Kelloradio

  Kelloradio

  Digitaaliradio, kristallinkirkas äänenlaatu

  Kannettavan AJ5100-laitteen avulla voit kuunnella CD-laatuista musiikkia Digital Audio Broadcasting (DAB) -tekniikalla. helppokäyttöisillä toiminnoilla, kuten 5 pikapainikkeella, valitset suosikkiradiokanavasi helposti.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digitaaliradio, kristallinkirkas äänenlaatu

 • Häiriötön DAB-radio

  Häiriötön DAB-radio

  Analogisten FM-lähetysten lisäksi kuuluva DAB-digitaaliradio (Digital Audio Broadcasting) on uusi tapa lähettää radio-ohjelmia maanpäällisen lähetinverkon kautta. Se tarjoaa kuuntelijalle enemmän vaihtoehtoja ja tietoa, ja sen lähetysääni on kristallinkirkas ja häiriötön. Teknologian ansiosta vastaanotin voi lukittua voimakkaampaan tarjolla olevaan signaaliin. DAB-digitaaliasemien lähetystaajuuksia ei tarvitse muistaa, vaan ohjelma haetaan aseman nimen perusteella, joten asemien käsin selaaminen loppuu tähän.

 • Bassorefleksikaiuttimet tuottavat tehokkaan ja syvän bassoäänen

  Bassorefleksikaiuttimet tuottavat tehokkaan ja syvän bassoäänen

  Bassorefleksikaiutinjärjestelmän kompakti kaiutinkotelo tuottaa syvän bassoäänen. Kaiutinkotelojärjestelmä erottuu tavallisista kaiutinkoteloista Bass Pipen avulla. Se on sijoitettu bassokaiuttimeen nähden niin, että alataajuuksien toisto on optimaalinen. Tuloksena on syvempi ja hallitumpi bassoääni, jossa ilmenee vähemmän säröä. Ilmamassa resonoi Bass Pipessa ja synnyttää perinteisen bassokaiuttimen kaltaisen värinän. Kun tämä yhdistyy bassokaiuttimeen, matalat äänet saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

 • Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastin antaa nukahtaa lempimusiikin ääneen

  Uniajastimella musiikin tai radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 1 tunti) ja valita kuunneltava CD-levy tai radiokanava nukkumaan mennessäsi. Laite jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit siirtyä unten maille suosikkikappaleen tai tutun radioäänen säestyksellä ilman, että virta jää turhaan päälle.

 • Verkkovirta- tai paristokäyttöinen

  Verkkovirta- tai paristokäyttöinen
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita