Kelloradio

  Kelloradio

  Herää ja nukahda luonnon ääniin

  Täytä makuuhuoneesi luonnon rauhoittavilla äänillä tai sävelillä. Valitse kahdestakymmenestä vaihtoehdosta ja käytä niitä herätyksissä tai uniajastimessa, joka vaimentaa musiikin vähitellen. Philipsin kelloradiossa on myös moniväriset tunnelmavalot. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Herää ja nukahda luonnon ääniin

Nauti myös monivärisistä tunnelmavaloista

 • 20 luonnon ääntä ja säveltä nukahtamiseen ja miellyttävään herätykseen

  20 luonnon ääntä ja säveltä nukahtamiseen ja miellyttävään herätykseen

  Sano hyvää yötä tositarkoituksella. 20 eri äänivaihtoehtoa auttaa sinua nukahtamaan ja heräämään miellyttävämmin. Niistä 15 on valittu luomaan rauhallinen ilmapiiri makuuhuoneeseesi ja tuudittamaan sinut syvään ja levolliseen uneen. Vaivu unten maille sateen tai metsän äänien myötä, tai kuuntele sydämenlyöntejä, tuulikelloja tai nukuttavaa musiikkia. Aamulla voit herätä virkeänä viiteen eri ääneen, esimerkiksi kellonsoittoon tai lintujen lauluun. Tämän äänivalikoiman lisäksi voit valita myös tavallisen herätysäänen tai radion.

 • Rauhallinen uniajastin asteittain hiljenevällä musiikilla

  Rauhallinen uniajastin asteittain hiljenevällä musiikilla

  Tämän rauhoittavan uniajastimen avulla voit ajastaa musiikin hiljentymisen sen mukaisesti, kuinka kauan sinulta tavallisesti kestää vaipua uneen. Virransäästöominaisuuksien lisäksi se auttaa sinua siirtymään unten maille vaivattomasti, kun et joudu itse säätämään äänenvoimakkuutta tai havahdu taustamusiikin äkilliseen loppumiseen.

 • Moniväriset tunnelmavalot tyylisi mukaan

  Moniväriset tunnelmavalot tyylisi mukaan

  Väri ja valaistus voivat vaikuttaa olotilaasi. Yksi yhdistelmä voi saa sinut tuntemaan itsesi pirteämmäksi ja toinen tyyneksi. Värivalot ovat myös kauniita ja tekevät huoneesta kuin huoneesta kiinnostavamman. Tässä kelloradiossa on moniväriset tunnelmavalot, jotka voivat tuottaa yli 32 000 väriä. Valittavana on yletön määrä sävyjä, haluatpa valaista mielialasi tai sisustuksesi mukaan.

 • Säädettävä näytön kirkkaus lisää katselumukavuutta

  Säädettävä näytön kirkkaus lisää katselumukavuutta

  Philips-radion toistoaikaa voi säädellä asettamalla toistoajan minuutteina digitaalisella ajastimella. Se laskee minuutit automaattisesti ja katkaisee lopuksi virran.

 • Hälytyksen äänenvoimakkuutta säätämällä luotettava herätys

  Hälytyksen äänenvoimakkuutta säätämällä luotettava herätys

  Philipsin kelloradioilla saat sinulle sopivan herätyksen. Voit säätää herätyksen äänenvoimakkuuden mieleiseksi. Tarvitsetpa sitten kovaäänisen herätyksen päästäksesi ylös ajoissa tai haluat herätä rauhassa hiljaisempaan ääneen, hälytyksen äänenvoimakkuuden säädön ansiosta voit aloittaa päiväsi niin kuin sinulle sopii.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • FM-digitaaliviritin

  FM-digitaaliviritin
 • Tunnelmavalojen hallinnalla värit vaihtuvat ja tunnelma on haluttu

  Leikittele tunnelmavalojen vaihtuvilla väreillä ja nauti eloisasta tunnelmasta. Tai pysäytä valo haluamaasi väriin. Tai väriin, joka sopii huoneeseesi tai mielialaasi.

 • Liitä ja aseta aika automaattisesti

  Ota kello pakkauksestaan, liitä pistoke pistorasiaan ja aika on oikea - automaattisesti. Älykäs kello lukee esiohjelmoidut tiedot ja asettaa oikean ajan oletusaikavyöhykkeen mukaan. Jos et ole oletusaikavyöhykkeellä, paina vain aikavyöhykepainiketta, ja kello asettaa ajan uudelleen. Ei enää käyttöoppaita eikä nappuloiden säätämistä.

 • Herätys ajoissa myös sähkökatkon aikana ajan ja hälytyksen varmistuksen ansiosta

  Sähkökatkoksen aikana älykäs kello säilyttää ajan ja omat asetuksesi. Valmiiksi asennetun pariston ansiosta asetettu hälytys pysyy aktiivisena, vaikka kellon näyttö ei ole käytössä. Sähkökatkoksen päätyttyä kelloa ei tarvitse säätää tai asetuksia valita uudelleen. Vaikka laite ei saisikaan verkkovirtaa, paristo pitää huolen siitä, että summeri hälyttää ajoissa - et herää koskaan liian myöhään.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita