Auton äänijärjestelmä

  Auton äänijärjestelmä

  Nauti elävästä musiikista autossasi

  Kuuntele musiikkia iPhonelta/iPodilta, CD:ltä tai USB:ltä Philipsin auton äänijärjestelmän välityksellä. Nauti MAX-äänen voimakkaasta bassosta ja LCD-näytöstä, jonka taustavalon väriä voit mukauttaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

CarStudio Auton äänijärjestelmä

iPod/iPhone, USB-, CD CEM3100/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti elävästä musiikista autossasi

Hulluna ääneen

 • Kuuntelualueen optimointi Music Zone -tekniikalla

  Kuuntelualueen optimointi Music Zone -tekniikalla

  Philipsin innovatiivisen Music Zone -tekniikan ansiosta kuljettaja ja matkustajat voivat nauttia musiikista todentuntuisemmin ja juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Käyttäjät voivat vaivattomasti vaihtaa musiikinkuuntelualuetta kuljettajasta matkustajiin ja takaisin äänen optimaaliseksi kohdentamiseksi autossa. Erillinen kuuntelualueen hallintapainike sisältää kolme ennalta määritettyä asetusta – vasen, oikea ja etuosa (ja kaikki) – joten voit vaivattomasti ja dynaamisesti optimoida kuuntelukokemuksen sen perusteella, oletko autossa yksin vai matkustajien seurassa.

 • Dynamic Bass Boost -bassotehostus korostaa matalia ääniä elektronisesti.

  Dynamic Bass Boost -bassotehostus korostaa matalia ääniä elektronisesti.

  Dynamic Bass Boost -bassotehostus (DBB) korostaa alataajuuksia ja tuottaa ääntä tasaisesti varsinkin silloin, kun kaiuttimen äänenvoimakkuus on pieni. Bassoääni on aina vakuuttava.

 • Kuuntele kannettaviin USB-laitteisiin tallennettua MP3-/WMA-musiikkia

  Kuuntele kannettaviin USB-laitteisiin tallennettua MP3-/WMA-musiikkia

  Kytke laitteesi Philips Hi-Fi -laitteen USB-porttiin. Digitaaliset kappaleesi soitetaan suoraan laitteesta. Nyt voit jakaa suosikkihetkesi perheen ja ystävien kanssa.

 • Tee pikahaku tai tarkastele sisältöä selaamalla kansion tai kappaleen mukaan

  Tee pikahaku tai tarkastele sisältöä selaamalla kansion tai kappaleen mukaan

  Tämän toiminnon avulla voit hakea raitoja tai albumeja nopeammin, koska voit selata kappaleita ja kansioita, joita USB/SDHC-laitteet yleensä sisältävät. Erillisen kansio/kappale-painikkeen ansiosta tarvitset vain kolme askelta haun suorittamiseen: paina kansio/kappale-painiketta, käännä äänenvoimakkuuden säätönuppia ja tee valinta painamalla nuppia alaspäin. Tämän yksinkertaisen keinon avulla voit hakea musiikkia nopeasti ja helposti ja keskittyä samalla ajamiseen.

 • MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound -tekniikka tehostaa bassoa ja diskanttia, vahvistaa äänenlaatua kaikilla voimakkuuksilla ja tuottaa vaikuttavan kuunteluelämyksen yhdellä painikkeen painalluksella. Sen laadukkaat piirit kalibroivat äänen ja äänenvoimakkuuden asetuksia ja antavat näin särötöntä lisätehoa basso- ja diskanttitoistoon sekä äänenvoimakkuuteen. Äänispektri ja äänenvoimakkuus vahvistuvat huomattavasti, jolloin musiikin kuuntelu on entistä miellyttävämpää.

 • Toista musiikkia ja lataa iPod/iPhone samanaikaisesti

  Toista musiikkia ja lataa iPod/iPhone samanaikaisesti

  Kuuntele MP3-soittimesta musiikkia samalla, kun iPod/iPhone latautuu! Telakointiaseman avulla voit liittää kannettavan laitteesi suoraan viihdejärjestelmätelakkaan, joten voit kuunnella musiikkia huippuluokan äänentoistolla. Samalla se lataa iPodin/iPhonen toistaessaan musiikkia eikä akun tyhjenemisestä tarvitse huolestua. Viihdejärjestelmätelakka lataa kannettavan laitteesi automaattisesti, kun se on telakoituna.

 • Erinomainen äänenlaatu kiinteillä 4 x 50 W vahvistimilla

  Erinomainen äänenlaatu kiinteillä 4 x 50 W vahvistimilla
 • Teräväkontrastinen LCD, jossa 32 000 värin vaihtuva valaistus

  Teräväkontrastinen LCD, jossa 32 000 värin vaihtuva valaistus
 • Irrotettava varkauksia estävä etupaneeli

  Irrotettava varkauksia estävä etupaneeli
 • Toista musiikkia CD-soittimen tai MP3 Linkin kautta

  Toista musiikkia CD-soittimen tai MP3 Linkin kautta
Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita