HD-videokamera

  HD-videokamera

  Tärkeiden hetkien kuvaaminen ja jakaminen on nyt helppoa

  Full HD -videoiden ja valokuvien ottaminen on käsittämättömän helppoa tällä ESee CAM300 -videokameralla. 3" kosketusnäyttö mahdollistaa intuitiivisen hallinnan ja pikamuokkaus ja Quick impression -ominaisuuksien ansiosta jaat haluamasi aineiston verkkoon tai televisioon välittömästi.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tärkeiden hetkien kuvaaminen ja jakaminen on nyt helppoa

Kosketusnäyttöohjauksella

 • Tärinänvaimennustekniikan avulla kuvaat selkeämpää ja vakaampaa videokuvaa

  Tärinänvaimennustekniikan avulla kuvaat selkeämpää ja vakaampaa videokuvaa

  Tärinänvaimennustekniikalla saat kuvattua hienoja videoita, joita voit esitellä ylpeänä. Kehittyneillä algoritmeilla varustetut gyro-tunnistimet takaavat videoihin vakaan ja häiriöttömän kuvan. Tunnistimet mittaavat etäisyyden maan ja kameran välillä ja korjaavat tarvittaessa videokameran heilumisesta johtuvat häiriöt. Tämä kehittynyt tekniikka takaa terävän kuvan joka kerta, joten elämäsi parhaat hetket tallentuvat upeana videokuvana.

 • Kahden muodon tallennus: Full HD ja sähköpostiystävällinen muoto

  Kahden muodon tallennus: Full HD ja sähköpostiystävällinen muoto

  Full HD -videoita on mahtava katsella teräväpiirtotelevisioista, mutta jos videon haluaa lähettää sähköpostilla tai jakaa verkossa, suuri HD-tiedosto täytyy pakata ja muuntaa sähköpostiystävälliseen muotoon. ESee-videokameran kahden muodon tallennuksen avulla tämä on helpompaa. Kun ominaisuus on käytössä, videot tallentuvat samanaikaisesti kahdessa muodossa, Full HD (1080p)- ja sähköpostiystävällisessä QWVGA (240p) -muodossa. Voit siis nauttia videoistasi teräväpiirtotelevisiolla tai jakaa ne heti sähköisesti.

 • Full HD -videoiden avulla voit elää muistot uudelleen yksityiskohtaisen tarkasti

  Full HD -videoiden avulla voit elää muistot uudelleen yksityiskohtaisen tarkasti

  Kuvaa ja katsele videoita Full HD (1080p) -tarkkuudella. 1080 tarkoittaa näytön tarkkuutta eli vaakaviivojen määrää kuvaruudussa. p tarkoittaa Progressive scan -toimintoa eli viivojen näkymistä peräkkäin kussakin kuvassa. 1080p-videolaatu on parempi kuin tavallisissa matkapuhelimissa ja digitaalikameroissa. Lisäksi videokamera käyttää samaa H.264-videomuotoa kuin Blu-ray-soittimet ja -levyt. Tämä erittäin kehittynyt muoto tarjoaa erinomaisen teräväpiirtolaadun, jolla voit nauttia muistoistasi videoilla.

 • Jaa nopeasti sähköpostitse ja Facebookissa/YouTubessa

  Jaa nopeasti sähköpostitse ja Facebookissa/YouTubessa

  Sisäisellä Windows-ohjelmistolla voit lähettää videoita esimerkiksi YouTubeen, Facebookiin, Twitteriin ja Vimeoon vaivattomasti. Mac-käyttäjät voivat helposti järjestää, muokata ja jakaa videoita iLifen iMoviella. Philipsin videokameran käyttämän HD-videomuodon (H.264) edistyneen pakkaustekniikan ansiosta tiedostot ovat pienempiä kuin tavallisten videokameroiden, digitaalikameroiden ja matkapuhelinten, videolaadun heikentymättä. Voit jakaa niitä nopeammin! Tiedostoja voi käyttää myös muissa ohjelmissa, kuten iPhoto ja Windows Movie Maker.

 • Laadukkaita valokuvia jopa 12 megapikselin tarkkuudella

  Laadukkaita valokuvia jopa 12 megapikselin tarkkuudella
 • 3" kosketusnäyttö intuitiiviseen hallintaan

  3" kosketusnäyttö intuitiiviseen hallintaan
 • Salama, automaattinen tarkennus, kasvojen- ja hymyntunnistus

  Salama, automaattinen tarkennus, kasvojen- ja hymyntunnistus
 • Suora TV-liitäntä HDMI-kaapelilla HD-videoiden katsomiseksi

  Suora TV-liitäntä HDMI-kaapelilla HD-videoiden katsomiseksi
 • Liitä integroidulla USB-liittimellä kätevästi PC-/Mac-tietokoneeseen

  Liitä integroidulla USB-liittimellä kätevästi PC-/Mac-tietokoneeseen
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita