Ääni ja kuva

Auton ääni-/videojärjestelmä

  Auton ääni-/videojärjestelmä

  Nauti elävästä musiikista ja videoista autossasi

  Philips CED1900BT:n 6,2 tuuman värinäytöltä voit katsella videoita ja valokuvia ja nauttia viihteestä autossasi. Lisäksi voit toistaa elokuvia ja musiikkia useasta lähteestä, ja olet aina tavoitettavissa kiinteän Bluetooth®-vastaanottimen ansiosta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Auton ääni-/videojärjestelmä

15, 7 cm:n (6, 2") kosketusnäyttö, Bluetooth CED1900BT/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti elävästä musiikista ja videoista autossasi

Hulluna ääneen

 • Kuuntelualueen optimointi Music Zone -tekniikalla

  Kuuntelualueen optimointi Music Zone -tekniikalla

  Philipsin innovatiivisen Music Zone -tekniikan ansiosta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia musiikista todentuntuisemmin ja juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Käyttäjät voivat vaivattomasti vaihtaa musiikinkuuntelualuetta kuljettajasta matkustajiin ja takaisin äänen optimaaliseksi kohdentamiseksi autossa. Erillinen kuuntelualueen hallintapainike sisältää kolme ennalta määritettyä asetusta – vasen, oikea ja etuosa (ja kaikki) – joten voit vaivattomasti ja dynaamisesti optimoida kuuntelukokemuksen sen perusteella, oletko autossa yksin vai matkustajien seurassa.

 • Nauti DVD-, DVD+/-R- , DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- ja MPEG4-elokuvista

  Nauti DVD-, DVD+/-R- , DVD+/-RW-, (S)VCD-, DivX®- ja MPEG4-elokuvista

  Philips-soitin on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien CD- ja DVD-levyjen kanssa. DVD+/-R asemassa, jossa voi käyttää molempia yleisiä DVD-tallennuslevymuotoja. Samoin DVD+/-RW tunnistaa molemmat yleiset tallennuslevymuodot. Super VideoCD (SVCD) -levyn terävyys on paljon parempi kuin VCD-levyn paremman tarkkuuden vuoksi. MPEG4 tuottaa DVD-laatuista videokuvaa (MPEG-2) alhaisemmalla siirtonopeudella ja pienemmällä tiedostokoolla. DivX-koodekki tarkoittaa edistynyttä MPEG4-pohjaista videopakkaustekniikkaa, jolla voi pienentää digitaalisten videotiedostojen kokoa korkeaa kuvanlaatua heikentämättä.

 • MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound -tekniikka tehostaa bassoa ja diskanttia, vahvistaa äänenlaatua kaikilla voimakkuuksilla ja tuottaa vaikuttavan kuunteluelämyksen yhdellä painikkeen painalluksella. Sen laadukkaat piirit kalibroivat äänen ja äänenvoimakkuuden asetuksia ja antavat näin särötöntä lisätehoa basso- ja diskanttitoistoon sekä äänenvoimakkuuteen. Äänispektri ja äänenvoimakkuus vahvistuvat huomattavasti, jolloin musiikin kuuntelu on entistä miellyttävämpää.

 • Kiinteä Bluetooth-vastaanotin puheluiden hoitamiseen ja musiikin suoratoistoon

  Kiinteä Bluetooth-vastaanotin puheluiden hoitamiseen ja musiikin suoratoistoon

  Bluetooth-handsfreen ansiosta voit käyttää matkapuhelintasi turvallisesti ajaessa ja olet aina tärkeiden puhelujen tavoitettavissa. Kiinteän Bluetooth®-vastaanottimen kautta voit myös vaivattomasti toistaa musiikkia puhelimestasi auton viihdejärjestelmään.

 • FullSound herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct -tilan ansiosta voit toistaa digitaalista musiikkia suoraan Philips-laitteelta yksinkertaisesti liittämällä USB-laite USB-porttiin.

 • Täydellisesti istuva 2.0 DIN -alustan muotoilu

  Täydellisesti istuva 2.0 DIN -alustan muotoilu.

 • Korkearesoluutioinen WVGA LCD -näyttö

  Philips CarStudio auton AV-järjestelmässä on korkearesoluutioinen WVGA (800 x 480 pikseliä) LCD -näyttö. Selkeä ja kirkas näyttö sisältää älykkään käyttöliittymän ja toistaa terävää videokuvaa eri multimedialähteistä, kuten DVD:ltä. Se soveltuu erinomaisesti myös lempivalokuviesi diaesityksiin. Sisältää erilaisia tausta- ja värivaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda paremman tunnelman autoosi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita