DVD-komponentti-mikrohifijärjestelmä

  DVD-komponentti-mikrohifijärjestelmä

  Luonnollinen, todentuntuinen ääni

  Nauti ClariSoundin tuottamasta tarkasta äänestä ja sen todenmukaisista yksityiskohdista. Alumiinikoteloinen upea laite toistaa iPodista/iPhonesta/iPadista ja lataa ne. Lisäksi se toistaa CD- ja DVD-levyjä ja näyttää elokuvat terävinä HDMI 1080p -kuvanparannuksella. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Luonnollinen, todentuntuinen ääni

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Harmony DVD-komponentti-mikrohifijärjestelmä

Telakka iPodille/iPhonelle/iPadille, HDMI 1080p DCD8000/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Luonnollinen, todentuntuinen ääni

Hulluna ääneen

 • Kokonaislähtöteho 160 W RMS

  Kokonaislähtöteho 160 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Alumiinikotelo näyttää ja tuntuu hienolta

  Alumiinikotelo näyttää ja tuntuu hienolta

  Alumiininen painevalettu rakenne on kevyt ja kestävä. Korkeisiin lämpötiloihin suunniteltu kotelo kestää kovaakin kulutusta.

 • ClariSoundin tarkka ääni ja todenmukaiset yksityiskohdat

  ClariSoundin tarkka ääni ja todenmukaiset yksityiskohdat

  ClariSound tuo uutta eloa lempimusiikkiisi tarkalla, yksityiskohtaisella äänentoistollaan, joka huokuu lämpöä ja tunnelmaa. Ylös sijoitettu diskanttikaiutin toistaa ääntä täyteläisesti ja selkeästi samalla, kun tehokas lasikuituinen bassokaiutin takaa laajan äänimaiseman, joka täyttää tilan. Puhdasta äänentoistoa tasapainottaa Philipsin innovatiivisen bassoporttitekniikan tuottama syvä basso. Pehmeä kalotti takaa äänen ja soitinten yksityiskohtien todenmukaisen toiston, jotta voit nauttia alkuperäisen tuotannon kaikista dynaamisista ja vetoavista nyansseista.

 • Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatut kaiutinliittimet takaavat häiriöttömän signaalin lähetyksen

  Kullatuilla kaiutinliittimillä tuottavat paremman äänisignaalin perinteisiin pikaliitäntöihin verrattuna. Ne myös vähentävät vahvistimen ja kaiuttimen välistä signaalihäviötä ja varmistavat mahdollisimman luonnollisen äänentoiston.

 • Dolby Digital-elokuvanautintoon

  Dolby Digital-elokuvanautintoon

  Monikanavaäänen standardit, Dolby Digital, perustuvat ihmiskorvan tapaan käsitellä ääntä ja tuottavat laadukasta Surround-ääntä, jonka äänikenttä on erittäin todentuntuinen.

 • HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  Videokuvan HDMI 1080p -parannus tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Nyt voit katsoa normaalitarkkuuksisia elokuvia teräväpiirtotarkkuudella, mikä lisää yksityiskohtia ja tekee kuvasta todenmukaisemman. Progressive Scan (1080p:n p-kirjain) poistaa TV-kuvaruudun viivarakenteen, mikä osaltaan parantaa kuvan terävyyttä. Lisäksi HDMI tarjoaa suoran digitaalisen yhteyden, jonka kautta voi siirtää pakkaamatonta digitaalista teräväpiirtokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Niitä ei muunneta analogiseksi missään vaiheessa, joten kuvan ja äänen laatu on täysin häiriötöntä.

 • Toista musiikkia ja lataa iPod/iPhone/iPad samanaikaisesti

  Toista musiikkia ja lataa iPod/iPhone/iPad samanaikaisesti

  Kuuntele MP3-soittimesta musiikkia samalla, kun iPod/iPhone/iPad latautuu! Telakointiaseman avulla voit liittää kannettavan laitteesi suoraan Philipsin järjestelmään, joten voit kuunnella musiikkia huippuluokan äänentoistolla. Samalla se lataa iPodin/iPhonen/iPadin toistaessaan musiikkia eikä akun tyhjenemisestä tarvitse huolestua. Järjestelmä lataa kannettavan laitteesi automaattisesti, kun se on telakoituna.

 • Toista DVD-, DivX® Ultra-, MP3/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-levyjä

  Toista DVD-, DivX® Ultra-, MP3/WMA-CD-, CD- ja CD-RW-levyjä

  Soitin on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien DVD- ja CD-levyjen kanssa. DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD ja CD-RW - kaikkia voi toistaa soittimella. DivX® Ultran parhaita ominaisuuksia ovat DivX®-toisto ja mahtavat toiminnot, kuten tekstitys, useat kielivalinnat, raidat ja valikot helppokäyttöisessä muodossa. CD-RW on lyhenne CD-asemasta, jossa voi käyttää yleistä CD-tallennuslevymuotoa.

 • USB Direct musiikki- ja valokuvatoistoon

  USB Direct musiikki- ja valokuvatoistoon

  Liitä USB-laite järjestelmään, ja voit jakaa digitaalista musiikkia ja valokuvia heti perheen ja ystävien kanssa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita