Zenit-kotiteatterikaiuttimet

  Zenit-kotiteatterikaiuttimet

  Luonnollisen puhtaat linjat

  Modernit, laadukkaista materiaaleista valmistetut Philips Zenit -kotiteatterikaiuttimet tuottavat luonnollisen ja tasapainoisen äänen. Piilotetut johdot ja langattomat takakaiuttimet takaavat siistin ilmeen kotiin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Zenit-kotiteatterikaiuttimet

Langatt. 5.1-takakaiuttimet, subwoofer, Bluetooth® ja NFC, HDMI 4K–2K CSS5530G/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Luonnollisen puhtaat linjat

Ei johtosotkuja

 • Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  HDMI 4K2K -tekniikassa käytetään HDMI 1.4 -standardia, joka mahdollistaa videosisällön toistamisen Ultra HD -tarkkuudella. Useimmiten tällä tarkkuudella viitataan 4K-tarkkuuteen, joka on suurimmillaan 4 096 x 2 160 pikseliä eli neljä kertaa tavallisen HD-näytön pikselimäärä. Ultra HD pitää sisällään myös pikselimäärältään pienemmän 4K-tarkkuuden (3 840 x 2 160). HDMI 1.4 -standardi tukee molempia tekniikoita. Nykyiset 4K-näytöt asettavat monet kotiteatterijärjestelmät jo lähes samalla viivalle kaupallisten elokuvateattereiden kanssa. Kyseinen standardi on sisällytetty kaiuttimiin, mikä tekee niistä valmiin tulevaisuuden haasteisiin.

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Dolby Digital ja Pro Logic II Surround-ääni

  Sisäinen Dolby Digital -dekooderi poistaa ulkoisen dekooderin tarpeen – se käsittelee kaikki kuusi äänikanavaa ja luo aidon Surround-äänikokemuksen sekä ällistyttävän luonnollisen ja dynaamisen tunnelman. Dolby Pro Logic II käyttää Surround-käsittelyyn viittä kanavaa stereolähteestä riippumatta.

 • Langaton Bluetooth-suorasiirto musiikkilaitteista

  Langaton Bluetooth-suorasiirto musiikkilaitteista
 • MTM-kaiuttimilla suuri äänenvoimakkuus ja laadukas äänentoisto

  Kaikkien pää- ja satelliittikaiuttimien midwoofer-diskanttikaiutin-midwoofer (MTM) -kokoonpanojen ansiosta äänikokemus on aina laadukas ja äänenvoimakkuus suuri kaiutinetäisyydestä riippumatta. Nauti kristallinkirkkaasta äänestä ilman häiriöitä.

 • Subwooferin alusta heijastaa äänet tasaisesti

  Kupolinmuotoinen alusta syventää ja korostaa bassoääniä entisestään, sillä se heijastaa äänet tasaisesti kaikkiin suuntiin. Rakenne ehkäisee myös äänen vaimenemista, kun subwoofer on maton päällä.

 • Aito puuviimeistely kodin moderniin sisustukseen

  Aito puuviimeistely kodin moderniin sisustukseen

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita