HD-videokamera

  HD-videokamera

  Upeat hetket televisioon tai verkkoon yhdellä pyyhkäisyllä

  Philips ESee CAM200 -videokameralla videoiden ja valokuvien kuvaaminen on vaivatonta ja niiden jakaminen käy käden käänteessä. Pyyhkäisemällä 3'' kosketusnäyttöä voit jakaa kuvasi TV:ssä tai internetissä - hetkessä ja langattomasti.

 • Upeat hetket televisioon tai verkkoon yhdellä pyyhkäisyllä

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Upeat hetket televisioon tai verkkoon yhdellä pyyhkäisyllä

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Upeat hetket televisioon tai verkkoon yhdellä pyyhkäisyllä

kiinteän WiFi:n kautta

 • Full HD -videoiden avulla voit elää muistot uudelleen yksityiskohtaisen tarkasti

  Full HD -videoiden avulla voit elää muistot uudelleen yksityiskohtaisen tarkasti

  Kuvaa ja katsele videoita Full HD (1080p) -tarkkuudella. 1080 tarkoittaa näytön tarkkuutta eli vaakaviivojen määrää kuvaruudussa. p tarkoittaa Progressive scan -toimintoa eli viivojen näkymistä peräkkäin kussakin kuvassa. 1080p-videolaatu on parempi kuin tavallisissa matkapuhelimissa ja digitaalikameroissa. Lisäksi videokamera käyttää samaa H.264-videomuotoa kuin Blu-ray-soittimet ja -levyt. Tämä erittäin kehittynyt muoto tarjoaa erinomaisen teräväpiirtolaadun, jolla voit nauttia muistoistasi videoilla.

 • Tärinänvaimennustekniikan avulla kuvaat selkeämpää ja vakaampaa videokuvaa

  Tärinänvaimennustekniikan avulla kuvaat selkeämpää ja vakaampaa videokuvaa

  Tärinänvaimennustekniikalla saat kuvattua hienoja videoita, joita voit esitellä ylpeänä. Kehittyneillä algoritmeilla varustetut gyro-tunnistimet takaavat videoihin vakaan ja häiriöttömän kuvan. Tunnistimet mittaavat etäisyyden maan ja kameran välillä ja korjaavat tarvittaessa videokameran heilumisesta johtuvat häiriöt. Tämä kehittynyt tekniikka takaa terävän kuvan joka kerta, joten elämäsi parhaat hetket tallentuvat upeana videokuvana.

 • Jaa videot tai kuvat televisiossa yhdellä pyyhkäisyllä

  Jaa videot tai kuvat televisiossa yhdellä pyyhkäisyllä

  Jaa kuvat ja videot pyyhkäisemällä ESee-videokameran kosketusnäyttöä. Selatessasi kuvia ja videoita videokamerassasi voit päättää, mitä haluat jakaa, pyyhkäisemällä kuvan yli. Toista suosikkisi suoraan Philips SimplyShare -laitteilla tai DLNA-yhteensopivilla televisioilla, Blu-ray-soittimilla, verkkomediasoittimilla ja kotiteatterijärjestelmillä. Voit pyyhkäistä ja jakaa otoksiasi jopa Philips-valokuvakehyksissä ja tablet-tietokoneissa.

 • Wi-Fi:lla lataat suoraan Facebookiin, YouTubeen, Twitteriin ilman tietokonetta

  Wi-Fi:lla lataat suoraan Facebookiin, YouTubeen, Twitteriin ilman tietokonetta

  Lataaminen suoraan videokamerasta YouTuben, Facebookin, Twitterin ja Picasan kaltaisiin sivustoihin käy käden käänteessä – sinun tarvitsee vain pyyhkäistä videokameran kosketusnäyttöä, kun haluat jakaa kuvia ja videoita valitsemaasi sosiaaliseen verkkoon, ja ne ladataan langattomasti.

 • Go Liven avulla langaton videolähetys sivustoon UStreamin kautta

  Go Liven avulla langaton videolähetys sivustoon UStreamin kautta

  Lähetä tapahtumia suorana Esee-videokameralla ja jaa kaikki tapahtumat tapahtumahetkellä. Sinun tarvitsee vain muodostaa Wi-Fi-yhteys ja valita Go Live. Tallentamasi kuva suoratoistetaan UStream-sivustoon, josta perheesi ja kaverisi voivat seurata lähetystä missä tahansa. Ota lähimmäisesi mukaan kokemuksiisi ja jaa kaikki elämäsi hienot hetket reaaliajassa.

 • Laadukkaita valokuvia jopa 10 megapikselin tarkkuudella

  Laadukkaita valokuvia jopa 10 megapikselin tarkkuudella
 • 3" kosketusnäyttö intuitiiviseen hallintaan

  3" kosketusnäyttö intuitiiviseen hallintaan
 • Salama, automaattinen tarkennus, kasvojen- ja hymyntunnistus

  Salama, automaattinen tarkennus, kasvojen- ja hymyntunnistus
 • Kiinteän Wi-Fi:n avulla jakaminen onnistuu ilman johtoja tai tietokonetta

  Videokamerassa on kiinteä Wi-Fi, jonka ansiosta kuvien ja videoiden jakaminen käy hetkessä – ilman tietokonetta tai johtoja. Videokameran voi liittää langattomasti Philipsin SimplyShare-laitteisiin ja DLNA-yhteensopiviin televisioihin, Blu-ray-soittimiin, verkkomediasoittimiin, kotiteatterijärjestelmiin ja PhotoFrame-kuvakehyksiin – ja tärkeät hetket saavat suuremman näytön. Kuvat voi ladata myös verkkosivuille helppokäyttöisillä ja kiinteillä Facebook-, Twitter-, YouTube- ja Picasa-sovelluksilla. Philips ESee tekee jakamisen todella helpoksi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita