Sonicare

Philips Sonicare BreathRx

Kielisuihke

  Philips Sonicare BreathRx

  Kielisuihke

  BreathRx-kielisuihke

  Vaihtokielisuihke Philips Sonicare TongueCare+ -järjestelmään. Suihketta käytetään yhdessä TongueCare+-kieliharjan kanssa, ja sen ainutlaatuiset ainesosat tappavat bakteereja neutralisoiden samalla pahanhajuisen hengityksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sonicare BreathRx Kielisuihke

Kielisuihke, 60 ml, Alkoholiton, Sokeriton DIS640/03 Etsi samanlaisia tuotteita

BreathRx-kielisuihke

Tappaa pahanhajuista hengitystä aiheuttavia bakteereja

 • Erityinen koostumus pitää hengityksen raikkaana

  Erityinen koostumus pitää hengityksen raikkaana

  Philips Sonicare BreathRx -kielisuihkeen tehon takaa ainutlaatuinen ja tehokas ainesosien yhdistelmä. Suihkeessa on erityinen koostumus, joka sisältää bakteereja tappavia CPC- ja Zytex-ainesosia. Kyseessä on ainutlaatuinen sekoitus sinkkiä sekä tymolin ja eukalyptuksen eteerisiä öljyjä, jotka neutraloitavat pahaa hajua. Kielisuihke raikastaa hengityksen hetkessä, ja sen vaikutus kestää pitkään.

 • Tappaa pahanhajuista hengitystä aiheuttavia bakteereja

  Tappaa pahanhajuista hengitystä aiheuttavia bakteereja

  Philips Sonicare BreathRx -kielisuihkeen ainutlaatuinen ainesosien yhdistelmä tappaa tutkitusti tehokkaasti pahanhajuista hengitystä aiheuttavia bakteereja ja neutraloi pahanhajuisen hengityksen hetkessä. Koostumukseltaan tiivis suihke peittää kielen pinnan, puhdistaa hellävaraisesti ja pitää suun kosteutettuna. Viileä mintun maku jättää suun raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi.

 • Kliinisesti todistetut tulokset

  Philips Sonicare BreathRx -kielisuihke tappaa tutkitusti tehokkaasti pahanhajuista hengitystä aiheuttavia bakteereja ja neutraloi pahanhajuisen hengityksen hetkessä. Koostumukseltaan tiivis suihke peittää kielen pinnan ja ohjaa bakteereja tappavat ainesosat sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Viileä mintun maku jättää suun raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi.

 • Raikas hengitys ilman alkoholin aiheuttamaa kuivattavaa pistelyä

  Alkoholia sisältävät kielisuihkeet ja suuvedet voivat kuivattaa suuta, ja kuiva suu on täydellinen kasvuympäristö pahanhajuista hengitystä aiheuttaville bakteereille. Alkoholiton BreathRx-kielisuihke jättää suuhun kosteutetun tunteen ja raikastaa hengityksen.

 • Täydellinen ja miellyttävä koko kielen pinnan puhdistus

  Philips Sonicare BreathRx -kielisuihkeen tarkoituksena on pitää hengityksesi raikkaampana pitempään. Toisin kuin tavallinen suuvesi, suihkeen erityinen tiivis koostumus peittää kielen pinnan, jolloin bakteereja tappavat ainesosat ehtivät vaikuttaa ja suu pysyy kosteutettuna. TongueCare+-kieliharja poistaa katteen ja bakteerit.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita