Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Soundbar-kaiutin

  • KA

  Philips Fidelio SoundBar

  Soundbar-kaiutin

  Stereosta surround-ääntä sekunneissa

  Philips Fidelio B5 SoundBar luo surround-äänen langattomien irrotettavien takakaiuttimien ja subwooferin avulla. Kaiutinelementit ja tilakalibrointi takaavat dynaamisen ja tasapainoisen äänen. Irrota takakaiuttimet ja kuuntele musiikkia missä haluat. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Soundbar-kaiutin

Langaton 4.1-kanavainen tilaääni, Bluetooth® aptX, AAC ja NFC, 2 HDMI ARC -tulo ja -lähtöliitäntää, Tilakalibrointi B5/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Stereosta surround-ääntä sekunneissa

ja irrotettavat kaiuttimet

 • Surround-ääni aina tarvittaessa – irrotettavat langattomat Surround-kaiuttimet

  Surround-ääni aina tarvittaessa – irrotettavat langattomat Surround-kaiuttimet

  Nauti erinomaisesta Surround-äänenlaadusta milloin tahansa. Irrota langattomat Surround-kaiuttimet vasemmasta ja oikeasta pääkaiutinyksiköstä ja sijoita ne tilan takaosaan: saat aikaan monikanavaisen Surround-äänielämyksen pelejä ja elokuvia varten. Voit kytkeä kaiuttimet uudelleen musiikintoistoa ja TV-ohjelmien katselua varten. Langaton yhteys ja Surround-kaiuttimet toimivat omalla taajuudellaan, joten ne eivät aiheuta häiriöitä muille laitteille tai verkkoyhteyksille. Täysin langaton Surround-järjestelmä toistaa musiikin ja elokuvien äänet ilman hävikkiä.

 • Tilakalibrointi

  Tilakalibrointi

  Kehittämämme edistynyt tilakalibrointitoiminto takaa tasapainoisen äänen takakaiuttimien sijoittelusta riippumatta. Kun toiminto on käytössä, se havaitsee takakaiuttimet erikoissuunnitellun äänisignaalin avulla, tunnistaa kaiuttimen sijaintiin nähden optimaalisen äänitasapainon ja säätää kaiuttimien äänentoistoa sen mukaan. Näin kaiuttimien äänentoisto on tasapainoinen niiden sijoittelusta huolimatta.

 • Kristallinkirkkaat äänet ensiluokkaisen pehmeillä diskanttikaloteilla

  Kristallinkirkkaat äänet ensiluokkaisen pehmeillä diskanttikaloteilla

  Philipsin Crystal Clear Sound -tekniikka toistaa äänet kirkkaasti ja terävästi, joten äänen alkuperäiset ominaisuudet säilyvät hämmästyttävän tarkasti. Crystal Clear Sound toistaa äänilähteen - toimintaelokuvan, musikaalin tai live-esityksen - luonnollisesti, tarkasti ja ilman häiriöitä. Crystal Clear Sound -tekniikalla varustetuissa Philips-kotiteattereissa ääntä ei pyritä käsittelemään, joten alkuperäisen äänen puhtaus säilyy. Tuloksena on tarkempaa ääntä, joka hellii korviasi.

 • Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

 • Irrotettavat kannettavat Bluetooth-kaiuttimet

  Irrotettavat kannettavat Bluetooth-kaiuttimet

  Fidelio B5 -järjestelmän kummassakin irrotettavassa takakaiuttimessa on erillinen Bluetooth-moduuli, jonka ansiosta kaiuttimia voi käyttää musiikin kuunteluun yhtä hyvin kotona kuin matkoillakin. Kaiutinkohtainen kokonaislähtöteho on 8 W, joten yhdessä kaiuttimet takaavat tehokkaan äänentoiston missä tahansa. Fidelio B5 -järjestelmässä on kaksi irrotettavaa takakaiutinta ja soundbar-keskikaiutin, joten sillä voi kuunnella musiikkia kolmessa paikassa samanaikaisesti.

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Erinomainen kuvan- ja äänentoiston laatu HDMI x 2 -liitännän kautta

  Erinomainen kuvan- ja äänentoiston laatu HDMI x 2 -liitännän kautta

  Nauti elämää suuremmasta 3D-toistosta ja kristallinkirkkaasta 5.1- tai 7.1-äänestä liittämällä soittimemme HDMI x 2 -äänilähtö ei-3D-AV-vastaanottimesi liitäntään.

 • Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Sisäinen Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen – se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää Surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • Hienostunut muotoilu ja tyylikäs alumiiniviimeistely

  Hienostunut muotoilu ja tyylikäs alumiiniviimeistely

  Alumiini on maailman parhaiden sisustussuunnittelijoiden tämän hetken valinta. Kevyt ja luja alumiini on autenttinen materiaali, jolla voi luoda aidosti näyttävää muotoilua sekä erittäin ohuita ja vankkoja rakenteita, jotka tuovat teknisen taituruuden esille täydellisellä tavalla. Lopputuloksena on kotiteatterijärjestelmiä, jotka takuulla keräävät katseita missä tahansa huoneessa.

 • Lähikuuntelutila

  Lähikuuntelutila

  Useiden sisäänrakennettujen ääniasetusten avulla voit säätää ääntä tilanteen mukaan. Katsellessasi elokuvaa tai TV-ohjelmaa voit korostaa dialogia Puhe-tilassa, jolloin kuulet hiljaisimmatkin vuorosanat. Elokuva-tila puolestaan luo elokuviin perinteisen tilaäänen. Musiikki-tilassa musiikin kuuntelu nousee aivan uudelle tasolle. Hiljainen-tilassa voit katsella ohjelmia omassa rauhassasi häiritsemättä muita perheenjäseniä tai ystäviäsi. Tällöin keskikaiutin hiljennetään ja ääntä toistetaan ainoastaan irrotettavista langattomista kaiuttimista, jotka voit asettaa aivan lähellesi. Näin äänenvoimakkuuden voi asettaa mahdollisimman alhaiseksi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita