HD-videokamera

  HD-videokamera

  Tärkeiden hetkien kuvaaminen ja jakaminen on nyt helppoa

  Kestävää ja vedenpitävää ESee-videokameraa CAM150 on mahtava käyttää sisällä ja ulkona, jopa vedessä tai lumessa. Edistyksellisen tärinänvaimennuksen ansiosta sillä saa terävää videokuvaa ja tallentaminen kahteen muotoon tuo käyttöön sekä HD- että sähköpostiystävälliset muodot, jolloin videoiden jakaminen on helppoa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tärkeiden hetkien kuvaaminen ja jakaminen on nyt helppoa

Jopa vedessä tai lumessa

 • Jaa nopeasti sähköpostitse ja Facebookissa/YouTubessa

  Jaa nopeasti sähköpostitse ja Facebookissa/YouTubessa

  Sisäisellä Windows-ohjelmistolla voit lähettää videoita esimerkiksi YouTubeen, Facebookiin, Twitteriin ja Vimeoon vaivattomasti. Mac-käyttäjät voivat helposti järjestää, muokata ja jakaa videoita iLifen iMoviella. Philipsin videokameran käyttämän HD-videomuodon (H.264) edistyneen pakkaustekniikan ansiosta tiedostot ovat pienempiä kuin tavallisten videokameroiden, digitaalikameroiden ja matkapuhelinten, videolaadun heikentymättä. Voit jakaa niitä nopeammin! Tiedostoja voi käyttää myös muissa ohjelmissa, kuten iPhoto ja Windows Movie Maker.

 • Tärinänvaimennustekniikan avulla kuvaat selkeämpää ja vakaampaa videokuvaa

  Tärinänvaimennustekniikan avulla kuvaat selkeämpää ja vakaampaa videokuvaa

  Tärinänvaimennustekniikalla saat kuvattua hienoja videoita, joita voit esitellä ylpeänä. Kehittyneillä algoritmeilla varustetut gyro-tunnistimet takaavat videoihin vakaan ja häiriöttömän kuvan. Tunnistimet mittaavat etäisyyden maan ja kameran välillä ja korjaavat tarvittaessa videokameran heilumisesta johtuvat häiriöt. Tämä kehittynyt tekniikka takaa terävän kuvan joka kerta, joten elämäsi parhaat hetket tallentuvat upeana videokuvana.

 • Kahden muodon tallennus: Full HD ja sähköpostiystävällinen muoto

  Kahden muodon tallennus: Full HD ja sähköpostiystävällinen muoto

  Full HD -videoita on mahtava katsella teräväpiirtotelevisioista, mutta jos videon haluaa lähettää sähköpostilla tai jakaa verkossa, suuri HD-tiedosto täytyy pakata ja muuntaa sähköpostiystävälliseen muotoon. ESee-videokameran kahden muodon tallennuksen avulla tämä on helpompaa. Kun ominaisuus on käytössä, videot tallentuvat samanaikaisesti kahdessa muodossa, Full HD (1080p)- ja sähköpostiystävällisessä QWVGA (240p) -muodossa. Voit siis nauttia videoistasi teräväpiirtotelevisiolla tai jakaa ne heti sähköisesti.

 • Full HD -videoiden avulla voit elää muistot uudelleen yksityiskohtaisen tarkasti

  Full HD -videoiden avulla voit elää muistot uudelleen yksityiskohtaisen tarkasti

  Kuvaa ja katsele videoita Full HD (1080p) -tarkkuudella. 1080 tarkoittaa näytön tarkkuutta eli vaakaviivojen määrää kuvaruudussa. p tarkoittaa Progressive scan -toimintoa eli viivojen näkymistä peräkkäin kussakin kuvassa. 1080p-videolaatu on parempi kuin tavallisissa matkapuhelimissa ja digitaalikameroissa. Lisäksi videokamera käyttää samaa H.264-videomuotoa kuin Blu-ray-soittimet ja -levyt. Tämä erittäin kehittynyt muoto tarjoaa erinomaisen teräväpiirtolaadun, jolla voit nauttia muistoistasi videoilla.

 • Quick impression minielokuvien kohokohtiin

  Quick impression minielokuvien kohokohtiin

  Tee nopeat yhteenvedot kuvaamistasi videoista – yhden painikkeen painalluksella. Quick impression poimii automaattisesti kohokohdat uusimmista videoistasi ja yhdistää ne tiivistelmäksi. Katsele videoidesi tähtihetket välittömästi tai tarkista yhteenvedosta, mitä olet kuvannut. Valitse vain videokamerasi Quick Impression -toiminto. Muistojen eläminen uudelleen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 • Salama, automaattinen tarkennus, kasvojen- ja hymyntunnistus

  Salama, automaattinen tarkennus, kasvojen- ja hymyntunnistus
 • Laadukkaita valokuvia jopa 8 megapikselin tarkkuudella

  Laadukkaita valokuvia jopa 8 megapikselin tarkkuudella
 • Suora TV-liitäntä HDMI-kaapelilla HD-videoiden katsomiseksi

  Suora TV-liitäntä HDMI-kaapelilla HD-videoiden katsomiseksi
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita