikkiasi kaiuttimen tarjoamalla erinomaisella äänenlaadulla, AUX-in-liitäntä on myös erittäin kätevä, sillä sinun tarvitsee vain liittää kannettava MP3-soitin kaiuttimeen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita