Kelloradio, digitaalinen viritin

  Kelloradio, digitaalinen viritin

  Väriä päivääsi

  Tyylikäs herätyskello makuuhuoneeseen. Philips AJ5000/12 -kello määrittää ajan automaattisesti, kun virtapistoke liitetään pistorasiaan, ja luo oikean tunnelman monivärisillä tunnelmavaloilla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kelloradio, digitaalinen viritin

Monivärinen tunnelmavalo, Digitaalinen FM-viritin, Kaksi herätysaikaa, Ajan ja hälytyksen varmistus AJ5000/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Väriä päivääsi

monivärisillä tunnelmavaloilla

 • Moniväriset tunnelmavalot tyylisi mukaan

  Moniväriset tunnelmavalot tyylisi mukaan

  Väri ja valaistus voivat vaikuttaa olotilaasi. Yksi yhdistelmä voi saa sinut tuntemaan itsesi pirteämmäksi ja toinen tyyneksi. Värivalot ovat myös kauniita ja tekevät huoneesta kuin huoneesta kiinnostavamman. Tässä kelloradiossa on moniväriset tunnelmavalot, jotka voivat tuottaa yli 32 000 väriä. Valittavana on yletön määrä sävyjä, haluatpa valaista mielialasi tai sisustuksesi mukaan.

 • Herää musiikin, radion tai summerin ja tunnelmavalojen tahtiin

  Herää musiikin, radion tai summerin ja tunnelmavalojen tahtiin

  Aloita päiväsi hyvin itse valitsemallasi tavalla. Anna summerin tai musiikin herättää sinut tai valitse suosikki-radioasemasi. Tunnelmavalot voivat myös syttyä hälytyksen soidessa, ja aamusi ovat miellyttäviä. Tunnelmavalot vaihtavat myös väriä sen mukaan, kuinka pitkään olet torkkunut ensimmäisen hälytyksen jälkeen. Se palaa vihreänä ensimmäisen 10 minuutin ajan, sitten keltaisena seuraavien 10 minuutin ajan ja vaihtuu punaiseksi, jotta tiedät olevasi pian myöhässä.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastimella musiikin tai radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 2 tuntia) ja valita kuunneltava CD-levy tai radiokanava nukkumaan mennessäsi. Laite jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit siirtyä unten maille suosikkikappaleen tai tutun radioäänen säestyksellä ilman, että virta jää turhaan päälle.

 • Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Jatka unia herätyksen toiston ansiosta

  Philipsin kelloradion torkkutoiminnon ansiosta unien jatkaminen ohi herätysajan onnistuu turvallisesti. Voit nukkua vielä hetken ennen uutta herätystä, kun painat herätyksen toistopainiketta, herätys toistuu yhdeksän minuutin kuluttua. Näin voit jatkaa aina siihen asti, kunnes suljet herätystoiminnon kokonaan.

 • Tunnelmavalojen hallinnalla värit vaihtuvat ja tunnelma on haluttu

  Leikittele tunnelmavalojen vaihtuvilla väreillä ja nauti eloisasta tunnelmasta. Tai pysäytä valo haluamaasi väriin. Tai väriin, joka sopii huoneeseesi tai mielialaasi.

 • Liitä ja aseta aika automaattisesti

  Ota kello pakkauksestaan, liitä pistoke pistorasiaan ja aika on oikea - automaattisesti. Älykäs kello lukee esiohjelmoidut tiedot ja asettaa oikean ajan oletusaikavyöhykkeen mukaan. Jos et ole oletusaikavyöhykkeellä, paina vain aikavyöhykepainiketta, ja kello asettaa ajan uudelleen. Ei enää käyttöoppaita eikä nappuloiden säätämistä.

 • Herätys ajoissa myös sähkökatkon aikana ajan ja hälytyksen varmistuksen ansiosta

  Sähkökatkoksen aikana älykäs kello säilyttää ajan ja omat asetuksesi. Valmiiksi asennetun pariston ansiosta asetettu hälytys pysyy aktiivisena, vaikka kellon näyttö ei ole käytössä. Sähkökatkoksen päätyttyä kelloa ei tarvitse säätää tai asetuksia valita uudelleen. Vaikka laite ei saisikaan verkkovirtaa, paristo pitää huolen siitä, että summeri hälyttää ajoissa - et herää koskaan liian myöhään.

 • Säädettävä näytön kirkkaus lisää katselumukavuutta

  Säädettävän näytön kirkkauden ansiosta voit mukauttaa näyttöä tarvittaessa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita