iBoom JukeBox

  iBoom JukeBox

  Nauti iPodista kunnon stereona

  Koe iPodin täyteläinen ääni iBoom JukeBoxilla, iPod-hifikaiutinjärjestelmällä. Näyttökaukosäätimellä voit selata iPodin sisältöä kaukosäätimen tietonäytössä. Telakassa lataa niin kaukosäätimen kuin iPodinkin. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti iPodista kunnon stereona

ja ohjaa laitetta näytössä

 • Kuuntele musiikkia ylellisesti stereona

  Hifi-kaiutinjärjestelmä sisältää D-luokan vahvistimen sekä kaksoisbasso- ja -diskanttikaiuttimet täyteläistä bassoa ja selkeää diskanttia varten, jotta voit nauttia musiikista ylellisesti stereona.

 • Tyylikkäät kaiuttimet täyttävät huoneen musiikilla

  Tyylikäs kaiutinjärjestelmä näyttää hyvältä kaikissa huoneissa, joten voit nauttia musiikista täysillä kuulokkeiden sijasta.

 • Kaukosäädin, jossa on helppolukuinen iPod-tietonäyttö

  Kaukosäätimen kirkkaan ja helppolukuisen näytön ansiosta voit tarkastella ja selata iPod-sisältöä kaukosäätimellä samalla tavalla kuin iPodissa!

 • Hallitse musiikin toistoa kaukosäätimen RF-tekniikalla

  Kaukosäädin lähettää signaaleja stereolle radiotaajuuksilla, joten voit hallita toistoa omalta sohvaltasi tai huoneiden välillä.

 • Lataa kaukosäädin tukiasemassa

  Lataa kaukosäädin kätevästi tukiasemassa, jotta se on käytettävissä tarvittaessa ja pois tieltä, kun et käytä sitä.

 • Lataa iPod turvallisessa ja kätevässä lataustelakointiasemassa

  Lataa iPod kätevästi turvallisessa ja hillityssä telakointiasemassa. iPod latautuu telakoituna riippumatta siitä, toistatko sillä musiikkia.

 • Integroitu kahva helpottaa siirtämistä huoneiden välillä

  Kaiuttimien telakointiaseman taustapuolella on integroitu kahva, josta voit siirtää kaiuttimet helposti toiseen huoneeseen. Nyt voit nauttia musiikista täysillä kaikissa huoneissa!

 • Tyylikäs kosketusnäyttöohjaus

  Ohjaa laitetta tyylikkäällä kosketusnäyttöohjauksella, joka näkyy vain käytettäessä ja häviää näkyvistä, kun sitä ei käytetä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita