kannettava langaton kaiutin

  kannettava langaton kaiutin

  Spin360max

  Aseta kaiutin mihin tahansa asentoon ja nauti upeasta 360 asteen äänestä. Kestävän akun ansiosta voit kuunnella musiikkia puoli päivää ja jopa ladata puhelintasi. Kaiuttimessa on Bluetooth Multipair -ominaisuus, joten voit vaihtaa toiston vaivattomasti musiikkilaitteesta toiseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

kannettava langaton kaiutin

Bluetooth®, Roiskesuojattu, Virtalähde, 16 W, ladattava akku BT7700B/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Spin360max

Vaikuttavan voimakas ääni

 • Kaksi kaiutinelementtiä ja passiivielementtiä tuottavat vaikuttavan äänen

  Kaksi kaiutinelementtiä ja passiivielementtiä tuottavat vaikuttavan äänen

  Kaksi 1,75 tuuman neodyymikaiutinelementtiä tuottavat luonnollisen, kirkkaan ja tasapainoisen äänen, ja vastakkaiset passiivielementit tehostavat bassotoistoa. Kaiuttimen etu- ja takaosaan sijoitetut täyden äänialueen kaiutinelementit jakavat äänen tasaisesti kaikkiin suuntiin. Nauti aina erinomaisesta äänenlaadusta, olipa kaiutin miten päin tahansa.

 • Digitaalisella äänenkäsittelyllä todentuntuista ja häiriötöntä musiikkia

  Digitaalisella äänenkäsittelyllä todentuntuista ja häiriötöntä musiikkia

  Edistyksellinen äänenkäsittelytekniikka parantaa musiikin toistoa niin, että kaikki äänet resonoivat kristallinkirkkaasti ja jokainen tauko on hiljainen. Philipsin kehittämä digitaalinen äänenkäsittelytekniikka parantaa kompaktien kaiutinkoteloiden suorituskykyä ja takaa selkeän, tarkan ja tehokkaan äänen ilman häiriöitä.

 • Roiskesuojaus mahdollistaa käytön kosteassa tilassa

  Roiskesuojaus mahdollistaa käytön kosteassa tilassa

  Kaiutin on roiskesuojattu, joten sitä voi käyttää huoletta kylpyhuoneessa, keittiössä, uima-altaan reunalla tai sateisella säällä.

 • Jopa 12 tuntia musiikin toistoa

  Jopa 12 tuntia musiikin toistoa

  Soita musiikkia täysillä missä ja milloin vain – sisäänrakennetusta akusta riittää virtaa jopa 12 tunniksi. Kuuntele musiikkia kaikessa rauhassa ilman johtosotkua ja pistorasioiden etsiskelyä. Liiku vapaasti ja nauti musiikista jopa puolen vuorokauden ajan.

 • Kaiuttimesta saa tarvittaessa virtaa älypuhelimeen

  Kaiuttimesta saa tarvittaessa virtaa älypuhelimeen

  Kaiuttimen akku toimii myös varavirtalähteenä, joten sen avulla voi tarvittaessa ladata älypuhelimen tai tablet-laitteen akkua USB-kaapelin avulla.

 • Siirry hetkessä kuuntelemaan musiikkia toisesta laitteesta MULTIPAIR-toiminnolla

  Siirry hetkessä kuuntelemaan musiikkia toisesta laitteesta MULTIPAIR-toiminnolla

  Yhdistä kahteen älylaitteeseen yhtä aikaa! Voit suoratoistaa musiikkia vaivattomasti kummasta laitteesta tahansa – ilman pariliitosten katkaisemista ja uudelleen luomista. Kappaleen toistaminen toisesta laitteesta on helppoa: pysäytä parhaillaan toistettavan kappaleen toisto ja aloita sitten uuden kappaleen toisto toisessa laitteessa. Täydellinen ratkaisu musiikin jakamiseen ystävien kanssa, juhliin ja eri laitteille tallennetun musiikin toistamiseen. Kun myös ystäväsi ja perheenjäsenesi liittävät laitteensa järjestelmään, on musiikkilähteiden vaihtelu helppoa.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Bluetooth on lyhyen kantaman langatonta tiedonvälitystekniikkaa, joka on sekä kestävää että energiatehokasta. Tekniikan avulla voidaan muodostaa langaton yhteys iPodiin/iPhoneen/iPadiin tai muihin Bluetooth-laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tablet-laitteisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. Voit nauttia lempimusiikistasi sekä videon tai pelin äänistä tällä helppokäyttöisellä langattomalla kaiuttimella.

 • Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Äänituloliitännällä kannettavan musiikin toisto on helppoa

  Yhdellä helpolla liitännällä saat musiikkia kannettavista laitteista ja tietokoneista. Liität vain laitteesi Philips-laitteen äänituloliitäntään (3,5 mm). Tietokoneet liitetään tavallisesti kuulokelähdön kautta. Kun laitteet on liitetty, voit toistaa koko musiikkikokoelmasi suoraan ensiluokkaisilla kaiuttimilla. Philips antaa aina parempaa ääntä.

 • Sisäinen ladattava litiumioniakku musiikkitoistoon missä tahansa

  Sisäinen ladattava litiumioniakku musiikkitoistoon missä tahansa
 • Kokonaislähtöteho 2 x 8 W RMS

  Kaiuttimen kokonaislähtöteho on 16 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Kiinteä mikrofoni hands-free-puheluille

  Sisäisen mikrofonin ansiosta kaiutin toimii myös kaiutinpuhelimena. Kun puhelimeen saapuu puhelu, musiikin toisto keskeytetään ja voit puhua kaiuttimen kautta. Voit soittaa liikepuheluita tai kaverille juhlista – se toimii aina.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita