langaton mikrofoni ja vastaanotin

  langaton mikrofoni ja vastaanotin

  Kaikilla on The Voice

  Tarvitset vain Philipsin langattoman mikrofonin ja vastaanottimen. iPadin The Voice: On Stage -sovelluksella voit laulaa kuumimpia hittejä, osallistua koe-esiintymiseen ja laulaa kilpaa ystäviesi kanssa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kaikilla on The Voice

Langaton mikrofoni iPadiisi

 • Voit liikkua vapaasti laulaessasi langattomaan irrotettavaan mikrofoniin

  Voit liikkua vapaasti laulaessasi langattomaan irrotettavaan mikrofoniin

  Voit tehdä vaikutuksen kavereihisi ja perheenjäseniisi esiintymiselläsi ilman langallisen mikrofonin rajoituksia. Philipsin langattoman ja irrotettavan mikrofonin avulla voit improvisoida liikkeitä tai laulunsanoja täydentäviä poseerauksia. Kiinnittämällä mikrofonin jalustaan saat molemmat kädet käyttöön ja irrottamalla mikrofonin voit ottaa sen osaksi koreografiaasi.

 • Näytä taitosi koe-esiintymisessä ja katso kuinka moni valmentajista valitsee sinut tiimiinsä

  Näytä taitosi koe-esiintymisessä ja katso kuinka moni valmentajista valitsee sinut tiimiinsä

  Jokaisen The Voice -fanin unelma: pääset koe-esiintymään valmentajille ja näet kuinka moni valitsee sinut tiimiinsä. The Voice: On Stage -sovelluksessa voit ansaita laulamalla pisteitä ja lisää musiikkikappaleita.

 • Haasta kaverisi ja perheenjäsenesi kilpailuun

  Haasta kaverisi ja perheenjäsenesi kilpailuun

  Jaa riemukkaat lauluhetket perheesi ja kavereidesi kanssa. Haasta heidät laulukilpailuun. The Voice: On Stage -sovellus arvioi ja pisteyttää laulusuorituksen sävelkorkeuden, rytmin, äänialan ja äänenlaadun perusteella.

 • Ladattavissa jatkuvasti päivitettävä iso kappalekirjasto

  Ladattavissa jatkuvasti päivitettävä iso kappalekirjasto

  The Voice: On Stage -sovellus sisältää ilmaisia hittejä, ja lisäksi voit ostaa kirjastoon uusia kappaleita. Listahiteistä ja ikivihreistä klassikoista kaikki löytävät mieleisensä.

 • Näytössä näkyvät laulunsanat auttavat laulamaan rytmissä

  Näytössä näkyvät laulunsanat auttavat laulamaan rytmissä

  Haluatko laulaa yhdessä bändin kanssa? The Voice: On Stage -sovellus näyttää musiikkikappaleen sanat erilaisin värein, joita seuraamalla pysyt samassa tahdissa bändin kanssa. Hauskaa ja helppoa!

 • Opi uusia kappaleita taustalaulun tukemana

  Opi uusia kappaleita taustalaulun tukemana

  Ei haittaa, vaikka et vielä osaisi laulaa lempilauluasi. StarMaker The Voice: On Stage -sovellus sisältää taustalaulutoiminnon, joka tukee laulun opettelua. Laula ammattilaisten kanssa kunnes pärjäät omillasi. Taustalaulun voimakkuutta voi säätää oman mielen mukaan.

 • Auto-Tune® auttaa pysymään nuotissa

  Auto-Tune® auttaa pysymään nuotissa

  Edistyksellinen Auto-Tune®-ääniprosessori auttaa sinua laulamaan oikein säätämällä automaattisesti äänenkorkeutta ja virittämällä kappaleet juuri oikeaan nuottiin. Musiikkialan ammattilaisten työkalu on nyt myös sinun käytössäsi.

 • Erittäin herkkä Bluetooth® -mikrofoni parhaisiin lauluelämyksiin

  Jokainen laulaja ansaitsee selkeän ja voimakkaan äänentoiston. Philipsin erittäin herkkä Bluetooth®-mikrofoni toistaa lauluäänen pienetkin vivahteet. Lisäksi mikrofonin dynaaminen alue takaa, että äänentoisto toimii tehokkaasti niin hiljaisissa balladeissa kuin kovissa rock-vedoissakin.

 • Voit aloittaa ilmaisilla hiteillä ja saat niitä lisää laulamalla

  The Voice: On Stage -sovelluksen mukana toimitetaan maksuttomia hittikappaleita. Voit laajentaa musiikkikirjastoasi lataamalla lisää musiikkikappaleita.

 • Jaa tallenteesi Facebookissa, Twitterissä tai sähköpostitse

  Esiintyvät taiteilijat äänittävät demonsa ammattitasoisessa studiossa. The Voice: On Stage tekee iPadistasi miksauspöydän. Äänitä oma demosi ja julkaise se verkossa muiden kuunneltavaksi. Sovellus antaa kaikille esityksille pisteitä, ja voit julkaista ne Facebookissa, Twitterissä ja sähköpostitse.

 • Hi-Fi-äänilähtö takaa parhaan äänenlaadun

  Bluetooth®-vastaanottimessa on äänilähtö, johon voit kytkeä hifijärjestelmäsi 3,5 mm:n stereoäänikaapelilla ja parantaa näin iPadin äänentoistoa. (3,5 mm:n stereoäänikaapeli on lisävaruste)

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita