kannettava langaton kaiutin

  kannettava langaton kaiutin

  Pieni koko, muhkea basso

  Pienikokoisessa BT110-kaiuttimessa on kaikki suuren kaiuttimen akustiset ominaisuudet. Se tuottaa selkeää ja voimakasta ääntä, ja basson voima yllättää. Roiskesuojattu ja kantonauhalla varustettu kaiutin on käyttövalmis aina ja kaikkialla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

PixelPop kannettava langaton kaiutin

Bluetooth®, Roiskesuojattu, Kantonauha, 8 h, ladattava akku BT110C/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Pieni koko, muhkea basso

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys iPodiin/iPhoneen/iPadiin tai muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Voit nauttia lempimusiikistasi sekä videon tai pelin äänistä tällä helppokäyttöisellä langattomalla kaiuttimella.

 • Signaalin leikkautumista estävä toiminto

  Signaalin leikkautumista estävä toiminto

  Signaalin leikkautumista estävän anti-clip-toiminnon ansiosta musiikki kuulostaa laadukkaalta myös suurella äänenvoimakkuudella ja silloin, kun akku on lähes lopussa. Toiminto vastaanottaa useita eri tulosignaaleja välillä 300–1000 mV ja suojaa kaiutinta signaalin leikkautumiselta. Sisäänrakennettu toiminto seuraa äänisignaalia sen kulkiessa vahvistimen läpi ja pitää signaalin korkeimmat piikit vahvistimelle sopivalla alueella. Näin se estää äänen vääristymisen vaikuttamatta äänenvoimakkuuteen. Kaiuttimen kyky toistaa signaalin huippukohtia heikkenee akkuvirran vähenemisen myötä, mutta leikkautumisen esto vähentää siitä aiheutuvaa säröä.

 • Roiskesuojaus (IPX4) mahdollistaa ulkokäytön

  Roiskesuojaus (IPX4) mahdollistaa ulkokäytön

  Vedenkestävää kaiutinta voi käyttää myös kosteissa olosuhteissa niin sisällä kuin ulkonakin. Sisäiset osat on suojattu tiukan IPX4-standardin mukaan, joten voit nauttia musiikista myös kylpyhuoneessa, keittiössä ja jopa ulkona sateisella säällä.

 • Kaiutin kulkee kätevästi mukana tyylikkään kantonauhan ansiosta

  Kaiutin kulkee kätevästi mukana tyylikkään kantonauhan ansiosta

  Kantonauha on kauniisti kudottua kangasnyöriä, joten tyylikästä kaiutinta voi käyttää myös asusteena.

 • Kiinteä mikrofoni hands-free-puheluille

  Kiinteä mikrofoni hands-free-puheluille

  Sisäisen mikrofonin ansiosta kaiutin toimii myös kaiutinpuhelimena. Kun puhelimeen saapuu puhelu, musiikin toisto keskeytetään ja voit puhua kaiuttimen kautta. Voit soittaa liikepuheluita tai kaverille juhlista – se toimii aina.

 • Sisäinen ladattava akku mahdollistaa toiston missä tahansa

  Sisäinen ladattava akku mahdollistaa toiston missä tahansa

  Soita musiikkia täysillä - milloin ja missä vain. Kiinteän ladattavan akun ansiosta voit kuunnella omaa musiikkiasi ilman virtajohtoviidakkoa tai pistokkeen haeskelua. Nauti kannettavan musiikin vapaudesta!

 • Helppo tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  Helppo tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita