Zenit-kotiteatterikaiuttimet

  Zenit-kotiteatterikaiuttimet

  Luonnollisen puhtaat linjat

  Modernit, laadukkaista materiaaleista valmistetut Philips Zenit -kotiteatterikaiuttimet tuottavat luonnollisen ja tasapainoisen äänen. Piilotetut johdot ja langattomat takakaiuttimet takaavat siistin ilmeen kotiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Zenit-kotiteatterikaiuttimet

Langatt. 5.1-takakaiuttimet, subwoofer, Bluetooth® ja NFC, HDMI 4K–2K CSS5530B/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Luonnollisen puhtaat linjat

Ei johtosotkuja

 • Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  HDMI 4K2K -tekniikassa käytetään HDMI 1.4 -standardia, joka mahdollistaa videosisällön toistamisen Ultra HD -tarkkuudella. Useimmiten tällä tarkkuudella viitataan 4K-tarkkuuteen, joka on suurimmillaan 4 096 x 2 160 pikseliä eli neljä kertaa tavallisen HD-näytön pikselimäärä. Ultra HD pitää sisällään myös pikselimäärältään pienemmän 4K-tarkkuuden (3 840 x 2 160). HDMI 1.4 -standardi tukee molempia tekniikoita. Nykyiset 4K-näytöt asettavat monet kotiteatterijärjestelmät jo lähes samalla viivalle kaupallisten elokuvateattereiden kanssa. Kyseinen standardi on sisällytetty kaiuttimiin, mikä tekee niistä valmiin tulevaisuuden haasteisiin.

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Sisäinen Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen – se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää Surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • Langaton Bluetooth-suorasiirto musiikkilaitteista

  Langaton Bluetooth-suorasiirto musiikkilaitteista
 • MTM-kaiuttimilla suuri äänenvoimakkuus ja laadukas äänentoisto

  Kaikkien pää- ja satelliittikaiuttimien midwoofer-diskanttikaiutin-midwoofer (MTM) -kokoonpanojen ansiosta äänikokemus on aina laadukas ja äänenvoimakkuus suuri kaiutinetäisyydestä riippumatta. Nauti kristallinkirkkaasta äänestä ilman häiriöitä.

 • Subwooferin alusta heijastaa äänet tasaisesti

  Kupolinmuotoinen alusta syventää ja korostaa bassoääniä entisestään, sillä se heijastaa äänet tasaisesti kaikkiin suuntiin. Rakenne ehkäisee myös äänen vaimenemista, kun subwoofer on maton päällä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita