Matkapuhelin

  Matkapuhelin

  Se on magiaa

  Philips 639 on ainutlaatuinen avattava puhelin, jonka ulkonäyttö on "piilotettu" peilin taakse. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Se on magiaa

Peilitehosteet

 • Näytön peilitehosteen maaginen teho

  Tutustu peilin taakse piilotetun erikoistehosteen maagiseen tehoon. Tässä peilitehosteessa ulkoinen näyttö on piilossa peilin takana. Näyttö tulee näkyviin puhelimen soidessa.

 • Alanäyttönä kirkas OLED-nestekidenäyttö

  OLED-tekniikan ansiosta käytössäsi on huippukirkas näyttö, jossa muiden kanssa jaettavat kuvat näyttävät paljon paremmilta.

 • Crazy animations -toiminnoilla hauskuutta puhelimeen

  Crazy animations -toiminnolla voit valita haluamasi herätyksen 15, 30 tai 60 minuutin välein – herätykseen käytetään hauskoja ääniä, kuten gongia tai kirkonkelloja. Vaihtoehtoisesti voit valita myös yhden viidestä eläinanimaatiosta (kilpikonna, sammakko, tiikeri, jänis tai panda) ja heräät hymy huulillasi.

 • MMS (Multimedia Messaging Service) - viestijärjestelmä

  MMS-viestijärjestelmän avulla voit käyttää matkapuhelinta kuvien, videoiden, äänitiedostojen ja tekstiviestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

 • Miksaa oma moniääninen soittoäänesi BeDJ:llä

  Mahtavan BeDJ-toiminnon avulla miksaat helposti musiikkia ja jaat sen ystäviesi kanssa - milloin tahansa, missä tahansa. Päästä luovuutesi valloilleen ja ota ilo irti kannettavasta miksausstudiosta. Voit luoda omaa musiikkia tai moniäänisiä soittoääniä kuuluisien kansainvälisten DJ:n luomien tyylien avulla tai ladata sisältöä WAP-, infrapuna- tai MMS-yhteyden kautta ja miksata jopa 9 erilaista raitaa reaaliajassa.

 • TFT-näyttö, jossa on 65 536 upeaa väriä

  Tässä loistavassa 65 536 värin TFT-näytössä on terävä kontrasti sekä erittäin tarkka kuva, joiden ansiosta kuvista ja värigrafiikoista tulee selkeitä ja kirkkaita.

 • 32-ääniset soittoäänet

  32-ääniset soittoäänet koostuvat useista erisävyisistä MIDI-formaatissa tuotetuista äänistä, jolloin ne kuulostavat luonnollisemmilta ja todenmukaisemmilta. Ainutlaatuinen ääni kuulostaa aivan siltä kuin pieni orkesteri soittaisi eri instrumentteja.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita