kannettava langaton kaiutin

  kannettava langaton kaiutin

  Uskomaton ääni pienestä paketista

  Sijoita kaiutin vapaasti haluamaasi paikkaan: 360°:n äänialan ansiosta ääni kuulostaa yhtä upealta joka suunnasta. Telakointiasemassa kaiutin on helppo ladata, ja pitkäkestoisesta akusta voi myös ladata puhelinta. Kaiutin sopii myös ulkokäyttöön – satoi tai paistoi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

kannettava langaton kaiutin

Bluetooth® ja NFC, Roiskesuojattu, Sisäinen mikrofoni puheluita varten, 16 W, ladattava akku BT6600R/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Uskomaton ääni pienestä paketista

Upeaa ääntä joka suuntaan

 • Kaksi kaiutinelementtiä ja passiivielementtiä tuottavat vaikuttavan äänen

  Kaksi kaiutinelementtiä ja passiivielementtiä tuottavat vaikuttavan äänen

  Kaksi 1,75 tuuman neodyymikaiutinelementtiä tuottavat luonnollisen, kirkkaan ja tasapainoisen äänen, ja vastakkaiset passiivielementit tehostavat bassotoistoa. Kaiuttimen etu- ja takaosaan sijoitetut täyden äänialueen kaiutinelementit jakavat äänen tasaisesti kaikkiin suuntiin. Nauti aina erinomaisesta äänenlaadusta, olipa kaiutin miten päin tahansa.

 • Digitaalisella äänenkäsittelyllä todentuntuista ja häiriötöntä musiikkia

  Digitaalisella äänenkäsittelyllä todentuntuista ja häiriötöntä musiikkia

  Edistyksellinen äänenkäsittelytekniikka parantaa musiikin toistoa niin, että kaikki äänet resonoivat kristallinkirkkaasti ja jokainen tauko on hiljainen. Philipsin kehittämä digitaalinen äänenkäsittelytekniikka parantaa kompaktien kaiutinkoteloiden suorituskykyä ja takaa selkeän, tarkan ja tehokkaan äänen ilman häiriöitä.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys iPodiin/iPhoneen/iPadiin tai muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Voit nauttia lempimusiikistasi sekä videon tai pelin äänistä tällä helppokäyttöisellä langattomalla kaiuttimella.

 • MULTIPAIR-toiminnolla siirryt hetkessä kuuntelemaan musiikkia toisesta laitteesta. Voit vaihdella kolmen eri laitteen välillä.

  MULTIPAIR-toiminnolla siirryt hetkessä kuuntelemaan musiikkia toisesta laitteesta. Voit vaihdella kolmen eri laitteen välillä.

  Yhdistä kolmeen älylaitteeseen yhtä aikaa! Voit suoratoistaa musiikkia vaivattomasti kustakin laitteesta – ilman pariliitosten katkaisemista ja uudelleen luomista. Kappaleen toistaminen toisesta laitteesta on helppoa: pysäytä parhaillaan toistettavan kappaleen toisto ja aloita sitten uuden kappaleen toisto toisessa laitteessa. Täydellinen ratkaisu musiikin jakamiseen ystävien kanssa, juhliin ja eri laitteille tallennetun musiikin toistamiseen. Kun myös ystäväsi ja perheenjäsenesi liittävät laitteensa järjestelmään, on musiikkilähteiden vaihtelu helppoa.

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Mukana kätevä lataustelakka

  Mukana kätevä lataustelakka

  Lataa kaiutin helposti asettamalla se kompaktiin lataustelakkaan, joka mahtuu lähes mihin tahansa. Kun kaiutin latautuu telakassa, sillä voi samalla kuunnella musiikkia ilman akunkeston tuomia rajoituksia. Kaiuttimen voi ladata myös tavallisella USB-kaapelilla, joten telakkaa ei tarvitse aina kantaa mukana.

 • Jopa 12 tuntia musiikin toistoa

  Jopa 12 tuntia musiikin toistoa

  Soita musiikkia täysillä missä ja milloin vain – sisäänrakennetusta akusta riittää virtaa jopa 12 tunniksi. Kuuntele musiikkia kaikessa rauhassa ilman johtosotkua ja pistorasioiden etsiskelyä. Liiku vapaasti ja nauti musiikista jopa puolen vuorokauden ajan.

 • Kaiuttimesta saa tarvittaessa virtaa älypuhelimeen

  Kaiuttimesta saa tarvittaessa virtaa älypuhelimeen

  Kaiuttimen akku toimii myös varavirtalähteenä, joten sen avulla voi tarvittaessa ladata älypuhelimen tai tablet-laitteen akkua USB-kaapelin avulla.

 • Sisäinen ladattava litiumioniakku musiikkitoistoon missä tahansa

  Sisäinen ladattava litiumioniakku musiikkitoistoon missä tahansa
 • Roiskesuojaus mahdollistaa käytön kosteassa tilassa

  Kaiutin on roiskesuojattu, joten sitä voi käyttää huoletta kylpyhuoneessa, keittiössä, uima-altaan reunalla tai sateisella säällä.

 • Kokonaislähtöteho 2 x 8 W RMS

  Kaiuttimen kokonaislähtöteho on 16 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Kiinteä mikrofoni hands-free-puheluille

  Sisäisen mikrofonin ansiosta kaiutin toimii myös kaiutinpuhelimena. Kun puhelimeen saapuu puhelu, musiikin toisto keskeytetään ja voit puhua kaiuttimen kautta. Voit soittaa liikepuheluita tai kaverille juhlista – se toimii aina.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita