viihdejärjestelmätelakka

  viihdejärjestelmätelakka

  Herää suosikkisäveliisi

  Herää Philipsin DC190-telakointiaseman iPod-musiikkiin. Siihen voi myös määrittää kaksi eri herätysaikaa. Tyylikäs peilipinta. Voit aloittaa päiväsi myös musiikilla muista kannettavista lähteistä the MP3 Link -liitännän ansiosta.

  suositeltava hinta: 79,99 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Herää suosikkisäveliisi

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Herää suosikkisäveliisi

iPod ja radio

 • Kokonaislähtöteho 3 W RMS

  Kokonaislähtöteho 3 W RMS

  Järjestelmän kokonaislähtöteho on 3 W RMS. RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Mitä korkeampi wattiarvo, sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Herätys arkipäivinä/viikonloppuna elämäntyylin mukaan

  Herätys arkipäivinä/viikonloppuna elämäntyylin mukaan

  Nykyisen elämäntavan huomioon ottavassa kelloradiossa on kaksi herätyskelloa, joten voit määrittää eri herätysajan arkipäiviksi ja viikonlopuiksi tai eri herätysajan itsellesi ja kumppanillesi. Voit esimerkiksi määrittää saman herätysajan joka päivälle tai aikaisemman ajan arkipäiviksi ja myöhäisemmän viikonlopuksi, jolloin voit ottaa rennosti. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, tämän kätevän toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse säätää herätysaikoja joka ilta.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan MP3-sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, MP3 Link on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

 • Toista musiikkia ja lataa iPod samanaikaisesti

  Toista musiikkia ja lataa iPod samanaikaisesti

  Kuuntele MP3-soittimesta musiikkia samalla, kun iPod latautuu! Telakointiaseman avulla voit liittää iPodin suoraan viihdejärjestelmätelakkaan, joten voit kuunnella musiikkia huippuluokan äänentoistolla. Samalla se lataa iPodin toistaessaan musiikkia, eikä akun tyhjenemisestä tarvitse huolestua. Viihdejärjestelmätelakka lataa iPodin automaattisesti, kun se on telakoituna.

 • Neodyymi-kaiutinohjaimet tuottavat puhdasta, tasapainoista ääntä

  Neodyymi vahvistaa magneettikenttää, jolloin puhekelan herkkyys, bassotoisto ja äänenlaatu paranevat.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita