Auton äänijärjestelmä

  Auton äänijärjestelmä

  Nauti elävästä musiikista autossasi

  Kuuntele musiikkia autossa useista lähteistä Philips CEM2220BT -järjestelmällä. Voit kuunnella musiikkia mobiililaitteestasi ja olla tärkeiden puhelujen tavoitettavana kiinteän Bluetooth®-vastaanottimen ansiosta. Järjestelmä sisältää myös irrotettavat varkauksia estävät etupaneelit. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

CarStudio Auton äänijärjestelmä

Bluetooth, USB, CD CEM2220BT/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti elävästä musiikista autossasi

Hulluna ääneen

 • Kuuntelualueen optimointi Music Zone -tekniikalla

  Kuuntelualueen optimointi Music Zone -tekniikalla

  Philipsin innovatiivisen Music Zone -tekniikan ansiosta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia musiikista todentuntuisemmin ja juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Käyttäjät voivat vaivattomasti vaihtaa musiikinkuuntelualuetta kuljettajasta matkustajiin ja takaisin äänen optimaaliseksi kohdentamiseksi autossa. Erillinen kuuntelualueen hallintapainike sisältää kolme ennalta määritettyä asetusta – vasen, oikea ja etuosa (ja kaikki) – joten voit vaivattomasti ja dynaamisesti optimoida kuuntelukokemuksen sen perusteella, oletko autossa yksin vai matkustajien seurassa.

 • Dynamic Bass Boost -bassotehostus korostaa matalia ääniä elektronisesti.

  Dynamic Bass Boost -bassotehostus korostaa matalia ääniä elektronisesti.

  Dynamic Bass Boost -bassotehostus (DBB) korostaa alataajuuksia ja tuottaa ääntä tasaisesti varsinkin silloin, kun kaiuttimen äänenvoimakkuus on pieni. Bassoääni on aina vakuuttava.

 • MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan MP3-sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, MP3 Link on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

 • Tee pikahaku tai tarkastele sisältöä selaamalla kansion tai kappaleen mukaan

  Tee pikahaku tai tarkastele sisältöä selaamalla kansion tai kappaleen mukaan

  Tämän toiminnon avulla voit hakea raitoja tai albumeja nopeammin, koska voit selata kappaleita ja kansioita, joita USB/SDHC-laitteet yleensä sisältävät. Erillisen kansio/kappale-painikkeen ansiosta tarvitset vain kolme askelta haun suorittamiseen: paina kansio/kappale-painiketta, käännä äänenvoimakkuuden säätönuppia ja tee valinta painamalla nuppia alaspäin. Tämän yksinkertaisen keinon avulla voit hakea musiikkia nopeasti ja helposti ja keskittyä samalla ajamiseen.

 • MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound -tekniikka tehostaa bassoa ja diskanttia, vahvistaa äänenlaatua kaikilla voimakkuuksilla ja tuottaa vaikuttavan kuunteluelämyksen yhdellä painikkeen painalluksella. Sen laadukkaat piirit kalibroivat äänen ja äänenvoimakkuuden asetuksia ja antavat näin särötöntä lisätehoa basso- ja diskanttitoistoon sekä äänenvoimakkuuteen. Äänispektri ja äänenvoimakkuus vahvistuvat huomattavasti, jolloin musiikin kuuntelu on entistä miellyttävämpää.

 • USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct MP3- ja WMA-musiikin toistoon

  USB Direct -tilan ansiosta voit toistaa digitaalista musiikkia suoraan Philips-laitteelta yksinkertaisesti liittämällä USB-laite USB-porttiin.

 • Kiinteä Bluetooth-vastaanotin puheluiden hoitamiseen ja musiikin suoratoistoon

  Kiinteä Bluetooth-vastaanotin puheluiden hoitamiseen ja musiikin suoratoistoon

  Bluetooth-handsfreen ansiosta voit käyttää matkapuhelintasi turvallisesti ajaessa ja olet aina tärkeiden puhelujen tavoitettavissa. Kiinteän Bluetooth®-vastaanottimen kautta voit myös vaivattomasti toistaa musiikkia puhelimestasi auton viihdejärjestelmään.

 • Erinomainen äänenlaatu kiinteillä 4 x 50 W vahvistimilla

  Erinomainen äänenlaatu kiinteillä 4 x 50 W vahvistimilla
 • Irrotettava varkauksia estävä etupaneeli

  Irrotettava varkauksia estävä etupaneeli
 • Täydellinen katselukokemus teräväkontrastisella LCD:llä

  Teräväkontrastinen LCD

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita