langaton monihuonekaiutin

  langaton monihuonekaiutin

  Musiikkia kaikkiin huoneisiin yhdellä napautuksella

  Philipsin izzy-monihuonekaiutin toistaa musiikkia langattomasti Bluetooth-yhteyden avulla. Voit toistaa musiikkia useassa eri huoneessa jopa 5 kaiuttimesta samanaikaisesti vain yhdellä napautuksella. Kaiuttimen asentaminen on helppoa, sillä reititintä, salasanoja tai sovelluksia ei tarvita. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

izzy langaton monihuonekaiutin

Bluetooth®, Musta BM5B/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Musiikkia kaikkiin huoneisiin yhdellä napautuksella

 • Toista musiikkia langattomasti yhdessä huoneessa Bluetoothin kautta

  Toista musiikkia langattomasti yhdessä huoneessa Bluetoothin kautta

  Philipsin izzy-kaiuttimella voit suoratoistaa musiikkia puhelimesta, tablet-laitteesta tai tietokoneesta käytitpä mitä musiikki- tai radiosovellusta tahansa.

 • Muodosta jopa 5 izzy-kaiuttimen ryhmä izzylink™-yhteydellä ja nauti musiikista useassa huoneessa

  Muodosta jopa 5 izzy-kaiuttimen ryhmä izzylink™-yhteydellä ja nauti musiikista useassa huoneessa

  izzylink™ on langaton tekniikka, joka muodostaa IEEE 802.11n -standardin avulla langattoman verkon useiden kaiuttimien välille. Verkkoon voi yhdistää enintään viisi kaiutinta ilman reititintä, Wi-Fi-salasanaa tai älylaitteen mobiilisovellusta. Verkkoon voi lisätä helposti izzy-kaiuttimia, jolloin musiikkia voi toistaa samanaikaisesti useassa eri huoneessa. Kunkin kaiuttimen voi silti kytkeä yksittäistilaan erilliskäyttöä varten tai ryhmätilaan, jossa musiikkia voi toistaa monessa huoneessa yhdellä napautuksella.

 • Määritä izzylink™ yhdellä napautuksella ilman reititintä, salasanaa ja sovelluksia

  Määritä izzylink™ yhdellä napautuksella ilman reititintä, salasanaa ja sovelluksia

  Määritykseen ei tarvita reititintä, salasanaa eikä sovelluksia. Aloita määritys painamalla kahden kaiuttimen Group-painiketta pitkään. Tällä tavoin voit lisätä enintään viisi kaiutinta. Kullakin Group-painikkeen pitkällä painalluksella lisätään yksi kaiutin. Musiikin toistaminen useassa huoneessa on nyt helpompaa kuin koskaan. Kun määritys on valmis, izzylink™-verkko säilyy, vaikka kaiutin irrotetaan.

 • Vaihda ryhmän pääkaiutinta yhdellä napautuksella

  Vaihda ryhmän pääkaiutinta yhdellä napautuksella

  Kussakin izzylink™-ryhmässä voidaan käyttää mitä tahansa yksittäistä kaiutinta pääkaiuttimena, joka suoratoistaa musiikkia toisiin. Painamalla huoneessasi olevan kaiuttimen Bluetooth-painiketta voit jakaa haluamasi musiikkia laitteestasi välittömästi. Muut saman izzylink™-ryhmän kaiuttimet toistavat samaa musiikkia synkronoidusti samanaikaisesti. Musiikin jakaminen on nyt uskomattoman helppoa.

 • Kaksi 2,5 tuuman elementtiä ja bassoportti takaavat huoneen täyttävän äänen

  Kaksi 2,5 tuuman elementtiä ja bassoportti takaavat huoneen täyttävän äänen

  Izzy-monihuonekaiuttimien kaksi 2,5 tuuman ammattilaistasoista elementtiä takaavat vaikuttavan, huoneen täyttävän äänen. Bassoporttien ansiosta kuulet selvästi matalimmankin taajuuden bassoäänet. Kuuntelukokemus on uskomattoman mukaansatempaava ja dynaaminen.

 • Voit suoratoistaa kaiken musiikkisi izzylink™-yhteydellä

  izzylink™ toistaa kaikista musiikkilähteistä ja älypuhelimien, tablet-laitteiden ja tietokoneiden musiikki- ja radiosovelluksista langattomasti kaikkiin huoneisiin.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Suoratoista lempimusiikkiasi puhelimesta, tablet-laitteesta tai tietokoneesta millä tahansa musiikki- tai radiosovelluksella. Langattomalla Bluetooth-yhteydellä suosikkikappaleesi seuraavat sinua kaikkiin huoneisiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita